ülevaatusele minek pole mind päästnud. mul vahel on tunne, et müügiaedade meestel on kõik punktid ära ostetud (tõenäoliselt paranoia).igiliikur kirjutas:Kui tutvusi poleks ja vaja kontrollida, siis lendaks vist ülevaatuspunkti raputama-väristama. Saaks vähemalt sillaosast ülevaate
Huvitavad lood autoostmisega.
Moderaator: Moderators
No ma ei tea, ma ronin küll ise ka kanalisse, kui autoga ülevaatusel käin. Oma silm on kuningassäinas kirjutas:ülevaatusele minek pole mind päästnud. mul vahel on tunne, et müügiaedade meestel on kõik punktid ära ostetud (tõenäoliselt paranoia).igiliikur kirjutas:Kui tutvusi poleks ja vaja kontrollida, siis lendaks vist ülevaatuspunkti raputama-väristama. Saaks vähemalt sillaosast ülevaate

Exid:Frontera´95, Blazer´97,Ranger´03,Pajero´93,Galloper´98,Ranger´08, XC90´03
Hetkel Isuzu Trooper ja RX400h
Hetkel Isuzu Trooper ja RX400h
nojah, eks ma ronin samuti ise alati kanalisse. aga tegelikult on päris masendav, millised autod saavad ülevaatusel läbi ja seda päris legaalselt. praegusel Jamboreel (ostes) polnud ühel klotsil katet ja 3 peaaegu lõpuni kulunud. uskumatu, aga ülevaatajal õnnestus sobivad näidud välja võluda. seda on juhtunud ka teiste autodega, et pärast ülevaatust lasen klotsid vahetada, kuigi saab ülevaatus läbitud. samuti on juhtunud, et lõtkuga rooliotsad või arniirid lähevad läbi. samas, eebliga venitades, tulevad lõtkud kenasti välja.
igaljuhul mitte Selli. Seal sellel Ivol käpp sees ja valetavad nii,et suus uitseb. Seda tean ma küll ütelda. Tean Vaiestis üht numbrit. Mees kes mul mootori remondi ära tegi. Sõber käib A6 tema juures koguaeg. Lisaks sellele kui lähed sealt autot ostma, tahavad üht osa sulas. Kindlasti küsi tsekki muidu pole pärast millegiga vaielda. Kui teed ülekannet pane sisse selgituseks osalime makse. Lisaks sellele saad tavalise planketi kus on ostja müüja ja auoto vin märgitud, hinda seal pole. Kui keerad selja nihverdab vana selle paberi kuhu oli märgitud hind ja kuhu sa alla kirjutasid. Vana paneb sullekõik kenasti kausta, aga KINDLASTI kontrolli enne lahkumist paberid üle. Vanad on juba osavad selle alal. Jääd muidu ilma paberitest mis sind aitavad tarbijakaitses või kohtus.lok665 kirjutas:tore teema
mul just Võru autoaiast üks kosilane välja vaadatud ja nüüd siis küsimus,et kuhu tasuks siis Võrus autot testima minna,nagu siis mingi hea koht oleks teretulnud.
terv oliver
Just selline teema oli mul oma ülevaatusega. Katteid polnudki, ketastel kartulivaod sees. Termostaat oli kutu 15 min käiasid et töötemperatuuri kätte saada. kuna näitasin piduriklotse ja muid jubinaid vangutasid pead ja oli kõik oky.
Tehno24.ee
53 29 22 99
53 29 22 99
Selli ülevaatusel sain kord sõimata kui ei seisnud mingi joone taga, vaid olin auto kõrval. Enne nad ülevaatust edasi ei teinudki kui olin joone taha läinud.
Kindlasti ei soovita ka kellegil minna Selli teenindusse, seal petetakse kõiki ja kõiges, on nii oma kui tuttavate kogemusi sealt.
Kindlasti ei soovita ka kellegil minna Selli teenindusse, seal petetakse kõiki ja kõiges, on nii oma kui tuttavate kogemusi sealt.
Grand Vitara
Re: Huvitavad lood autoostmisega.
Võtu Autoaia kohta halba öelda ei saa ise. Endal ainult head kogemused ja tuttavatel samuti. Neil on oma kvaliteet, aga mehed on normaalsed ja ajavad autode kohta õiget juttu. Vähemalt mulle ...Ronija kirjutas:Endal oli säärane juhus siis, et ostsin Võru Autoaiast auto mis nn oli korras.

+372 5028488
Kõvad lõdvikud on normaalne tolle ajastu E38 mootoritel ja suurem läbisõit kui spidol ei tohiks kah üllatuseks olla. Tõsi, 652K on selle väeti 2.8L mootori jaoks liiast.Päkapikk kirjutas:Otsisin omale igapäevasõiduks autot ja hakkas meeldima üks BMW 728 E38. Kena nägi välja, 97 aastast ja läbisõit meeldivalt 220 000 km. Autol olid kaasas viimase 3 aasta hoolduste arved UM-ist ja hooldusraamat ja kõik muud head asjad. Müüja oli soliidne slaavi päritolu pintsaklipslane ja auto hind veel omasugustest kallim, kuna väga heas korras. Kuna ise ei ole väga autoäss, siis leppisin Rommiga kokku diagnostika ja ülevaatuse.
Esimene avastus olid veidi liiga kõvad lõdvikud ja sellele järgnes tegelik läbisõit mis oli umbes 652000 km. Soliidne automüüja sõitis sõnagi lausumata minema ja mul jäi väga suure sita sisse astumata.
Ärge hoidke ostes kontrolli pealt raha kokku!!!
Ise tõin endale tsurkade platsilt Saksast kunagi E38 V12 pika kerega isendi. Eesti esindusest öeldi et vist on rohkem sõidetud kui spido näitab 180K km, aga kui palju ei saa aru, sest kõik kolm moodulit olid erinevad kus näitu hoiti. Mul oli sellest savi, sest masin sai oma käega välja valitud ja oli väga hää isend lõpuni välja.
+372 5028488
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Siis olen mina üks vähestedt, kes pole KUNAGI autot spido näidu järgi otnud. Pigem on see olnud viimane asi mida vaadata. Nii-kui nii on näit "vastavalt ostja soovile".laurz kirjutas:Enamus eestlasi ostabki auto spido näidu järgi
Auslt öeldes on paljud neist ka ainult viie kohalise spidoga olnud.
Viimati muutis Landy, E Aug 16, 2010 10:40 am, muudetud 1 kord kokku.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Võin lisada positiivse kogemuse müügiplatsiga Hiiu auto.
Ostmine läks kergelt, arvele võeti auto kiiresti ja ülevaatus tehti ka ära.
Ainuke asi mida soovitan on see et kindlasti kontrollida ise autol vedelike. Jeepil oli mootorist 2l õli puudu
Ülejäänus oli kõik ok.
Ostmine läks kergelt, arvele võeti auto kiiresti ja ülevaatus tehti ka ära.
Ainuke asi mida soovitan on see et kindlasti kontrollida ise autol vedelike. Jeepil oli mootorist 2l õli puudu

Ülejäänus oli kõik ok.
Mercedes Benz ML320-2003.a
Ford Sierra 2.0-1991.a
Ford Sierra 2.0-1991.a