Pajero või pajero sport püsikiirusehoidja?
Moderaatorid: Maasturid, Moderators
Pajero või pajero sport püsikiirusehoidja?
Plaan soetada pajero või pajero sport diisel , aga kummalgi pole püsikat. Seega, kas keegi on teinud ise püsika või on pakkuda müügiks midagi? Teoreetiliselt peaks olema võimalik teha ise ka, aga mul hetkel pole võtta Autodatat või midagi sarnast kus saaks elektriskeemi.
Leidsin sellise asja, kas see võiks sobida? Kas püsikat on vaja "tutvustad" või hakkab tööle ka peale ühendamist?ibra kirjutas:Sa ei pea hakkama midagi leiutama ,need asjad on kõik olemas.Katsu enne auto soetada ja siis vaata mida ümber ehitada.
Kas pajerol ja spordil on sama või sarnane püsikas.
Ja ma uurin selle püsika kohta enne kui ostma hakkan et teaks mis mind ees ootab.
http://cgi.ebay.co.uk/MITSUBISHI-SHOGUN ... 45f0567bcd
-
- I live off from the mud
- Kontakt:
Kas sa ostad endale püsika järgi auto või? Müüakse ka universaalseid püsikaid... 

Väljaminekud kasvavad, et järele jõuda sissetulekutele....
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
Põhimõtteliselt ostan püsika järgi jah. Üks eeldus ongi et oleks püsika kasutamis võimalus. Neile kes hakkavad targutama et ostagi püsikaga auto, näteiks Jeep... Ma arvan ja loodan et mitsu on etem. Kuigi pole veel selge kumb võiks olla kas pajero või sport. Sest pole veel spordiga sõita saanud.tyyp07 kirjutas:Kas sa ostad endale püsika järgi auto või? Müüakse ka universaalseid püsikaid...
- tarmo
- I live off from the mud
- Kontakt:
Kui on soov leiutada, siis on pakkuda Toyota 4Runneri mehhaanilise regulaatoriga (trossiga) püsikiirusehoidja süsteem.
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Leiutamis soov hakkab ära kaduma, kuna ma sain täna oma üllatuseks teda et pajero spordil on trossiga pumba juhtimine...nagu belarus:D.tarmo kirjutas:Kui on soov leiutada, siis on pakkuda Toyota 4Runneri mehhaanilise regulaatoriga (trossiga) püsikiirusehoidja süsteem.
Kas pajero 2,8 92 kw mootor on elekrtoonilise pumba juhtimisega?
Kuis suur peab riik olema või kui palju peab olema kiirteid, et oleks sobilik osta püsikiirusehoidjaga autot??? Kui ma sõidan Tallinn - Tartu vahel 180 km ja sellest kasutan hoidjat 100 - 120 km, kas siis pole see piisav?fagott kirjutas:Trossiga pumba juhtimine ju elektroonilisest igal juhul töökindlam ja mõistlikum??? Ja ma ei saa pihta poindile, milleks seda püsikiiruse hoidjat vaja, elame ju nii tillukesel maal? Või on plaanis ümbermaailmareis mööda kiirteid?
Aga kogu POINT on selles, et ma pean lugu sujuvast liiklusest ja püsikas on hea vahend ühtlase kiiruse hoidmiseks, erinevalt neist kes jõngutavad kiirusega 80-100 ni.
Kas sai nüüd piisavalt põhjendatud?
Pealegi mu küsimus polnud püsika põhjendatuses, vaid selle paigaldamis võimaluses.