M: Vaate plekist ja plastikust
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
M: Vaate plekist ja plastikust
Müüa Plastikust või Metallist 200L vaate
Metallist
Plastik
Plastik vaadi hind 100.- tükk
Metall vaadi hind 150.- tükk
asukoht on valga. Transport valga-helme läheduses tasuta
Telefon: 53300948 Rom
E-mail: rom.xxx@mail.ee
Metallist
Plastik
Plastik vaadi hind 100.- tükk
Metall vaadi hind 150.- tükk
asukoht on valga. Transport valga-helme läheduses tasuta
Telefon: 53300948 Rom
E-mail: rom.xxx@mail.ee
Viimati muutis Psycho, N Sept 02, 2010 6:49 pm, muudetud 1 kord kokku.
Mina siis myya rollis ja Psycho oli vahendaja. Ta mainis, et selle foorumi kasutajad otsisid kunagi tikutulega 200L vaate taga
Ise olen kallanud diislit 20L kanistrisse, kus kõvenditilk põhjas olnud, kuid auto sõidab endiselt probleemivabalt ringi. Veel suurema koguse juures ei tohiks ka siis probleemi tekkida.
Et kellel on soovi, siis arutame, kyll lahenduse leiame.
Hetkel 4 plastiktynni keldris ootamas. Plekktynnid ise asuvad Elvas.

Ise olen kallanud diislit 20L kanistrisse, kus kõvenditilk põhjas olnud, kuid auto sõidab endiselt probleemivabalt ringi. Veel suurema koguse juures ei tohiks ka siis probleemi tekkida.
Et kellel on soovi, siis arutame, kyll lahenduse leiame.
Hetkel 4 plastiktynni keldris ootamas. Plekktynnid ise asuvad Elvas.
Kunagi saab minu FWD-st four wheel drive
Kas see kõvendi näiteks bensuga ka lahustub, tahaks nad natuke puhtamaks saada? Mul ilmselt järgmine nädal tööasjus sinnapoole asja, võtaks vähemalt 3 plastikut ära, neljas vist ei mahu peale(rangeri kast)...
Exid:Frontera´95, Blazer´97,Ranger´03,Pajero´93,Galloper´98,Ranger´08, XC90´03
Hetkel Isuzu Trooper ja RX400h
Hetkel Isuzu Trooper ja RX400h
Kõvendi ise on bensiinitaoline vedelik. Bensiin peaks plastiku kyljest viimased jäägid lahti loputama kyll. Lahusti vähemalt tegi seda kanistritega.igiliikur kirjutas:Kas see kõvendi näiteks bensuga ka lahustub, tahaks nad natuke puhtamaks saada? Mul ilmselt järgmine nädal tööasjus sinnapoole asja, võtaks vähemalt 3 plastikut ära, neljas vist ei mahu peale(rangeri kast)...
Jah, on kyll olemas, plastikust on nagu kohe võtta. Metallvaate vaja Elvast tuua. Homse päeva jooksul võin plastiku mõõdud vaadata. Hetkel 2 tykki keldris olemas, aga neid tuleb nädalas nii 1tk juurde, lihtsalt koju neid ei saa enam vedada, sest korteriyhistu pistis vigisema, et neile ei meeldi need tynnid seal keldris. Kui on huvi, siis avaldage soovi, kyll midgai välja mõtleme.robot kirjutas:Kas neid on veel olemas?
Millised suurused on (laius ja kõrgus) ?
Tegu nyyd nii, et viimane plastiktünn veel pakkuda. Seoses lepingute muutumistega muutus ka taara. Hea uudis see, et nyyd hakkab plekktünne tulema. Nende hinnaks samuti 7 eurot. Ja sisuks oli neil lahusti.
(kunagi sõitis yks 2.0 passat lahustiga ringi niiet ei teind teist nägugi:D )
(kunagi sõitis yks 2.0 passat lahustiga ringi niiet ei teind teist nägugi:D )
-
- Rock Crawler