O: väike lisapaak kompressorile

Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Kasutaja avatar
isakene
I know how to fix stuff

Postitus Postitas isakene »

Mh, ega ma polegi väitnud, et ballooni keevitada ei saa, loomulikult saab. Aga see mõnedkümnekroonine kraan mu meelest seda solgutamist ja jändamist küll väärt ei ole.
Patrol, Pajero, Trooper kasutatud jupid.
56 486769, isakene@gmail.com
Kasutaja avatar
rt23
True Off Roader!

Postitus Postitas rt23 »

Aga loomulikult ohutustehnika enne, Aga, et keevitada ei saa? Bensiini ja diiselpaake olen sammuti keevitusega paiganud. Propaanibaloon oluliselt lihtsam kuna ilma kraanita ei jää sinna praktiliselt midagi sisse.
Mina tegin lihtsalt omale käepärasematest vahenditest ja igaüks otsustab ise kuidas ja millest teeb :)
Asukoht viljandimaa Suslepa. Tel 53365288 - Toomas
Ten
Fitting 38"

Postitus Postitas Ten »

Ega minagi kedagi keevitama sunni.Tolkorral ehitasin ühte riista,kus oli vaja alt kondensaat välja lasta,sellepärast keevitasin.Ülesse läks nippel ja kraan.
Viimati muutis Ten, P Aug 29, 2010 6:44 pm, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
zum
Rock Crawler

Postitus Postitas zum »

ibra kirjutas:Diiselkütte paake saab keevitada koos küttega aga see küte ei tohi keevituskohani olla .Olen korduvalt seda praktiseerinud.
:shock:
Erakordselt vedanud sul siis...
Ma olen ise näinud, kuidas Belarusi paaki keevitanud tegelane avastas end järsku töökoja teisest seinast, kuna kütte aurud otsustasid pauku teha... No ei olnud lõbus pilt, päriselt.
Aga jaga oma "head nõu" edasi siin, eks inimesi leidub, kes Darwini auhinna järgi ihalevad... :thumb:
Kasutaja avatar
ibra
I live off from the mud

Postitus Postitas ibra »

zum kirjutas:
ibra kirjutas:Diiselkütte paake saab keevitada koos küttega aga see küte ei tohi keevituskohani olla .Olen korduvalt seda praktiseerinud.
Ma olen ise näinud, kuidas Belarusi paaki keevitanud tegelane avastas end järsku töökoja teisest seinast, kuna kütte aurud otsustasid pauku teha... No ei olnud lõbus pilt, päriselt.
Aga jaga oma "head nõu" edasi siin, eks inimesi leidub, kes Darwini auhinna järgi ihalevad... :thumb:
Ei ,mul pole vedanud,seda tööd pead oskama teha,ei tohi lasta diislil hõõguva pinnaga kokku puutuda ja nii lihtne see ongi.Kui tekib valge suits siis ei tohi mingil juhul edasi keevitada ja peab ootama selle eraldumist ja pinna jahtumist.Õlipaagi ja bensupaagi keevitamine on alati kordades ohtlikum kui mingi disla paagi keevitus.Diisliaurudel tuleb anda võimalus lihtsalt paagist eralduda ja midagi ei juhtu ja ei saagi juhtuda.Räägin seda ,mida olen aastaid praktiseerinud.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Kasutaja avatar
uppund kana
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas uppund kana »

ibra kirjutas:
zum kirjutas:
Ei ,mul pole vedanud,seda tööd pead oskama teha,ei tohi lasta diislil hõõguva pinnaga kokku puutuda ja nii lihtne see ongi.Kui tekib valge suits siis ei tohi mingil juhul edasi keevitada ja peab ootama selle eraldumist ja pinna jahtumist.Õlipaagi ja bensupaagi keevitamine on alati kordades ohtlikum kui mingi disla paagi keevitus.Diisliaurudel tuleb anda võimalus lihtsalt paagist eralduda ja midagi ei juhtu ja ei saagi juhtuda.Räägin seda ,mida olen aastaid praktiseerinud.
No aga olgem ausad ,et eks ta ikka sihuke" Demineeria eksib korra" teema kipub olema.
Parketitigu (praegu küll rohkem turist) ........Bussiga
Suhtlen inimestega ka 56 204 888
krunnn
Fitting 38"

Postitus Postitas krunnn »

Tere

Minu mäletamist moodi tegi onu mulle kompressori alusbaaki nii, et propaaniballoon tuleb lasta süsihappegaasi nii 10 sekundit. Siis kraan kinni ja puurid augu alla sisse ja lõpuks loputad korralikult veega läbi,
5 6 6 6 6 6 1 3
Hetke kõva ei püsi kaua!
Kasutaja avatar
t6nu
Fitting 38"

lisapaaak ikka vajaka

Postitus Postitas t6nu »

täiendatud 13.09 Propaaniballooni leian ise. Kas keegi suudab sellele ühendusotsa(d) külge aretada/keevitada? Loomulikult sobiva tasu eest.
--------------

juttu jätkus kauemaks :-)
Aga kui kellegil on nüüd selline konkreetne paak üle või suudab selle näiteks mingist gaasiballoonist lihtsalt valmistada, siis paluks mulle lahkelt pakkuda, propaaniballoon on vist 50l, sellest peaks väga hea saama. Ilmselt peaks siis kuidagi 1 või 2 kiirliitmiku otsa külge saama panna ja kuskilt peaks vajadusel kondentsi saama välja lasta. Ootan pakkumisi privasse või tt@sysdec.ee.
Tänud ette!
Kasutaja avatar
t6nu
Fitting 38"

Postitus Postitas t6nu »

seff kirjutas:
isakene kirjutas:Ma leidsin kusagilt ühe vana reduktori, sealt sai mutri. Hüdrovooliku otsast tegin põlve otsas voolikule "kuuse" ja toimib siiamaani.

Kui seda mutrit vaja peaks olema, siis gaasifirmadest ikka saab. Mul siinsamas lähedal asub üks gaasiga kaupleja, tema käest saab kindlasti. Kusagil Vana-Narva maanteel oli vist ka üks firma, kes igatsugu gaasividinatega kaupleb.
jõudsimegi asja ivani , seda mutrit kohe mitte keegi ei müü ,ole mees ja osta reduktor ja sae sealt maha on soovitused gaasiärikatelt..olevat ohtlik mutrit müüa, et balloonis suur rõhk jne blabla tuleb nagu ühestsuust.
Kui leiad kuskilt lahke ärika siis võtaks isegi paar mutikat.
Sattusin täna kohe sellisesse poodi kus neid propaaniballooni ühendusi on igasuguseid letis reas, asub Betooni tn lõpus seal kus gaasitankla on, peterburi teelt hydroscandi vastast sisse keerata.

Hetkel teeb mulle rohkem muret küsimus, et kuna kavatsen selle lisapaagi vajadusel lihtsalt otse ventiilist otse kompressori teise otsa külge ühendada, ehk siis mitte läbivooluna vaid paralleelselt, siis oleks vaja gaasijäägid vist välja saada. Kas piisab, kui ta paar korda õhku täis lüüa ja siis vabas õhus tühjaks või oleks targem tiiki uputada ja vett täis lasta? Kas sealt ventiilist annab pärast kenasti tühjaks ka valada?
seff
Rock Crawler

Postitus Postitas seff »

Sattusin täna kohe sellisesse poodi kus neid propaaniballooni ühendusi on igasuguseid letis reas, asub Betooni tn lõpus seal kus gaasitankla on, peterburi teelt hydroscandi vastast sisse keerata.

Hetkel teeb mulle rohkem muret küsimus, et kuna kavatsen selle lisapaagi vajadusel lihtsalt otse ventiilist otse kompressori teise otsa külge ühendada, ehk siis mitte läbivooluna vaid paralleelselt, siis oleks vaja gaasijäägid vist välja saada. Kas piisab, kui ta paar korda õhku täis lüüa ja siis vabas õhus tühjaks või oleks targem tiiki uputada ja vett täis lasta? Kas sealt ventiilist annab pärast kenasti tühjaks ka valada?
seal tanklas kindlasti ei ole mingiy ühenduslüli mis sobiks originaalkraani tagurpidikeermele ja oleks ilma reduktorita..

mul balloon tuuldub juba 2 nädalat ilma kraanita ja ikka on sellina gaasi hais et hoiaks parem eemale
Kasutaja avatar
t6nu
Fitting 38"

Postitus Postitas t6nu »

seff kirjutas:

seal tanklas kindlasti ei ole mingiy ühenduslüli mis sobiks originaalkraani tagurpidikeermele ja oleks ilma reduktorita..

mul balloon tuuldub juba 2 nädalat ilma kraanita ja ikka on sellina gaasi hais et hoiaks parem eemale
missugust sa veel siis mõtlesid??? panin pildi sellest, mille ostsin, on vasakkeermega loomulikult, teisel pildil on veel stutser ka otsas, kuhu voolik klammerdada.
Pilt
Pilt
sorry, moblaga hämaras garaazhis tehtud.
mart77
True Off Roader!

Postitus Postitas mart77 »

seff kirjutas:

See hais ei kao niipea, spetsjomm lisatakse lõhnaainet, et leke oleks koheselt ninaga tuntav. 4-ja kantmeetrisel kompressoril lisapaak haises peale tuhandeid liitreid õhu läbiuhamist ikka pisut.
Vasta

Mine “Bizniz”