Jeep cherokee 4,0 kütte kulu?

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

Kasutaja avatar
zyon
Fitting 38"

Postitus Postitas zyon »

karli kirjutas: Küsimus, palju 4 ne chero välja jooksma peaks, ma sain lennujaamal 140km/h kiirelt kätte, kuidagi venis 150 i ja siis nagu sein ees. Mitte et ma tahaks hirmsasti 200 ga sõita, kuid minumeelest 150 sellise mootori kohta on väike. Ei ole konkreetselt teemaga küll seotud kuid...
proovisin tartu raadi lennuväljal ka kui palju ta siis ikkagi välja jookseb, 160km/h tuli suht kiiresti ja siis hakkas aeglaselt ronima. kui olin saavutanud 170km/h siis tuli hirm peale ja võtsin hoo maha, kuna tehtud 2" tõste ning veel vanad amordid, mis ei töödanud eriti hästi aga peaks nüüd uuesti proovima (amordid vahetatud).

Kütusekulu koha pealt nii palju, et 100km linnas ja 100km maanteed tuli keskmiseks umbes 16l/100km.

kunagi oli mul muidugi ka meeletu kütuse kulu kuid selle vea leidsin ka ülesse, nimelt on vanematel cherodel peale aku maha võtmist vaja teha aju taas õpetus (computer relearn procedures) http://jeep.zerok.ru/index.php?page=76 - see küll inglise keelne aga peale seda kui olin nii teinud nagu siin kirjas hakkas ta poole vähem kütet võtma.
Jeep Grand Cherokee Overland 2014
ex Hyundai Santa Fe '06 & Hyundai IX55 '09
ex Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD '02, 2" tõste & all 245x75R16 ehk 31"
ex Jeep Cherokee Country Club 4.0 '90 4" tõste + 31" Nexen Roadian MT
Kasutaja avatar
Jeepu
Fitting 38"

Postitus Postitas Jeepu »

Palju Chero suuteline kiirust arendama on, ei tea. Aga tehasest on neil ~180km/h peale piiraja pandud. Ausalt öeldes on kiirused üle 140km/h Cheroga juba ohtlikud ja peab kõva närv olema, et maanteel temaga kasvõi 120km/h sõita. Juhitavus on tal sellistel kiirustel juba väga jube. Trajektoori raske hoida. Ja rattad kipuvad ka maast lahti juba.
//
Priit
Groundxzero
Mudder

Postitus Postitas Groundxzero »

uputaja kirjutas:Kuidas on võimalik, et Chero nii vähe kütet võtab. Maanteel 10l/100km. See siis juhul kui sõidad allamäge, 70km/h ja rekka tuules.

Ei ole mõtet assja ilusaks mõelda, et kulu ongi nii väike. Jämedelt tasub arvestada,et maanteel 15 ja linnas 27-30.

Mu 2kopikat. Lihtsalt ei suutnud enam ilusat juttu lugeda.

31" MT, 3" tõste. 126kw mootor jõi maanteel 22l/100km.

Päikest kõikidele Cheropededele.

22L 100 tähendab et autol ilmselt midagi väga viga aga kui 31" rehv all on ,siis seda ei oska komenteerida.
10L sajale kilomeetrile sain pidevakiirusega 100+km/h nii et tahho oli koguaeg alla 2000rpm. ja maanteel on ikka ainult taguvedu järgi. naljakas on ka see, et kui tookord seda sõitu tegin, siis oli rehvid suht tõssud(ühes oli 1.2 isegi) :P
Chero 2.5" lift(esialgu) + SPL project(146+ db)
Kasutaja avatar
uputaja
I live off from the mud

Postitus Postitas uputaja »

davidsoniharald kirjutas:
uputaja kirjutas: Jämedelt tasub arvestada,et maanteel 15 ja linnas 27-30.

Kle uputaja, sa juba mitmendas teemas kirjutad palju sul ikka autod kütet võtavad. Sa oled ikka niiiiiiiii tegija..... Mismoodi sa sõidad selle autoga? Maanteel 15 , okey saan veel aru, kõik möödasõiudud põhjagaasiga ja no alla 110 kellal vist ei ole. Aga linna 30??? Hoiad mootorit piirajas ja piduritega reguleerid kiirust :lol: ? Ma vedasin haagissuvilat, kaaluga 1,5 tonni ja pikkusega 7,1 meetrit, siis oli jah küttekulu pea 30 sajale.

Ma arvan, et su autol on midagi tõsist viga. Vb üks silinder ei tööta, või pooled pidurid on koguaeg peal või varastavad naabripoisid bensiini võrrile. Viimane väide ei ole vist loogiline, sest niipalju ei jõuaks keegi võrriga benssu maha sõita.

Ökodiislite omanikud hakkavad seltskondades kiitlema kui vähe neil auto kütust tarbib, ameeriklaste omanikud kiitlevad kui palju nad ikka suudavad seda eluvedelikku korstnasse lasta. Tegijate värk noh. Mõlemale seltskonnale üks tillivenitamise harjutus.

Sa uputaja võiksid endale mingi vana ameerika romu osta, noh et ikka veeeeeel rohkem rüüpaks. Mingi V8 mootoriga Eldorado sarnane 500CID paadi näiteks. Sellega saaks ehk isegi 1mpg tulemuse kätte, vot tra seee oleks tegijate värk :lol: . Ise me siin irvitame ameeriklaste üle, et on nii paksud ja mugavad ja siis üritame ikkagi elada nagu nemad, priiskavalt. Mõttetult priiskavalt.

Kus maailmas elab inimene, kes oma raskelt teenitud raha nii lihtsalt laseb endalt ära võtta? Aga vb tuleb see raha sulle liiga lihtsalt, et sa sellega midagi tarka ei tee? Kas sul on püstirikkad vanemad? Vabatahtlikult kingid kõik püstirikastele ja kaltsupeadele ise seeläbi midagi juurde saamata, vaid ainult loodust rängalt koormates...

Ah õige jah, sa siin kiitled kui kõvasti su autod bensu võtavad (üritades seeläbi näida rikka/ilusa/tegijana?) ja siis müütad väikest Almerat. :roll:
Kas läks hinge midagi? Mulle ei meeldi see, et sa kommenteerid asju, millest sa midagi ei tea ja VÄGA NÕME on see, et loed VÕÕRAST RAHAKOTTI.
Jah mul on veel jänusemaid autosid olnud ja on praegu ja saab olema ka tulevikus. Kas keegi on sulle kurja teinud või halvasti öelnud, et sa sellise postituse pärast käima lähed ja nutulaulu kirjutama hakkad.
Kui sul on mure, helista ja räägi, ma olen hea kuulaja. :twisted: ma kohe ei saada sind persse.

Ja nüüd võiksid pikemas perspektiivis meelde jätta paar näpunäidet.

Ära räägi sellest, millest sa midagi ei tea.
Ära loe võõrast rahakotti.
Kui kade oled,ära hakka laimama ja sitta peast välja ajama.

Päikset kadedatele ja kibestunud inimestele.
Asjas sees 2005. Sügissõidust.
Kasutaja avatar
hans
Rock Crawler

Postitus Postitas hans »

uputaja kirjutas:
Kas läks hinge midagi? Mulle ei meeldi see, et sa kommenteerid asju, millest sa midagi ei tea ja VÄGA NÕME on see, et loed VÕÕRAST RAHAKOTTI.
Jah mul on veel jänusemaid autosid olnud ja on praegu ja saab olema ka tulevikus. Kas keegi on sulle kurja teinud või halvasti öelnud, et sa sellise postituse pärast käima lähed ja nutulaulu kirjutama hakkad.
Kui sul on mure, helista ja räägi, ma olen hea kuulaja. :twisted: ma kohe ei saada sind persse.

Ja nüüd võiksid pikemas perspektiivis meelde jätta paar näpunäidet.

Ära räägi sellest, millest sa midagi ei tea.
Ära loe võõrast rahakotti.
Kui kade oled,ära hakka laimama ja sitta peast välja ajama.

Päikset kadedatele ja kibestunud inimestele.
Tegemist on ikkagi avaliku foorumiga ja viisakas oleks kirjutada viisakate sõnadega. Eks küttekulu sõltub paljuski ka tihendist rooli ja istme vahel. Minul võttis sõiduauto minu juhtimisel vähemalt 2L 100-le rohkem võrreldes sellega kui sõitis elukaaslane.
Kasutaja avatar
KimmoL
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas KimmoL »

Esialgse küsimuse juurde tagasi: mu stock 1988 XJ 4.0 126 kW kõigi aegade väikseim kütusekulu 11,5 (pikk ots suvel Soome headel teedel), talvel palju lühikesi otsi väikelinnas ja kulu 18 kandis.

Kiiruse koha pealt oma kogemus on, et originaalmõõdus (225/70/15) tänavarehvidega pole heal teel probleemi kuni 160 km/h. Nüüdseks Saharad 215/75/15 all, maks. siiamaani 120-130 km/h ja kipub pikiroopades tõmblema.
Vanatehnika fänn. Jeep XJ Cherokee 1988, Peugeot 405 1993.
Kasutaja avatar
vanapagan
Fitting 38"

Postitus Postitas vanapagan »

Keskmine kulu jääb suvel 12 - 13 juurde ja mingit vahet pole kas sõita 2 või 4 veoga. Rehvid 235/75/15 ja kütuseks 92.
Kasutaja avatar
zyon
Fitting 38"

Postitus Postitas zyon »

vanapagan kirjutas:Keskmine kulu jääb suvel 12 - 13 juurde ja mingit vahet pole kas sõita 2 või 4 veoga. Rehvid 235/75/15 ja kütuseks 92.
kust sa 92 kütust saad?
Jeep Grand Cherokee Overland 2014
ex Hyundai Santa Fe '06 & Hyundai IX55 '09
ex Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD '02, 2" tõste & all 245x75R16 ehk 31"
ex Jeep Cherokee Country Club 4.0 '90 4" tõste + 31" Nexen Roadian MT
laurz
Rock Crawler

Postitus Postitas laurz »

Venemaalt :D Ja minu chero joob seda mõnuga.Muidugi lonksu kaupa :D
Kasutaja avatar
vanapagan
Fitting 38"

Postitus Postitas vanapagan »

laurz kirjutas:Venemaalt :D Ja minu chero joob seda mõnuga.Muidugi lonksu kaupa :D
Miks lonksu kaupa?
Luugi taga kirjas et miinimum 91
laurz
Rock Crawler

vanapagan kirjutas:
laurz kirjutas:Venemaalt :D Ja minu chero joob seda mõnuga.Muidugi lonksu kaupa :D
Miks lonksu kaupa?
See tähendab seda,et vene kütet võttis 1,2l vähem,kui tuntud kodumaise tanklaketi pakutavat 95E-d :lol:
Kasutaja avatar
Bill
Rock Crawler

Postitus Postitas Bill »

Kusjuures sellepärast võib-olla, et ametlikult USA-s ongi se mootor arvestatud sõitmagi 91-ga.
davidsoniharald
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas davidsoniharald »

laurz kirjutas:
vanapagan kirjutas:
Miks lonksu kaupa?
See tähendab seda,et vene kütet võttis 1,2l vähem,kui tuntud kodumaise tanklaketi pakutavat 95E-d :lol:

See tähendab seda, et kanistriga mõõtes ei saa sa iialgi täpset tulemust. Olen näinud 30 liitrist kanistrit, millesse mahtus vabalt 36 liitrit, väliselt ei olnud midagi viga.

Krt mu noorem vend tegeleb tanklatehnikaga ja teeb ka kontrollmõõtmisi pärast automaatide seadistamist - kõik jääb lubatud piiridesse (lubatud on vist pluss/miinus 50g 20 liitri peale).

Aga noh, ikkagi usuvad konspiratsiooniteooriate küüsis vaevlevad inimesed, et KÕIK teevad neile tünga. Alates Metroserdist kes taatleb mõõtenõusid, kuni tanklaomanikeni, kes muudkui ise reguleerivad automaate. Vot kanistriga mõõtmine, see on see kõige täpsem. :lol:
Üldiselt tsikliinimene, aga kodutee vajab Jeepi.
ibra kirjutas: Kui ta tervest peast on katki läinud siis vaevalt ta kokkukeevitatult peab.
laurz
Rock Crawler

davidsoniharald kirjutas:
laurz kirjutas:
vanapagan kirjutas: Miks lonksu kaupa?

See tähendab seda, et kanistriga mõõtes ei saa sa iialgi täpset tulemust. Olen näinud 30 liitrist kanistrit, millesse mahtus vabalt 36 liitrit, väliselt ei olnud midagi viga.

Krt mu noorem vend tegeleb tanklatehnikaga ja teeb ka kontrollmõõtmisi pärast automaatide seadistamist - kõik jääb lubatud piiridesse (lubatud on vist pluss/miinus 50g 20 liitri peale).

Aga noh, ikkagi usuvad konspiratsiooniteooriate küüsis vaevlevad inimesed, et KÕIK teevad neile tünga. Alates Metroserdist kes taatleb mõõtenõusid, kuni tanklaomanikeni, kes muudkui ise reguleerivad automaate. Vot kanistriga mõõtmine, see on see kõige täpsem. :lol:
Sa oled siin foorumis nagu selgeltnägija :D Sorry. Ei midagi isiklikku aga mõtle nagu pisut loogiliselt. Jahh. Tankisin kanistrist kurguni täis.Mõistad? Rohkem ei mahtund.Sõitsin kuni reservi tuli hakkas põlema.Läksin tanklasse ja tankisin KURGUNI täis. Samamoodi nagu kanistrist.Mõistad?Näidu vaatasin tankuri pealt ja arvutasin.Kui ei usu,süüdista oma lehmalellepoega :o :o
davidsoniharald
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas davidsoniharald »

laurz kirjutas: Sa oled siin foorumis nagu selgeltnägija :D Sorry. Ei midagi isiklikku aga mõtle nagu pisut loogiliselt. Jahh. Tankisin kanistrist kurguni täis.Mõistad? Rohkem ei mahtund.Sõitsin kuni reservi tuli hakkas põlema.Läksin tanklasse ja tankisin KURGUNI täis. Samamoodi nagu kanistrist.Mõistad?Näidu vaatasin tankuri pealt ja arvutasin.Kui ei usu,süüdista oma lehmalellepoega :o :o
Peab vist oma mulli pisut koomale tõmbama. :oops:
Üldiselt tsikliinimene, aga kodutee vajab Jeepi.
ibra kirjutas: Kui ta tervest peast on katki läinud siis vaevalt ta kokkukeevitatult peab.
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”