Kui kellegile on tekkinud illusioon offroadi ohutusest:
---
Järva- ja Viljandimaa piirialal Rassi küla lähedal juhtus eile õhtul kella poole viie ajal õnnetus, kui ATV-ga metsa matkama läinud 39-aastane mees libises sõidukiga vett täis kraavi, jäi masina alla ja hukkus.
Kuma raadio andmetel oli mees matkajate seltskonnas viimane. Kui ühel hetkel avastasid kaaslased, et mees on teistest maha jäänud, läksid sõbrad teda otsima. Kõigepealt leiti kraavis vee sees olev ATV, kui seda liigutati, tuli nähtavale ka mehe surnukeha.
Sündmuskohale sõitsid lisaks politseinikele ja kiirabitöötajatele ka päästjad, kes eritehnikat kasutades hukkunu metsast välja tõid.
ORIGINAALARTIKKEL
Järvamaal nõudis ATV-matk inimelu
Moderaator: Moderators
Järvamaal nõudis ATV-matk inimelu
Toyota Land Cruiser LJ70 TR2
www.myrgel.com
www.myrgel.com
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Ei ole see ju esimene (ja kahjuks vist ka mitte viimane )kord, kus ATV-ga sõitjad raskelt viga või ka surma saanud on.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
- isakene
- I know how to fix stuff
Meenub kolme aasta tagune juhtum Sharm el Sheikist, totakatele turistidele mõeldud tunniajalisest ATV matkast. Sõiduriistaks oli 250 cm3 jõuetu quad, mis ei jaksanud õieti kohaltki ära minna. Sõit toimus mööda siledat kõrbe, kiirus ei tõusnud üle 30... ent sellegipoolest oskas üks naisolevus kusagilt mingi mätta leida, ennast selle otsa küljeli keerata ja jalaluu murda...
Endiselt olen arvamusel, et on olemas teatud liik inimesi, kes oma tervise huvides võiksid suvalisest tehnikast ja eriti tsiklitest/rolleritest/ATV-dest kaugele eemale hoida.
Endiselt olen arvamusel, et on olemas teatud liik inimesi, kes oma tervise huvides võiksid suvalisest tehnikast ja eriti tsiklitest/rolleritest/ATV-dest kaugele eemale hoida.
Patrol, Pajero, Trooper kasutatud jupid.
56 486769, isakene@gmail.com
56 486769, isakene@gmail.com
Teile teadmiseks: Tegemist oli väga kogenud võistlejaga, kes enam, kui 2x Klaperjahti sõitnud + veel LEOR-e korraldanud, lätis võistelnud jne. Paluks püsida diskreetsena ja mitte hakata siit midagi järeldama, tegu oli õnnetu juhusega.
Ma ei jää kinni, ma lihtsalt kaotan pidamise ja jään seisma.
Honda TRX680
mämm mämm 650 XMR
Honda TRX680
mämm mämm 650 XMR