Ssangyong Rexton

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
jussike
Got ARB and Nitrous?

Ssangyong Rexton

Postitus Postitas jussike »

Masin aastast 2003 automaat kast, jõuallikas rida 5 TD 88 kw.Laitke-kiitke millega tegu, kelle sillad?Kuidas varuosadega?Poldivalem velgedel oli nagu jaapanlastel.
VolvoV70 Cross CountrY 2001
Toyota HILUX 1998.TD
Patermaa
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Patermaa »

Jookse ja ära vaata tagasi ja jookse kohe kaugele :wink: .

Detailidesse ei viitsi laskuda, lihtsalt nii mõtetu auto on.
Katkestanud Alansi Kapp-il :D
Pajero 2.6 Cabrio
KEMPPI SEADMED&SERVICE www.rkrseadmed.ee
Tel: 56 205 236
Tegija
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas Tegija »

Jussike, tule mõistusele.
Tiimid Tegija ja Lada Eesti, metalli nii Eestist,kui lähi-välismaalt. Juhi parem käsi. Asja sees 2001. aastast.
Jumal tänatud ,et loodi autod ja autoelekter.
Müün ja paigaldan el. vintse.Tel;506 6268 : augustvoore@gmail.com
Kasutaja avatar
inseneer
Legod Varuosadest

Postitus Postitas inseneer »

Jussike, kas sul on terapeuti tarvis?
I. Nikker, rikutud alates 2001 +372534O8157
http://imedepold.ee/
Kasutaja avatar
karu
True Off Roader!

Postitus Postitas karu »

Patermaa kirjutas:Jookse ja ära vaata tagasi ja jookse kohe kaugele :wink: .

Detailidesse ei viitsi laskuda, lihtsalt nii mõtetu auto on.
Krt mul tuleb kunagine sõbra ütlus nooruspõlvest meelde, et kui on laulus on süntesaatorit kasutatud siis heavy lugu ta kindlasti pole, mis siis et ilge raiumine oli :lol: ehk ei ole nii, et kohe kui nimi on Ssangyong Rexton siis ära peab jooksma. See mu isiklik arvamus aga lagunevad ka need 'head' margid, mõni rohkem, mõni vähem, margid mis ei lagune on kas traktorid või palju kallimad võrreldes antud autoga. Ehk ei ole see Ssangyong mingi ideaal küll ja laguneb rohkem kui Toyota näiteks ka aga arvestades asjaolu et saad suht tänapäevase liikuri suht odava raha eest, siis ei ole see kooslus sugugi paha, lihtsalt peab arvestama võimalike tihedamate teeninduse käimistega ja sellest ka hinnavahe. Kokkuvõtteks ei ole ideaalset lahendust ja kõik autod lagunevad, mõni rohkem, mõni vähem.
Tel 56224693
PARUN
Rock Crawler

Postitus Postitas PARUN »

See õige, et kõik autod lagunevad, mõni rohkem, mõni vähem. Vahe tuleb aga sisse, kui pead esindusse minema mõnda jupikest kauplema, sest muialt pole saada.
Pigem tasub vaadata, palju järelturu varuosi on. Kas või seda, et palju reaalselt Eestis neid pulkadeks on kisutud. Pigem sõida vana nissani, mitsu või mõne muu käulaga.
Kõnetraat 51922951
Kasutaja avatar
karu
True Off Roader!

Postitus Postitas karu »

PARUN kirjutas:See õige, et kõik autod lagunevad, mõni rohkem, mõni vähem. Vahe tuleb aga sisse, kui pead esindusse minema mõnda jupikest kauplema, sest muialt pole saada.
Pigem tasub vaadata, palju järelturu varuosi on. Kas või seda, et palju reaalselt Eestis neid pulkadeks on kisutud. Pigem sõida vana nissani, mitsu või mõne muu käulaga.
Aga kui tahaks sõita mugavalt, mitte käulaga? Ma tegelikult ei ole absoluutselt selle auto tulihingeline pooldaja nagu tundub :lol:, mulle isiklikult see auto üldse ei meeldi, ma ostaks selle raha eest hoopis Sorento mis on oluliselt parem auto aga see selleks. Sellest, et ta laguneb ja juppe pole see vaheraha tulebki, et saad auto mis tänapäevane ja suht mugav aga laguneb, ei saa ju odavalt kõike ja kui raha vähe siis pead valima kas traktor või tihedad teeninduses käimised, pealegi milliseid 2003 a marke on romulates palju?
Tel 56224693
Kasutaja avatar
helar
I live off from the mud

Postitus Postitas helar »

Meil käib üks klient rextoniga. Varuosad toob ta alati ise kuna tellib need inglismaalt. Sealt pidi kordades odavam tulema.
Ega selle lagunemise koha pealt midagi hullu pole enamasti on ainult alusvankri vidinaid vahetatud.
"Tõeline" mure võib aga siis tekkida kui otsustad Rextonit kunagi müüma hakata...
Y61 Pätcruiser , LC80 .
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee
Kasutaja avatar
jussike
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas jussike »

Tänan sõbrad!Näen,et tunnete mulle kaasa kui vaimne tasakaal lööb võnkkuma ja spotlik vaim vajab ergutamist jooksu osas :D .
Tegijast saan ka aru kuna temal tuleks elektrit näppida :wink: Praegu seis selline,et kes remondib hoijab peadkinni ja kes sõidab ei saa aru miks ja mida nad remondivad. Jnsener sinu imedepõllul sellisele vist pulkasid ka ei leidu :o
Parimat !
VolvoV70 Cross CountrY 2001
Toyota HILUX 1998.TD
Patermaa
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Patermaa »

Meil kunagi oli üks Rexton seal kus ma kunagi töötasin. Ainuke asi mis seal kestab vist on mootor, mis oli MB tehtud. Peale ühte sõitu metsateel rahulikult cruisides oli järgmisel hommikul esiklaasis kahtlaselt palju pragusid klaasi äärtes :D . Ehk eriti jäik ja kvaliteetne kere. Vedrustus on absoluutne saast, uuel "maasturil" tagusid augud kõvemini sisse kui 20 aastat vanal MB 190-l. Kas ma pean jätkama? Selle auto nelivedu on ka selline, et kui ma 124 mersuga veel liikusin, siis rexton juba seisis, tegemist oli eriti ligase murupinnasega ja viga ei olnud rehvides, lihtsalt see 4x4 lülitus oli eriti haige. Ära urineeri endale kummikusse :twisted: .
Katkestanud Alansi Kapp-il :D
Pajero 2.6 Cabrio
KEMPPI SEADMED&SERVICE www.rkrseadmed.ee
Tel: 56 205 236
slauri
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas slauri »

Kas need on ka eluaegsed autod kuni "Kuusankoski" nad endale saab?
SÕITJA - sündind SÕITJA
+37256564491
Kasutaja avatar
kallem53
Mudder

Postitus Postitas kallem53 »

SSJ-le on ka "oma" rubriik tehnika nimistu lõpus olemas....kui veel ei teadnud märgata :wink:
Juba liikuv maastur tekitab ikkagi mitmeid ümberehitusmõtteid.
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”