Tahan osta GC 4.0, kuid sellel on vahekastis mingi mulin

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

Vasta
tram
Rookie

Postitus Postitas tram »

Selline lugu, et tahan osta GC 4.0 '93. Aga müüja ütles ausalt välja, et tal on "mingis vahekastis mulin, kui sõidad pikema maa". Täpslet nii ütleski.
Kas mõni teadjam võiks natuke seletada seda mulksumist, või kui asi on olnud siin kusagil eelnevalt jutuks, võiks mind sinna lingitada?

Ja ma tean küll, mis on vahekast. Konkreetsel autol on see siis ilmselt NV249. Vähemalt piltide järgi on salongis just tolle juhthoob. Ja ma tõepoolest kardan, et see on viskoossidur, mis seal mulksub ja on peeti läinud. Aga mul puuduvad igasugused kogemused jeepidega ja seega oleks asjatundjate nõu väga teretulnud.
virgo
True Off Roader!

Postitus Postitas virgo »

Visko on kompaktne ja autonoomne virbel, välise õhu-õlikindel. Kuludes hakkab pöörates jõnksutama.
Seda "mulinat" lase kuskil piiluda. Üle neti ja telefoni on suht raske diagnoosi panna. Viga võib olla valest õlitasemest kuni pumba rikkeni ja mine võta kinni mis veel. Eesti peale neid Jeep-i mehi küll ja veel - leia endale lähim ja mine näita asja.

Virgo
Mudas alates 2003.
insener007
Fitting 44"

Postitus Postitas insener007 »

Kui auto muidu meeldib ja hind ''katkise'' auto kohta õige on ... pole vast hullu - neid kaste liigub kasutatud peast ju mõnetuhande krooniga :wink:
Chero
Kasutaja avatar
Jeepu
Fitting 38"

Postitus Postitas Jeepu »

Kas see mulin on sõidu peal või peale sõitu ja mootori väljalülitamist seistes?
Vahekastis pole minuarvates sellist asja, mis saaks välja kostuvat mulinat teha. Muliseda saab vaid õli ju?
Äkki hoopis mootoris peale seiskamist valgub õli alla tagasi ja kostab hästi välja tänu plekist karteripõhjale?
//
Terv.Priit
tram
Rookie

Postitus Postitas tram »

müüa telefonis ütles, et sõidu pealt hakkab auto alt kostma mulksumist, kui kulgeda kusagil 100+ kilomeetrit. Ja see vahekasti mulksumine oli tema idee.
Ise nägin unes õudukaid käimakasti õli keemisest. Olles siitsamast foorumist lugenud sellekohaseid teemasid.

Me saame müüjaga kokku järgmine kolmapäev Tallinnas. Kas keegi oskab soovitada kuhu seda autot näitama saaks viia, et mõni asjatundja ka seda mulksumist natuuris vaataks?
Kasutaja avatar
ibra
I live off from the mud

Re: Tahan osta GC 4.0, kuid sellel on vahekastis mingi mulin

Postitus Postitas ibra »

tram kirjutas:müüa telefonis ütles, et sõidu pealt hakkab auto alt kostma mulksumist, kui kulgeda kusagil 100+ kilomeetrit. Ja see vahekasti mulksumine oli tema idee.
Ise nägin unes õudukaid käimakasti õli keemisest. Olles siitsamast foorumist lugenud sellekohaseid teemasid.

Me saame müüjaga kokku järgmine kolmapäev Tallinnas. Kas keegi oskab soovitada kuhu seda autot näitama saaks viia, et mõni asjatundja ka seda mulksumist natuuris vaataks?
Järsku on auto all koduvein käima pandud? :lol:
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
virgo
True Off Roader!

Re: Tahan osta GC 4.0, kuid sellel on vahekastis mingi mulin

Postitus Postitas virgo »

tram kirjutas:Ise nägin unes õudukaid käimakasti õli keemisest. Olles siitsamast foorumist lugenud sellekohaseid teemasid.

Kui see õli seal juba KEEB siis ei sõida see masin enam kuhugi. Kontrollvardast saad samas nuuskida mis lõhnaga ja värvusega ollus on käimaris.
Tallinnas on peo ja sülega kohti kuhu näitama minna. Vahuri juurde Carservisesse nt, või Vaiko juurde (mis on Vahuri kõrval) või siis hoopis Vello aka runn-i juurde. Loomulikult kõik maailma pjuutid ja Partsud võtavad ka Sind hea meelega vastu. Linnast väljas on kodanik v6rrimees kes on ka oma elus mõnda Jeep-i näinud. Ja kui neil kõigil peaks liiga kiire olema siis saan ka mina aidata.(Vabandused kõikide jeepihaide ees kes jäid nimetamata :twisted: )

Virgo
Mudas alates 2003.
tram
Rookie

Postitus Postitas tram »

nüüd on asi niikaugel, et homme hommikult lähen koos müüjaga masinat Carservisesse näitama. Eks siis selgub ehk, mis seal muliseb.
Kui tõepoolest mullib ja Carservise Vahur selle siis ka leiab, eks saab siia ka kirja panna, et mis mulises ja mis ette võeti.

Ma olen vist juba jeepihaige.... :?
Grandam
Fitting 38"

Postitus Postitas Grandam »

Tere,

eks anna teada mis probleemiks on, oleks väge huvitav teada.

Ja vaadates sinu asukohta: Muhu, siis kas masin tõesti hakkab sõitma minu kodusaarel?
Anna endast märku kui mingeid probleeme või küsimusi ja varuosi vaja on!

Terv,

Alan
5273775
Grand Cherokee WJ - 4,7 V8
Pakkuda kola 93a ZJ 4,0 grandile, kui kellegil vaja siis 5273775 on kõnetraat.
Treila veoks RAM 2500
tram
Rookie

Postitus Postitas tram »

ei saanud minust Jeepiomanikku.
Selgus, et konkreetsel masinal oli mootoris mingi jama (jõudu polnud üleüldse), käimakastis midagi ragises ja auto kippus kiirendmisel hüplema (Carcesrises arvati et ilmselt on peale padja ka mingi võll sees puru), esidifris hammasrattad lahti ja pealekauba veel ka mingi roolivarras läbi ja ka mingi "pikk varras" vajab vahetamist.
Mulinani jah, et jõutudki, enne tõmbasin kogu tehingul juhtme seinast.

Oli tõepoolest plaan Muhu saarele maisn vedada. Mul isa elab Mälas.

Suured tänud Carservice tüübile abi eest! Ja teistele ka tänud, kes nõuga abiks olid.

Ja nüüd olen ma jeepihaige ilma jeepita... masendav :(
Kasutaja avatar
zyon
Fitting 38"

Postitus Postitas zyon »

Ega Jeep'id Eestimaapealt otsa pole saanud, küll leiad sa ka endale ühe toreda isendi...
Jeep Grand Cherokee Overland 2014
ex Hyundai Santa Fe '06 & Hyundai IX55 '09
ex Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD '02, 2" tõste & all 245x75R16 ehk 31"
ex Jeep Cherokee Country Club 4.0 '90 4" tõste + 31" Nexen Roadian MT
insener007
Fitting 44"

Postitus Postitas insener007 »

Kui päris tõsiselt ostmise peal oled - soovitan vaadata ka natuke lõuna poole ....

http://www.ss.lv/ru/eur/transport/cars/ ... belM=.html
Chero
tram
Rookie

Postitus Postitas tram »

Tõmmaks joone alla:

olen nüüd GC 5.2 96 omanik. 8)
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”