Silma on jäänud üks isend: http://sfbay.craigslist.org/eby/cto/1923331504.html
aga mida seal vaadata või kuhu koputada?
Mis nende põhilised mured on, hetkel pole veel garaazhikohta ka nii et kohe remontima ei tahaks hakata.
terv,
Rommi
Moderaatorid: margus4x4ee, Daniel, Moderators
hahaDaniel kirjutas:Tore et lõpuks "päris" autod on huvitama hakanud
Antud isend on vist siis lyhikese kastiga K20 ja umbes 6" tõstet ja paistavad 38" rehvid olema.
Mainitud pole mootorit ega käigukasti ... sildadeks pakun aga Dana44 ees ja 14b sf taga.
Põhilisi muresid pole ... noh oleneb sellest milleks seda kasutada ja hankida - sellisel kujul kannatab poes käia kyll
heh - too päev jäi minemata ja vahepeal pisut kiire olnud. Muidu tal see veel ikka müügis ma vaatasin, ilmselt pole väga kuum kaup siis. Aga no eks paistab... ma pole kindel kas ma üldse viitsin minna. Paar huvitavat wranglerit on silma hakanud, proovin parem need üle vaadata. 4wheelparts pakub kõige rohkem juppe ka wrangleritele.jr kirjutas:Kuidas siis tegelikud võimed olid autol?
Tegelt on eelkõige takistuseks garaazhikoha leidmine. Sellist suurt ruumi nagu mul eestis oli võib siin vaid unes näha. Maa on väga kallis ja ehitamine odav, keegi ei raiska seda niisama mingi garaazhi peale, siis juba tehakse sinna töökoda või mingi muu äri. Üks võimalus on rentida garaazhiga maja aga no hetkel pole see võimalik. Ja no valik on ka tõesti ulmelinetarmo kirjutas:Ma täitsa kujutan ette seda raskust, mis ei lase valikut teha, kuna valikuvõimalus on NII suur