müüa jeep cherokee varuosadeks
Moderaator: Moderators
müüa jeep cherokee varuosadeks
saad kõik varuosad, täpsemalt on jeep cherokee limited1993 a.hõbedane.alla väga korralikud rehvid. mis müügiks koos originaal velgedega.
mootor on 4.0 136kw automaat..lisavarustus kliima.el aknad .el istmed.nahsisu.jne.
NB ! JUPID VÄGA SOODSA HINNAGA
vaja kolast lahti saada niiet kiire.
tel 55508120 .kes hulgi juppe võtab saab ka transpordi minupoolt.
mootor on 4.0 136kw automaat..lisavarustus kliima.el aknad .el istmed.nahsisu.jne.
NB ! JUPID VÄGA SOODSA HINNAGA
vaja kolast lahti saada niiet kiire.
tel 55508120 .kes hulgi juppe võtab saab ka transpordi minupoolt.
-
- Got ARB and Nitrous?
Hoiatuseks kõigile,kes mõnda juppi tahavad ja sama rumalad kui mina
Raha ei maksa kasutajale manhattan üle kanda,soovitud asja ei too kunagi kohale ei smartpost,ei ka helistades alati just Tallinna poole sõitma hakkav auto koos kärutäie chero juppidega.Loodan,et väidetavalt siit keegi käimakasti koos vahekastiga siiani 2k eest ei oota ja raha ette ei maksnud.
Selgituseks veel et see saaga algas esmaspäeval chero peeglitega,mis pidid kohe smartposti minema.Tagatuled mida hiljem küsisin,lubati lausa tasuta kaasa anda,kuna üks peegel puru.See oli siis ühel neist mitmest kohe hakkan Tallinna sõitma juttutdest

Raha ei maksa kasutajale manhattan üle kanda,soovitud asja ei too kunagi kohale ei smartpost,ei ka helistades alati just Tallinna poole sõitma hakkav auto koos kärutäie chero juppidega.Loodan,et väidetavalt siit keegi käimakasti koos vahekastiga siiani 2k eest ei oota ja raha ette ei maksnud.
Selgituseks veel et see saaga algas esmaspäeval chero peeglitega,mis pidid kohe smartposti minema.Tagatuled mida hiljem küsisin,lubati lausa tasuta kaasa anda,kuna üks peegel puru.See oli siis ühel neist mitmest kohe hakkan Tallinna sõitma juttutdest

Chero ja ainult.
5097175 Tõnu
5097175 Tõnu
tre
käigukast sai eila tallinna ära viidud.ja sinu peeglid postis koos tagatuledega. kuna eila läks tallinnas auto katki ei jõudnud sinuni.
vabandused. kellel veel juppe vaja siis olen laupäeval ka tallinnas
vabandused. kellel veel juppe vaja siis olen laupäeval ka tallinnas