Kuidas XJ-l generaatorit vee eest kaitsta?
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Kuidas XJ-l generaatorit vee eest kaitsta?
Tükk aega tagasi pidin XJ Cherokeel generaatori välja vahetama, sest too oli vees sumades niiskust sisse saanud ja kärssas läbi. Stock-versioonil asub generaator natuke nõmedas kohas madalal mootori küljes, nii et vesi läheb kergesti sinna sisse, isegi kui vett pole rohkem kui stangedeni.
Tean, et tõsisemad offroudijad on kliimapumba sootuks minema visanud ja generaatori selle asemele tõstnud, aga kuna kasutan oma autot ka igapäevasõiduks, tahaksin kliima alles jätta.
On keegi teadjam hea lahenduse leiutanud, kuidas madalal asetsevat generaatorit vee eest kaitsta?
Tean, et tõsisemad offroudijad on kliimapumba sootuks minema visanud ja generaatori selle asemele tõstnud, aga kuna kasutan oma autot ka igapäevasõiduks, tahaksin kliima alles jätta.
On keegi teadjam hea lahenduse leiutanud, kuidas madalal asetsevat generaatorit vee eest kaitsta?
Vanatehnika fänn. Jeep XJ Cherokee 1988, Peugeot 405 1993.
Ümberehitus geneka ülestoomiseks on ääretult lihtne ega nõua erilisi doktorikraade.Samas tuleks mainida,et olen Cheroga vees sumanud oma 3 aastat,ega ole kordagi veel seda hooldama ega maha võtma pidanud.Suures hirmus sai teine genekas ka kohe üles toodud ja nii nad siis töötavadki mul sõbralikult koos.KimmoL kirjutas:On sul kohe varrukast puista mõni koht, kust sellist otsida ja millise eelarvega peaksin arvestama?
GAZ 69A
Elu on ilus
5177232
Elu on ilus
5177232
- erik
- Aktiivne Pikendus
Miks ei või generaator töötada seal, kus ta sul on? Kui autoga metsas käid, siis lihtsalt peab aegajalt ka generaatorit ja muid sõlmi hooldama. Ega auto pole mingi allveelaev. Ja kui viidki generaatori üles, siis rihm toob ikka piisavalt vett alt kaasa, et genekas ära uputada. Ja rullikute laagrid on sama õrn koht, kui märjaks saanud generaator. Autot peab hooldama, eriti sellist, mis metsas käib.
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!
Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
Genekas jääb sinna, kus ta originaalselt asub. Katkine kliima vahetatakse töötava vastu. Homseks peaks auto jälle korras olema.
Hoolduse koha pealt pole kellelgi vaja muret tunda, et ma selle vajalikkusest teadlik ei oleks. Aga mida vähem, seda parem. Sellest ka esialgne küsimus.
Hoolduse koha pealt pole kellelgi vaja muret tunda, et ma selle vajalikkusest teadlik ei oleks. Aga mida vähem, seda parem. Sellest ka esialgne küsimus.
Vanatehnika fänn. Jeep XJ Cherokee 1988, Peugeot 405 1993.