Diiselmoto remont Tallinnas.
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
- taxopets
- True Off Roader!
Diiselmoto remont Tallinnas.
Ootaks siis soovitusi diiselmootori dignostika ja vajadusel remondi töökodade kohta. Mure just toitesüsteemiga.
Tahad taksot endale ja oma 7 sõbrale? Palun väga hel. 5643111.
Metsa tõstetud UAZ 3303 31x10,5x15 rehv ja drägon on ka.
Kia Sportge punn ka. Draakoniga.
Mul kõrvalhoones selline koht nagu Jassi Autotuba. Peaksid igati asjalikud tüübid olema diislite alal. Kontakti saad siit http://www.jassiauto.ee/
- taxopets
- True Off Roader!
Sealt olen ma korra kirves seljas välja tulnudalr kirjutas:Mul kõrvalhoones selline koht nagu Jassi Autotuba. Peaksid igati asjalikud tüübid olema diislite alal. Kontakti saad siit http://www.jassiauto.ee/
Tahad taksot endale ja oma 7 sõbrale? Palun väga hel. 5643111.
Kindlasti soovitaksin sellist kohta nagu karla auto , meestel endal pihustite ja pumpade taastamine , stend jne... sai just taastatud ja maha vägistatud rextoni pihusti seal ja tööga väga rahul ja arve ja teenindus olid ka OK
Uuri lähemalt http://www.karla.ee
Jube promojutt tuli , kinnitan , et ei ole kuidagi seotud selle firmaga vaid sattusin puhtjuhuslikult sinna, peale seda kui erinevad autoesindused mind jooksutasid 1,5kuud ja ähvardasid 20k arvetega
Uuri lähemalt http://www.karla.ee
Jube promojutt tuli , kinnitan , et ei ole kuidagi seotud selle firmaga vaid sattusin puhtjuhuslikult sinna, peale seda kui erinevad autoesindused mind jooksutasid 1,5kuud ja ähvardasid 20k arvetega
Chero..
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
TestRem Diisliga Männikul on positiivsed kogemused.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
ise vean Diislimeister.ee lennujaama tee 5 väga paljusid kundesid.
Ja ega ilmas ei ole olemas servist mis kõigile meeldiks.
Niipalju kui mina kuulnud olen on Jassi autotoa diislitega tegelev härra väga tasemel oma teadmistega.
Lihtne näide elust enesest. Kunde käis ja küsis mitmest kohast pumba remondi hinda ja valis kõige odavama koha poole aastapärast pump jälle laiali. Hiljem selgus et se odav töökoda ei vahetanud kõiki tükke välja ja tänu sellele sai ka odavama hinna.Alguses oli kumndel hea meel vaevalt et pärast ni lõbus oli.Esmalt peaks alati endale laskma mustvalgelt selgeks teha millest selline hind tekkib ja millise firma toodangut kasutada ja siis võtta otsus vastu kus oma automobiili remontida.
Ja ega ilmas ei ole olemas servist mis kõigile meeldiks.
Niipalju kui mina kuulnud olen on Jassi autotoa diislitega tegelev härra väga tasemel oma teadmistega.
Lihtne näide elust enesest. Kunde käis ja küsis mitmest kohast pumba remondi hinda ja valis kõige odavama koha poole aastapärast pump jälle laiali. Hiljem selgus et se odav töökoda ei vahetanud kõiki tükke välja ja tänu sellele sai ka odavama hinna.Alguses oli kumndel hea meel vaevalt et pärast ni lõbus oli.Esmalt peaks alati endale laskma mustvalgelt selgeks teha millest selline hind tekkib ja millise firma toodangut kasutada ja siis võtta otsus vastu kus oma automobiili remontida.
auto remont se on imelihtne