kärupistiku abi vajan?
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
- väike naine
- Mudder
kärupistiku abi vajan?
Ilmselt on see väga blond küsimus, aga minu Cherokee küljes olev kärupistik ei haaku Eestis käibel olevate nn europistikutega. Kas on olemas mingi vahejupstükk, millega üks teisega sobima saaks, või peab selle asja terves tükis välja vahetama? Praegu auto küljes oleva pistiku kohta ei mõista muud tarka öelda kui et peale on kirjutatud MVG, ta on ümmargune ja koosneb paljudest pisikestest aukudest.
Tänan kõiki, kes mind aidanud on (neid on mitu) ja loodan ka seekord siit tarka nõu saada.
Ette tänades
Tänan kõiki, kes mind aidanud on (neid on mitu) ja loodan ka seekord siit tarka nõu saada.
Ette tänades
- tarmo
- I live off from the mud
- Kontakt:
Pakun, et tegemist on USA haagise pistikupesaga.
Üks-ühele ei pruugigi saada üleminekut teha saada, sest USA kärupistiku standardi järgi on neil suuna- ja pidurituled sama juhtme all.
Ehk siis kärul alati punased suunad ja kui pööret sooritad, siis emb-kumb suuna/piduri tuli vilgub (teine põleb samal ajal - kui pidur all).
Seetõttu tuleb kummagi tagumise suuna juurest uued juhtmed vedada ja mõistlik on siis juba euro pesa ka panna. Pole mõtet selle üleminekuga jännata ja vaevalt USA kärupistikutki naljalt leiab.
Vähemalt minu RAMil tuli nii teha, Chero on samast perekonnast (Chrysler).
Edit: Ilmselt on seal selline pesa:

Üks-ühele ei pruugigi saada üleminekut teha saada, sest USA kärupistiku standardi järgi on neil suuna- ja pidurituled sama juhtme all.
Ehk siis kärul alati punased suunad ja kui pööret sooritad, siis emb-kumb suuna/piduri tuli vilgub (teine põleb samal ajal - kui pidur all).
Seetõttu tuleb kummagi tagumise suuna juurest uued juhtmed vedada ja mõistlik on siis juba euro pesa ka panna. Pole mõtet selle üleminekuga jännata ja vaevalt USA kärupistikutki naljalt leiab.
Vähemalt minu RAMil tuli nii teha, Chero on samast perekonnast (Chrysler).
Edit: Ilmselt on seal selline pesa:

Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
- väike naine
- Mudder
Ei Tarmo, sinu pildil olevast on minu auto pistik hoopis erinev, sinu oma on kandiline, aga minu oma olemuselt siiski ümmargune, isegi pealtpoolt.
kas ma saan õigesti aru, et mõistlik on kogu värk välja vahetada? oskad äkki ennustada, kui kulukaks see ettevõtmine minna võib? kas või suurusjärku. peaks selle asja lõpuks korda ajama, ei taha enam riskida, et mõni pahas tujus politseinik mulle lõpuks trahvi ära teeb
kas ma saan õigesti aru, et mõistlik on kogu värk välja vahetada? oskad äkki ennustada, kui kulukaks see ettevõtmine minna võib? kas või suurusjärku. peaks selle asja lõpuks korda ajama, ei taha enam riskida, et mõni pahas tujus politseinik mulle lõpuks trahvi ära teeb

Paistab väga sedamoodi, et lihtsalt, 13pin pistik küljes. Sellele ostad Automaailmast vms endast lugupidavast kohast vahetüki (oli vist 100-200 eek) millel ühes otsas 7, teises 13 klemmi ja mure murtud.
Pilte vaata siit, siis ehk tuleb midagi tuttavat.
http://www.respo.ee/est/haagised.php?le ... p=13jalaga
Pilte vaata siit, siis ehk tuleb midagi tuttavat.
http://www.respo.ee/est/haagised.php?le ... p=13jalaga
- väike naine
- Mudder
Täiesti juhuslikult sattus seändne jupstükk ühes tanklapoekeses silma alla ja aparaadi ette. Et siis kui on midagi sinnapoole siis oleks pilt silme ees
http://nagi.ee/photos/algis/16582549/
edit: kena õpetus pildipanekust küll, aga vist jäi miskit ikka koolis vahele.
http://nagi.ee/photos/algis/16582549/
edit: kena õpetus pildipanekust küll, aga vist jäi miskit ikka koolis vahele.