Vintsi tross.
Moderaator: Moderators
Vintsi tross.
Kuna varem pole mehhaanilise Toyota vintsiga kokku puutunud siis siit ka mõned küsimused.
1.) Kui jäme peab olema vintsi tross ja kui mitu meetrit mahub seda vintsi peale ? Tegu siis Toyota mehhaanilise vintsiga, mis läheb peale pikale Patrolile.
2.) Kust saab osta/tellida ? kellegil mingisuguseid kogemusi.
Ette tänades, Mihkel.
1.) Kui jäme peab olema vintsi tross ja kui mitu meetrit mahub seda vintsi peale ? Tegu siis Toyota mehhaanilise vintsiga, mis läheb peale pikale Patrolile.
2.) Kust saab osta/tellida ? kellegil mingisuguseid kogemusi.
Ette tänades, Mihkel.
53 43 93 47 Mihkel
Nissan Patrol 3.3 D
Nissan Patrol 3.3 D
- tarmo
- I live off from the mud
- Kontakt:
Võta JR'i käest 10 mm konksuga tross (30 m). See peaks sinna paras olema.
Originaalis minu teada samuti 10 mm ta on.
See on minu teada kõige soodsam saadaolev päris vintsitross ka.
Ise panin Suzukile 8 mm (tagumine), aga raskema auto puhul (mul 1800 kg) jääks see kindlasti nõrgaks.
Ise panin Suzukile 8 mm (tagumine), aga raskema auto puhul (mul 1800 kg) jääks see kindlasti nõrgaks.
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Vaba/TR1 2005-2009
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Mul isiklikult meh.vintsiga piisavad kogemused ja sellele tuginedes võin öelda,et kui sa niisama metsas safaril ja seenel käid,on 8 mm piisav.
Meil kestis 8mm pea aasta,enne kui puruks tõmbasime.Seda siis võisteldes.Praegu on peal 9,2 mm ja seda pole veel katki saanud.
10 mm on selgelt liiga palju ,kuna pooli läbimõõt on suht väike ja loota,et see ennast sinna korralikult peale kerib jääbki unistuseks.
Auto kaal on 2,5 t ja oleme seda ikka päris sügavatest kohtadest välja vintsinud.
30 m trossi mahub sinna vabalt peale.8-10 mm.
PS: kui on võimalik,siis kasuta Come-up i trossi.
Ülejäänud on paras pask.
Meil kestis 8mm pea aasta,enne kui puruks tõmbasime.Seda siis võisteldes.Praegu on peal 9,2 mm ja seda pole veel katki saanud.
10 mm on selgelt liiga palju ,kuna pooli läbimõõt on suht väike ja loota,et see ennast sinna korralikult peale kerib jääbki unistuseks.
Auto kaal on 2,5 t ja oleme seda ikka päris sügavatest kohtadest välja vintsinud.
30 m trossi mahub sinna vabalt peale.8-10 mm.
PS: kui on võimalik,siis kasuta Come-up i trossi.
Ülejäänud on paras pask.
HM Racing Team
- tarmo
- Kontakt:
ComeUPi trossidega on ka nii ja naa.
Hardo - kas te mitte ise ühte trossi juba katsetamise hetkel lihtsalt pilbasteks ei tirinud?
Aga see on muidugi õige, et trossi kvaliteedist sõltub väga palju. Kusjuures kõige imelikum on see, et näiteks Forancrast pärit 8 mm paljukiuline tross kestab meil tagavintsi küljes juba üle aasta (enamasti vintsimegi sellega ja ette suunas), kuid täpselt sama toode pool aastat hiljem panduna esimesele vintsile, katkes juba kolmandal vintsimisel umbes...
Hardo - kas te mitte ise ühte trossi juba katsetamise hetkel lihtsalt pilbasteks ei tirinud?
Aga see on muidugi õige, et trossi kvaliteedist sõltub väga palju. Kusjuures kõige imelikum on see, et näiteks Forancrast pärit 8 mm paljukiuline tross kestab meil tagavintsi küljes juba üle aasta (enamasti vintsimegi sellega ja ette suunas), kuid täpselt sama toode pool aastat hiljem panduna esimesele vintsile, katkes juba kolmandal vintsimisel umbes...
Vaba/TR1 2005-2009
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Vaba/TR1 2005-2009
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
2008 klapperiks ostsime forancrast 8 mm keerdumatu,paljukiulise,suure tõmbetugevusega,määrdega ja igatpidi super( ka hind oli 1,5x kallim) kraanatrossi.Selle tõmbasime proloogil 6 korda katki.
Ostsime maasturi Tomi käest 8 mm come upi trossi ja sellega oleme sõitnud selle aasta suvesõiduni kus ta lõpuks puruks tõmbasime.
Nii,et kannatab 8 mm trossiga sõita küll.
Trossil ja trossil on vahe.Seda siis ka come up toodangut kasutades.
Ostsime maasturi Tomi käest 8 mm come upi trossi ja sellega oleme sõitnud selle aasta suvesõiduni kus ta lõpuks puruks tõmbasime.
Nii,et kannatab 8 mm trossiga sõita küll.
Trossil ja trossil on vahe.Seda siis ka come up toodangut kasutades.
HM Racing Team
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Come-Up rossil on VÄGA palju partiist kinni. Isiklik kogemus, kus tuli uue trossiga esimest korada metsas käise tulime tagasi hunniku paari meetriste juppidega. Pe iga pikem avintsmisega katkes.
Peaegine Certex-i tross kestab juba mitmendat aastat ja pole väga "okkaliseks" kätte läinud. Isegi läbi kahe ploki rasketehnika kangutamist on kestnud.
Peaegine Certex-i tross kestab juba mitmendat aastat ja pole väga "okkaliseks" kätte läinud. Isegi läbi kahe ploki rasketehnika kangutamist on kestnud.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Ega seisval autol see tross katki lähegiLandy kirjutas:Come-Up rossil on VÄGA palju partiist kinni. Isiklik kogemus, kus tuli uue trossiga esimest korada metsas käise tulime tagasi hunniku paari meetriste juppidega. Pe iga pikem avintsmisega katkes.
HM Racing Team
GOOD STUFF!!Movistar kirjutas:Ega seisval autol see tross katki lähegiLandy kirjutas:Come-Up rossil on VÄGA palju partiist kinni. Isiklik kogemus, kus tuli uue trossiga esimest korada metsas käise tulime tagasi hunniku paari meetriste juppidega. Pe iga pikem avintsmisega katkes.
Metsas käiakse ikka seljakotiga. Jimny.
Ex kallimad: LC LJ73 ja G300td
Ex kallimad: LC LJ73 ja G300td
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Ei ole teist rooste lastud. sugugi mitteMovistar kirjutas: Ega seisval autol see tross katki lähegi
-----------------------------------------------------------------
Mis JR´il ka see tross maksab ?tarmo kirjutas:Võta JR'i käest 10 mm konksuga tross (30 m). See peaks sinna paras olema.
53 43 93 47 Mihkel
Nissan Patrol 3.3 D
Nissan Patrol 3.3 D
- tarmo
- Kontakt:
http://www.jrmotors.ee/shop/product_inf ... ucts_id=55Mihkel89 kirjutas:Mis JR´il ka see tross maksab ?tarmo kirjutas:Võta JR'i käest 10 mm konksuga tross (30 m). See peaks sinna paras olema.
Vaba/TR1 2005-2009
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Vaba/TR1 2005-2009
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
http://www.jrmotors.ee/shop/product_inf ... ucts_id=55