Jeep Grand Cherokee.. 2.7 või 3.1 diisel?

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
Pomo
Rock Crawler

Postitus Postitas Pomo »

zero kirjutas:Mina küll Quadra drivest vaimustuses, väga hästi töötavad 4 ratast korraga ja 4lo lukus. Lumes ja liivas töötab aeglustita minu arust pareminigi ja mitte 1 ratas ees ja teine taga vaid 4 korraga.
Quadradrivel pole selliseid omadusi, nagu sa kirjeldad.
II võibolla on, aga seda pole kasutada saanud :roll:
teex yhe zuicu
Kasutaja avatar
atdoom
True Off Roader!

Postitus Postitas atdoom »

Pomo kirjutas:Quadradrivel pole selliseid omadusi, nagu sa kirjeldad.
II võibolla on, aga seda pole kasutada saanud :roll:
Quadra drive II peaks toimetama nii, et
näiteks aeglustiga on keskdifer lukus ja esi ning tagasilla läbilibisemist reguleerivad elektroonilised lukud ja seda minu arusaamist mööda lähtudest ABS andurite infost...

võin spekuleerida, et Quadradrive I hel reguleerivad läbilibisemist pidurid... nii öelda sundides ühte ratast pidurdades teist poorlema... mõned nimetavad seda ka veojõu kontrolliks..., aga ma kordan see on ainult minu huupi oletus :wink:
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel

Chang Ying-Yue
FlammablE
Rock Crawler

Postitus Postitas FlammablE »

Quadradrive I sildades lukke pole(on aga päris tummine lsd), vahekast on aeglustiga lukus. Veojõukontrolli pole ka täheldanud.
Kasutaja avatar
ibra
I live off from the mud

Postitus Postitas ibra »

...

võin spekuleerida, et Quadradrive I hel reguleerivad läbilibisemist pidurid... nii öelda sundides ühte ratast pidurdades teist poorlema... mõned nimetavad seda ka veojõu kontrolliks..., aga ma kordan see on ainult minu huupi oletus :wink:[/quote] ---------------- Ei nendel veojõukontroll puudub.Sildades on Vari-Lok ,see õlipumbaga blokeeruv ja vahekastis nv 247 samasuguse ehitusega gerotor muhv.Piduritega pole seal mingit pistmist. See Quadra drive on 3,1td kui ka 2,7crd-l samasugune, aga mõnel autol on ka sildades tavaline reduktor ilma mingi blokeeringuta, oleneb kuidas ta seal tehases on komplekteeritud .Aga jah, see Quadra drive ll on 2005- autodel nt. Commander, ELSD ja nv 245 vahekastiga ,mis on juba palju parem variant.Nii sildades ,kui vahekastis on elektroonilised lukud.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Kasutaja avatar
zero
Mudder

Postitus Postitas zero »

Korralikult tuleb gaasi anda, siis töötavad 4 ratast korraga(ok minul vahemalt siis :) ), vaikselt libistades hakkavad jah puksima ja otsima pidamist, oleneb ka süsteemi korrasolekust. Olen katsetanud erinevaid 2.7 3.1 4.7 4.0 variante erinevate kastidega. Quadra drive meeldib, järgmisena võtan 3.0 crd mudeli. Kastihuvilistele http://wjjeeps.com/tcases.htm
Suzu Kingquad
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”