Huvitavad lood autoostmisega.
Moderaator: Moderators
Tere,
kõige toredam lugu juhtus mul ühe kundega kes läks autot ostma ise ta väga auto inimene ei ole. Sai talle siis öeldud, et kui auto välja vaatad siis lase kusagil üle kontrollida aga kus sa siis sellega. Härra ei pidanud seda vajalikuks ja nii ta saigi omale hyndai santa fe mis peaks olema 4wd kuid auto alla vaadates ei olnud enam seal kardaani ega midagi.
kõige toredam lugu juhtus mul ühe kundega kes läks autot ostma ise ta väga auto inimene ei ole. Sai talle siis öeldud, et kui auto välja vaatad siis lase kusagil üle kontrollida aga kus sa siis sellega. Härra ei pidanud seda vajalikuks ja nii ta saigi omale hyndai santa fe mis peaks olema 4wd kuid auto alla vaadates ei olnud enam seal kardaani ega midagi.
Minu hea kogemus on Tartus Teguris asuva platsiga, sai hea auto ja teeninduse. Tartus on ju teatud kohtades garaazid reas kus klopsitakse üles äsja toodud masinaid, ise näinud. Tallinna Kadaka platsil sain maasturi, millega kaasnes üllatusena suur summa raha remondiks, kuna auto oli ikka veel odav ja hea, siis tagasi ei viinud ja praegu olen rahul, aga tillist tõmmati igatahes. Eks nihverdatakse igalpool.
Suzu Kingquad
-
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Mina soovitan sellise jutu peale abi otsida psühhiaatri juurest. See muidugi minu arvamus.Cruizsub kirjutas:Mina võin küll ainult head rääkida...olen ise sealt u 5 autot ostnud ja no pole ma küll sitta saanud. Muidugi peab ise ka mees olema ja kontrollima ja mida endale tähtsaks pead vastavalt ka tingima...aga kui möku oled, siis saad igaltpoolt petta. Samas kui nagu proovisõitu tegid kas siis aru ei saanud et sild paigast ja puksid läbi?? Mis see müügihind kotib, tahad kõigile näidata kui kallilt ostsid või? Õli ja filtrid vahetaks niivõinaa ära - see on reegel nr1.
Järgmisena soovitaks sul kadakalt osta - vot siis kirud nii et vähe pole
Endal ka kogemus olemas selle autopoega. Hästi oskasid ämbri pähe vedada mulle

to augukaevaja
tänan soovituse eest
aga sellepärast, et ma sealt petta pole saanud ei hakka psühhiaatri juurde minema veel...järgmine kord kui petta saan, siis panen küll aja kirja
Point on nagu selles, et krt te ei saa oma saamatusega süüdistada ainult automüüjaid. Kui nagu masin meeldib, siis veendu ja kontrolli, et on ikka hea ja kui juba oled ostnud, siis ära virise. Loomulikult ei kiida heaks seda kui otse näkku valetatakse ja varjatakse suuri vigu, aga kõik see värk ongi üks suur risk ja lotomäng. Salongist tutika ostes võid ka praagi otsa sattuda, aga see juba teine teema.
Aga teile vist nagu ei mahu pähe see, et te nii suured ässad ja kuidas nad said mind küll petta ja siis ronite siia foorumisse kiruma ja halama! Mõelge nüüd peas läbi kas te ikka olete kõik ausalt müünud omi asju!
Peace!
tänan soovituse eest

Point on nagu selles, et krt te ei saa oma saamatusega süüdistada ainult automüüjaid. Kui nagu masin meeldib, siis veendu ja kontrolli, et on ikka hea ja kui juba oled ostnud, siis ära virise. Loomulikult ei kiida heaks seda kui otse näkku valetatakse ja varjatakse suuri vigu, aga kõik see värk ongi üks suur risk ja lotomäng. Salongist tutika ostes võid ka praagi otsa sattuda, aga see juba teine teema.
Aga teile vist nagu ei mahu pähe see, et te nii suured ässad ja kuidas nad said mind küll petta ja siis ronite siia foorumisse kiruma ja halama! Mõelge nüüd peas läbi kas te ikka olete kõik ausalt müünud omi asju!
Peace!
Kaks saia, üks piim
Subaru OB 2,0D (2012); Duster 1,5d (2010); Toyota LC 4,0D (1983); Jeep Cherokee 4,0i (1991); Toyota LC 4,0D (1986)
Subaru OB 2,5 NorthernLights 2019/05; BMW 745D V8; VW Arteon ShootingBrake 2,0tdi 2023/08
Subaru OB 2,0D (2012); Duster 1,5d (2010); Toyota LC 4,0D (1983); Jeep Cherokee 4,0i (1991); Toyota LC 4,0D (1986)
Subaru OB 2,5 NorthernLights 2019/05; BMW 745D V8; VW Arteon ShootingBrake 2,0tdi 2023/08
Ise ostsin eelmise aasta mais võru autoaiast oma GV. Platsil tundus aku läbi olevat, aga käima läks. Omanik ütles, et kui jamama hakkab, anna teada, saad uue aku. Ja nii oligi, mõne nädala pärast ei vedanud enam üldse käima. Helistasin, seepeale öeldi, et mine akukesusesse saad uue aku. Läksin ja saingi, autoaia kulu ja kirjadega. Muid varjatud ja varjamatta vigu pole senimaani välja tulnud.
Kasutatud auto ostmisel peab ikka õnne ka olema
Kasutatud auto ostmisel peab ikka õnne ka olema

No siis oli poistel tõeliselt hea liim ja veel parem idee.säinas kirjutas:kunagi ostsin eestis sõitnud golf III-e, millel oli hammasrihma ratas otsa liimitud, pool aastat pidas vastu. pärast seda pole eestis sõitnud autot enam ostnud, vaid lootnud õnnele.

Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Otsisin omale igapäevasõiduks autot ja hakkas meeldima üks BMW 728 E38. Kena nägi välja, 97 aastast ja läbisõit meeldivalt 220 000 km. Autol olid kaasas viimase 3 aasta hoolduste arved UM-ist ja hooldusraamat ja kõik muud head asjad. Müüja oli soliidne slaavi päritolu pintsaklipslane ja auto hind veel omasugustest kallim, kuna väga heas korras. Kuna ise ei ole väga autoäss, siis leppisin Rommiga kokku diagnostika ja ülevaatuse.
Esimene avastus olid veidi liiga kõvad lõdvikud ja sellele järgnes tegelik läbisõit mis oli umbes 652000 km. Soliidne automüüja sõitis sõnagi lausumata minema ja mul jäi väga suure sita sisse astumata.
Ärge hoidke ostes kontrolli pealt raha kokku!!!
Esimene avastus olid veidi liiga kõvad lõdvikud ja sellele järgnes tegelik läbisõit mis oli umbes 652000 km. Soliidne automüüja sõitis sõnagi lausumata minema ja mul jäi väga suure sita sisse astumata.
Ärge hoidke ostes kontrolli pealt raha kokku!!!
Viimati muutis Päkapikk, P Aug 15, 2010 1:10 am, muudetud 1 kord kokku.
Kirjaoskamatu pähkel
eks seal oli ikka polt kah otsas, aga võlli ots oli rikutud ja liim vahel, et ratas enamvähem risti oleks.ibra kirjutas:No siis oli poistel tõeliselt hea liim ja veel parem idee.säinas kirjutas:kunagi ostsin eestis sõitnud golf III-e, millel oli hammasrihma ratas otsa liimitud, pool aastat pidas vastu. pärast seda pole eestis sõitnud autot enam ostnud, vaid lootnud õnnele.
Aga oma vigadest õpitakse ju! Järgmise kliendiga oldi juba targemad. Siiamaani tuleb meelde, kuidas ühes Kohtla-Järve remondikohas pidin meestele õpetama, kuidas ketti vahetatakse mootoril. Nad pakkusid alguses, et vahetuseks kulub kolm päeva ja mootori esiosa tuleb kõik lahti võtta... Lisaks tahtsid nad alguses üldse autole rihma tellida...honkomees kirjutas:eee...., linavabrikus? Autoteh? Mul lasid elektrit tagaotsides "mootori õhku"- keema ja voolikud lõhki, tundub et vaatamata saaadud kuumale siiski jäi mootor ellu...Mägilane kirjutas:Autoaia kõrval on tasemel remondikoht-sama hoov
"Computers are useless. They can only give you answers."
-- Pablo Picasso
-- Pablo Picasso