Oled huviline ja alles avastad enda jaoks 4x4 maailma või oled juba tõsine remondimees ning soovid jagada oma teadmisi siis siin saab küsida abi ja ka vastata tehnilist laadi küsimustele.
Ei, ärge arvake, et ma joogine vms. hetkel olen ..lugu järgmine. Saabusin just jahilt ja jäin kuulatama, et midagi nagu krõbistaks armatuurlaua sees, just seal kus asuvad kliima nupud. Selline hääl, nagu oleks hiired seal pesa tegemas , samas kui vajutan nuppu, mis suunab õhu esiklaasile, siis jääb vait. Proovisin ka kliima OFF vajutada, kuid ei midagi, ikka krõbistab edasi. Ise kahtlusatn, et äkki need õhusuunajad vms. seal armatuuri sees häälitsevad?
On äkki mõnel ideid?
Autoks jätkuvalt allkirjas olev länkar.
isakene kirjutas:Kui see juhtub töötava kabiiniventika puhul, siis 100% sügisene puuleht ventilaatoris või õhukanalis. Tavaline asi.
Yeah - mul kunaski Opel Mantal oli sihke hälve, et korjas lehed kanalitesse ja kuivatas need seal vaikselt ää - ja siis kui asi piisavalt kuivaks sai sülitas kogu lehepudi korraga vastu vahtimist
Täna sõbra bmw soendusmootorit parandades tuli õhukanalitest paksult linnu sulgi välja. Mine tea võibolla oli mingi lind sinna kunagi pesa teinud.
Samas olen ka kuulnud, et keegi isegi surnud hiire sealt leidnud.
Arvatavasti sinul Tiit tegu jah puulehega. Sügis ju käes ja puulehti lendleb ikka palju ringi!
ibra kirjutas:Sellel autol peaks olema salongifilter. Kui on salongifilter ees siis lehed sisse ei saa.
müstika aga saavad küll... mul sõidukal said väga hästi vaatamata salongifiltrile, krõbisesid mingi aja ja siis peene pulbrina lendasid salongi.
Pole spets, aga mingit tolku sellest filtrist küll ei näe, ainult täis filter ajab salongi uduseks, smas sodi lendab salongi - nonsenss!!!
honkomees kirjutas:
Pole spets, aga mingit tolku sellest filtrist küll ei näe, ainult täis filter ajab salongi uduseks, smas sodi lendab salongi - nonsenss!!!
Nagu näha on hea tahtmise korral võimalik ka salongifiltrit nii oskuslikult paigaldada et sealt kõik lehed ja linnud läbi lendavad.
vanapagan kirjutas:...Nagu näha on hea tahtmise korral võimalik ka salongifiltrit nii oskuslikult paigaldada et sealt kõik lehed ja linnud läbi lendavad.
Tehases, mul nimelt esindus uuel autol hoolduste käigus ei vahetanud kordagi filtrit, sodi sisse pääses ja arvasin et polegi teist kuni hakkas hirmus uduseks minema, nii et ilma konditsioneerita üldse enam sõita ei saanud - siis 6 aastat peale väljalaset õnnestus tänu ühele kaasfoorumlasele pikkade otsingute tulemusena üles leida salongifiltri asukoht ja see ära vahetada.
Aga kuidas seletada olukorda, et kui panin puhuri ainult esiklaasile puhuma, siis kadus krõbin kohe ja nii kui tavaasendisse, siis kohe krõbin tagasi? Seal ju ikka kõik läbi ühe süsteemi?
TiitR kirjutas:Aga kuidas seletada olukorda, et kui panin puhuri ainult esiklaasile puhuma, siis kadus krõbin kohe ja nii kui tavaasendisse, siis kohe krõbin tagasi? Seal ju ikka kõik läbi ühe süsteemi?
Süsteem on üks aga õhukanalid on erinevad! Kui suunad õhu ainult esiklaasile siis lülitatakse teised kanalid kinni!
See asi,mis sul seal häält teeb, pole läbi salongifiltri läinud.Puuleht oleks pidanud juba välja lennanud olema.Kaldun arvama et seal on tegemist mingi klapi veaga.Proovi mingi puhuriga või tolmuimejaga õhku vastassuunas puhuda .
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Või on keegi hernekommi, või viljatera, või pastaka otsiku või mis iganes muu asja sinna kanalitesse pillanud. Esmaseks ravikatseks on, nagu juba soovitatud, tolmuimeja või suruõhuga jebida seal natuke.
Andrus Michelis kõrvalistuja, roolikeeraja. Võistelda ei viitsi. Jahti ja porirallit saab niigi igal nädalavahetusel.
ibra kirjutas:See asi,mis sul seal häält teeb, pole läbi salongifiltri läinud.Puuleht oleks pidanud juba välja lennanud olema.Kaldun arvama et seal on tegemist mingi klapi veaga.Proovi mingi puhuriga või tolmuimejaga õhku vastassuunas puhuda .
mina pidin ikka ise vaeva nägema et kuivand puuleht kätte saada, et see ei pruugi ise välja lennata
http://www.soodaprits.ee
Jeep Grand Cherokee 5.2, 156kW, V8 '94
+372 52 333 96
+358 409 622 320
Gerto