Mina näiteks kuulsin sellisest lollusest esimest korda
Aegunud tervisetõend peatab 01.01.11 juhtimisõiguse
Moderaator: Moderators
Aegunud tervisetõend peatab 01.01.11 juhtimisõiguse
Postimehes siis selline uudis http://www.postimees.ee/?id=308266
Exid:Frontera´95, Blazer´97,Ranger´03,Pajero´93,Galloper´98,Ranger´08, XC90´03
Hetkel Isuzu Trooper ja RX400h
Hetkel Isuzu Trooper ja RX400h
- uppund kana
- Rock Crawler
- Kontakt:
Vabandage minu lollust aga kuidas politsei selle tõendi kehtivust kontrollib?
Või on see neil kah kenasti arvutis kirjas koos minu haigusloo ja koera nimega? Hetkel on seis selline ,et nad ei näe oma arvutist isegi minu pilti kuna oman veel vanemaid lubasid ja seega minu näolapp nende andmebaasis puudub. Sellega oli jama kui unustasin paprid koju ja pollarid üritasid tuvastada kas ma ikka olen see kes ma väidan end olevat.
Parketitigu (praegu küll rohkem turist) ........Bussiga
Suhtlen inimestega ka 56 204 888
Suhtlen inimestega ka 56 204 888
Seda kontrollib küll niinimetatud ARK kes ka peatab sinu juhiloa ja kontrollib pollar siis loa kehtivust mitte tervisetõendit aga milleks seda nüüd jälle vaja oli?Samas mõistan,et see on peaaegu võrreldav TÜV iga aga no ma ei tea kas seda siis just nüüd on vaja tegema hakata.Minu nägemistmööda on meil muidgi suuremaid probleeme mida lahendada ja lahata.
Päikest:ermo
Päikest:ermo
lr 60 juubeli männiku 3 koha kaardilugeja
Ei ,kindlasti mitte. Asi on rahas , ja ainult rahas.Kui pole kehtivat tervisetõendit saab trahvi väänata ja riigil seda vaja ongi.Riik pole huvitatud sinu tervisest vaid sinu rahast.yanekk kirjutas:Ilmselt üritati seadust tehes rohkem kontrollida just vanemaid pühapäeva liiklejaid, kes tava oludes pole enam kõige teravam pliiats.
Aga välja tuli nagu alati, natuke lombakas ja vigane seadus.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Tervisetõend
On mindud väikse kavaluse teed. Kui lubasid ise vahetasin siis oli vaja tervisetõendit, ja tingimus et mitte üle 2 aasta vana. Vaatasin ka enda oma. Vahe pea kaks aastat. Kui arvestada tõendi kehtivuseks 10 aastat. Aga ei teagi kus see ka kirjas on see kehtivus, Eelmine sajand vist oli et 5 aastat.
-
honkomees
- True Off Roader!
Krt, ma küll ei tea kui vana ja kus mu tervisetõend on?!? Lubade vahetuseks on ju vaja ja pärast seda kas jääb ARKi või viskad minema ... Teine tervisetõend relvaloa jaks, see jäi küll vist politsei kausta. Seal oli kord, et tervisetõendi ja relvaloa kehtivusaeg on sama, lihtne värk.
kas kusagil on ka kirjas, et ma pean lubade kehtivusajal uue tervisetõendi tegema ja kui tegema siis
1. kus on kirjas et vahepeal pean selle ARKile esitama või
2. tervisetõendit kaasas kandma
kas kusagil on ka kirjas, et ma pean lubade kehtivusajal uue tervisetõendi tegema ja kui tegema siis
1. kus on kirjas et vahepeal pean selle ARKile esitama või
2. tervisetõendit kaasas kandma
https://paberivaba.ark.ee/
Logige ID-kaardiga sinna sisse,edasi oma juhilubade peale ja seal siis kenasti näha,kas tervisetõend kehtiv või ei ! Kes peale sinu enda sinna pääseb,on teadmatta,aga küllap pääsevad need,kes trahvimäärusigi kirjutama hakkavad
Logige ID-kaardiga sinna sisse,edasi oma juhilubade peale ja seal siis kenasti näha,kas tervisetõend kehtiv või ei ! Kes peale sinu enda sinna pääseb,on teadmatta,aga küllap pääsevad need,kes trahvimäärusigi kirjutama hakkavad
Ka väikeses töökojas saab suuri töid teha!
- LR90
- I live off from the mud
Näitab et load kehtivad kuni 2019, arstitõend 2014.seenior2 kirjutas:https://paberivaba.ark.ee/
Lubade vahetuseks sai ka tõend hangitud.
kui suureks saan, hakkan DEFENDERIKS
- LR90
- I live off from the mud
Mul võib selle põhjuseks olla "DE" lubades, mis annab tõendiTiitR kirjutas:Ei peagi ID-ga sisse minema (äkki mõnel veel polegi?), saab ka PIN kalkulaatoriga.
Aga minul näitab nii lubade, kui ka tervisetõendi kehtivuseks 2015 a.
kehtivuseks 5 a. Mulle ei piisa perearsti tõendist, pean läbima
medkomisjoni.
kui suureks saan, hakkan DEFENDERIKS