Tõdva korussafari 2006
Moderaator: Moderators
- Stupiduser
- Vintsmännide AÜ
- Valge Hiir
- MudDrag MaaleTooja
- Kontakt:
- Valge Hiir
- MudDrag MaaleTooja
- Kontakt:
Mul on rõõm teatada, et olen oma isiklikus elus pööranud uue lehekülje. Nimelt vahetasin oma vana väsinud ja räsitud armukese välja
uue särtsakama ja äkilisema
vastu.
Peale pikka veenmist, meelitamist, moositamist ja mida kõike veel oli ta nõus ka meiega pühapäeval liituma ja oma süütuse
metsas kaotama.
Niisiis on mul heameel teile pühapäeval tutvustada oma verivärsket uut armukest.
Shampus
minu poolt, lilled ja kum-mid olgu igalühel endal kaasas...
uue särtsakama ja äkilisema Peale pikka veenmist, meelitamist, moositamist ja mida kõike veel oli ta nõus ka meiega pühapäeval liituma ja oma süütuse
Niisiis on mul heameel teile pühapäeval tutvustada oma verivärsket uut armukest.
Shampus
Mud Yourself!
In mud since 1999.
In mud since 1999.
Et ikka tõsine soolaleivakas oleks siis sool ja leib minupoolt.Valge Hiir kirjutas:Mul on rõõm teatada, et olen oma isiklikus elus pööranud uue lehekülje. Nimelt vahetasin oma vana väsinud ja räsitud armukese väljauue särtsakama ja äkilisema
![]()
vastu.
Peale pikka veenmist, meelitamist, moositamist ja mida kõike veel oli ta nõus ka meiega pühapäeval liituma ja oma süütusemetsas kaotama.
Shampusminu poolt, lilled ja kum-mid olgu igalühel endal kaasas...
Kingid oodatud
Mudas alates 2000a.
Tiim ValgeHiir- Vintsmän. 2004 TR-1 III koht
Tiim MudStars/Team Radius- Tihend
www.radius.ee - CNC Treimine ja CNC freesimine
- Valge Hiir
- MudDrag MaaleTooja
- Kontakt:
Täpsustan siis veel kohtumispaika. Selleks on Männiku Tammemäe karjäär.
Tallinnast välja sõites keerate Tammemäe sildi juurest vasakule ja sõidate otse üle raudtee. Seal on suur plats kus kohtume. Samas kohas toimus ka üks võistlus. Seal ajame siis sillaõlid soojaks ja edasi Tõdvale.
Tulijad oleks siis eeltoodu põhjal: Indrek, Aadu, Xjan, Valge Hiir, Zazz, Tango, Sass ja Stupiduser, kokku siis 8 autot.
Pühapäeval 26.03.2006.a. kell 10.00
Tallinnast välja sõites keerate Tammemäe sildi juurest vasakule ja sõidate otse üle raudtee. Seal on suur plats kus kohtume. Samas kohas toimus ka üks võistlus. Seal ajame siis sillaõlid soojaks ja edasi Tõdvale.
Tulijad oleks siis eeltoodu põhjal: Indrek, Aadu, Xjan, Valge Hiir, Zazz, Tango, Sass ja Stupiduser, kokku siis 8 autot.
Täpsustan.Indrek kirjutas:Täpsustan siis veel kohtumispaika. Selleks on Männiku Tammemäe karjäär.
Olen ustavalt ValgeHiire NoVintsMan seega 7 autot
Mudas alates 2000a.
Zazz kirjutas:Indrek kirjutas:Täpsustan siis veel kohtumispaika. Selleks on Männiku Tammemäe karjäär.
Tulijad oleks siis eeltoodu põhjal: Indrek, Aadu, Xjan, Valge Hiir, Tango, Sass ja Stupiduser, kokku siis 7 autot.
Tervist!
Ei tunne eriti kedagi siit foorumist,aga eelmine nädalavahetus käisime ka vana mõlkis pajeroga männikul,esimest korda elus maastikul ja väga lahe oli.Et siis kui keegi kes seal veel olid panid tähele meid,siis kas tasuks tulla sellele üritusele ka?Jama selles et pole veel vintsi saanud ja ei viitsiks koguaeg nööriotsas ka lohiseda.
Aga arvan et männikul müttame kaasa.
Ei tunne eriti kedagi siit foorumist,aga eelmine nädalavahetus käisime ka vana mõlkis pajeroga männikul,esimest korda elus maastikul ja väga lahe oli.Et siis kui keegi kes seal veel olid panid tähele meid,siis kas tasuks tulla sellele üritusele ka?Jama selles et pole veel vintsi saanud ja ei viitsiks koguaeg nööriotsas ka lohiseda.
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Kus siis mujal kogenud sõitjatelt õppida ja praktilisi kogemusi saada, kui mitte sellistel üritustel. Järgmisel korral kindlasti kuhjaga oskusi rohkem ja kinni jäämisi vähem.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Noh ma usun, et väga karmiks ei lähe. Maapind suhtkoht külmunud. Kuid valmis selleks, et enne esmaspäeva võpsikust välja ei saa peab olema.r e n X x kirjutas:Tervist!
Männikul sõitsid küll ju täitsa tublilt
PS! Nägin eila Valge Hiir uut armukest...