Nahkistmete hooldus

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
atdoom
True Off Roader!

Nahkistmete hooldus

Postitus Postitas atdoom »

Oskab keegi soovitada head vahendit nahkistmete hoolduseks?

Ette tänades :)
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel

Chang Ying-Yue
vanaisa
Fitting 38"

Postitus Postitas vanaisa »

Korralik koduse nahkmööbli hooldusvaha on igati hea. Kõiksugustest aerosoolidest soovitaks suure ringiga mööda käia, samuti möginatest kus silikoonõli sees.
Aga alati proovi mingi istme nurgakese peal järgi, et mingeid imeanomaaliaid ei tekiks.
Kasutaja avatar
MM
HallKardinal
Kontakt:

Postitus Postitas MM »

Vaata seda: SONAX Xtreme Leather care foam NanoPro

Letis saadaval
Mait Mumme - eks ole sõidetud kah ... 4x4 fän since`99
www.europart.ee
+3725069842
LauriV
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas LauriV »

TR3
Kasutaja avatar
trc
Truth, only truth
Kontakt:

Postitus Postitas trc »

atdoom. helista ja räägin
allkiri, 255 sümbolit
Giosk
tel.56661070
Reix
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Reix »

Spets mesilasvaha baasil möginaga olen seni hooldanud ja olen siiani tulemusega rahul olnud, ca 2x aastas tuleks teha, et istmed ilusana säiliksid. Linki ei oska anda, suvalisest mööblipoest peaks seda saama. Kui vaja võin kodust järgi vaadata, mis purgi peal kirjas on.
EDIT: viimase purgi ostsin kunagi selle firma oma http://www.goldenmix.eu/
Grand Cherokee
Kasutaja avatar
trc
Truth, only truth
Kontakt:

Postitus Postitas trc »

Okei. Autoseksuaal räägib, kes omab heledat nahksisu.

Soe vesi ämbrisse. svamm. mis mitte eriti kare ja mitte ka väga pehme. Kööginõude pesu oma ntx on väga hea.
Svamm KORRALIKULT märjaks ja siis pihustad peale seda:
Pilt

sellise märja pesuga pesed korralikult oma istmed kõigepealt puhtaks. Usu sealt naha seest tuleb ikka ime-elu välja.

Kui kõik istmed on pestud ja lapiga kuivaks tõmmatud. Lase neil rahulikult ära kuivada. 4-8 tunniga kuivab nahk … kuidas ma ytlen … muutub see nahk võrreldes endisega kõvaks ja tõmbab uuesti prinki tagasi.

Seejärel hangi omale hunnik puhtaid lappe. Ning masseeri oma istmed üle sellega:
Pilt

Kui kõik istmed üle käidud, lase 15-30 minsa veel neil olla ning siis pühi üleliigne ära.

Meil müüb Malcot ja Prestat autokosmeetika.ee
lisaks pean vajalikuks lisada et ma pole yhegi mainitud toote ega firmaga seotud. Aga kodus on kapp Malcot ja Prestat suhteliselt täis ning olen väga rahul.

Endiselt. Kui tahad "on action" asja näha - võin ka näidata.

Igasugu mesilasvahadega jms. kingapoes müüdavad asjad, vabandage väga härrased, on peale pro-seeria hooldusvahendeid, mukikaki.

PS. Kui põhimõtteliselt Malco ja Presta ei sobi, siis pro- asju veel minuteada toob Värvifoorum. Meguiarsit. Ise ei ole veel kasutanud aga üleüldises plaanis Meguiarsit kiidetakse ning terve auto jaoks on keemia olemas.

Veel maailmakuulsaid selles sektoris. Maidu müüdav SONAX. Eriti kallis SWISÖL, Wolfgang, Pinnacle… jne. jne.
allkiri, 255 sümbolit
Giosk
tel.56661070
Kasutaja avatar
totu
I live off from the mud

Postitus Postitas totu »

Reix kirjutas:Spets mesilasvaha baasil möginaga olen seni hooldanud ja olen siiani tulemusega rahul olnud, ca 2x aastas tuleks teha, et istmed ilusana säiliksid. Linki ei oska anda, suvalisest mööblipoest peaks seda saama. Kui vaja võin kodust järgi vaadata, mis purgi peal kirjas on.
EDIT: viimase purgi ostsin kunagi selle firma oma http://www.goldenmix.eu/
Mesilasvahaga on Tamrexis valjarasva nime all liitrine purk väga mõistliku hinnaga. Ei kiida ega laida, võistlusauto istmetel on end õigustanud.
Tehtud, mõeldud.
Kasutaja avatar
ibra
I live off from the mud

Postitus Postitas ibra »

Aga kodus on kapp Malcot ja Prestat suhteliselt täis ning olen väga rahul.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Milleks peab olema seda nahahooldusvahendit nii palju?Kas seda läba peab siis iga päev kasutama ja oma riideid istmetel määrima? Mõtetu tegevus.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Kasutaja avatar
trc
Truth, only truth
Kontakt:

Postitus Postitas trc »

ibra kirjutas:Aga kodus on kapp Malcot ja Prestat suhteliselt täis ning olen väga rahul.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Milleks peab olema seda nahahooldusvahendit nii palju?Kas seda läba peab siis iga päev kasutama ja oma riideid istmetel määrima? Mõtetu tegevus.
ibra, ma palun. kas ma ytlesin, et nahahooldusvahendit on palju? ma ytlesin et malcot ja prestat on palju. sh. plastikosade, kummiosade hooldusvahendid, tekstiili ja vaipade hooldusvahendid ning värvi puhastamise, hooldamise ja kaitsevahendid.

Kuna tegu on igapäevaautoga siis ei ole mul savi, milline ta välja näeb. Samas ei ole see masin ka mitte garaazis poleerimisobjekt - vaid mul on sama savi kui ma pean taga metsa ja porri minema. Sest ma tean praeguseks, et korralikult üle käidud masina saab peale metsa ka oluliselt väiksema vaevaga puhtaks ning oksakriimud kriibivad vaid vaha, mitte värvi ennast.

Ja ei pea kasutama iga päev. See ködi imendub istmetesse sedasi, et riideid ta ei määri. Ning kui sa lugesid hoolikalt siis viimane fraas oli, et "yleliigne naha pealt lapiga ära"

Isiklikult teen istmetele (ning kogu autole) täishoolduse kaks korda aastas. Sügisel külmade tulekul ning kevadel peale pasahooaega.
Kui istmed on korralikult hooldatud - tuleb sinna kogemata peale sattunud ködi kah palju paremini maha - st, et põhimõtteliselt vaid veidi märja lapiga tõmmates.

Siin sulle paar lihtsat näidet "missä mennään"

Minu masina headliner, testilapikestega "as it was"
http://trc.gt.ee/GWagen_Filez/testid.jpg

ja milline ta oli enne tagasipanekut:
http://trc.gt.ee/GWagen_Filez/after.jpg

"testid.jpg" pildil piilub katuseluugi avast ka heategija...

Kommentaarid vist on liigsed?
Viimati muutis trc, K Aug 04, 2010 12:57 pm, muudetud 1 kord kokku.
allkiri, 255 sümbolit
Giosk
tel.56661070
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

Lisaks vaid juurde niipalju, et ise hoian käetoe sahtlis omal niisutatuid salvrätte (neid beebide omi) ja nendega on tõesti mugav hooldatud nahka hiljem puhastada.
Kasutaja avatar
trc
Truth, only truth
Kontakt:

Postitus Postitas trc »

TiitR kirjutas:Lisaks vaid juurde niipalju, et ise hoian käetoe sahtlis omal niisutatuid salvrätte (neid beebide omi) ja nendega on tõesti mugav hooldatud nahka hiljem puhastada.
Jah tiitr. Ka sellised asjad on nii Meguiarsil, Malcol, Prestal kui ka Sonaxil olemas tootekataloogis. St, et immutatud sama asjaga, millega sa oled oma istmeid enne põhjalikult töödelnud.

I mean - tõmbad kohe sama ködi tagasi, mis oli seal enne "tööõnnetust". Ja ei pea rohkem muretsema.
allkiri, 255 sümbolit
Giosk
tel.56661070
Reix
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Reix »

trc kirjutas:
Igasugu mesilasvahadega jms. kingapoes müüdavad asjad, vabandage väga härrased, on peale pro-seeria hooldusvahendeid, mukikaki.
Küsimus on selles, et kas kõiki asju peab pro tasemel tegema (foorumid ju selleks ongi, et saax asju teha võimalikult hästi käepäraste vahenditega)?
Tõenäoliselt on pro-seeria vahendid salongi korraliku säilimise nimel mõeldud paar korda aastas töötlemiseks. Vaha purk maksab 100-200 eeki (sellega saab 5-10 korda salongi töödelda). Spetsvahendite eest tuleb tõenäoliselt mõned jakobsonid välja käia. Minimaalselt on vahe vähemalt suurusjärk.
Kuna suurem osa inimesi siit foorumist kahuriga varblast ilmselt ei lase, siis on see nn mukikaki päris hea alternatiiv spetsiaalsetele branditoodetele.
Grand Cherokee
Kasutaja avatar
trc
Truth, only truth
Kontakt:

Postitus Postitas trc »

Reix kirjutas:
trc kirjutas:
Küsimus on selles, et kas kõiki asju peab pro tasemel tegema (foorumid ju selleks ongi, et saax asju teha võimalikult hästi käepäraste vahenditega)?
Tõenäoliselt on pro-seeria vahendid salongi korraliku säilimise nimel mõeldud paar korda aastas töötlemiseks. Vaha purk maksab 100-200 eeki (sellega saab 5-10 korda salongi töödelda). Spetsvahendite eest tuleb tõenäoliselt mõned jakobsonid välja käia. Minimaalselt on vahe vähemalt suurusjärk.
Kuna suurem osa inimesi siit foorumist kahuriga varblast ilmselt ei lase, siis on see nn mukikaki päris hea alternatiiv spetsiaalsetele branditoodetele.
Reix. Ma olen selle mesilasvahade baasil rasvade asja ise läbi elanud omal nahal. ja ma väidan, et see paarsada krooni raha on mahavisatud raha. Kulub kiiresti maha, määrib riideid, korjab r'igelt mustust naha sisse ning technically speaking - pole sa oma investeeringu eest saanud mittemidagi. Jah. Pesuvahend maksab kuskile jakobsoni kanti. Jah - konditsioneer sama palju pudel. Aga ta teeb vähemalt seda, mida ta peab ja tekst pudeli tagaküljel lubab.
allkiri, 255 sümbolit
Giosk
tel.56661070
Kasutaja avatar
verbal
Fitting 38"

Postitus Postitas verbal »

trc kirjutas:
"testid.jpg" pildil piilub katuseluugi avast ka heategija...
trc, kirjuta siia selle heategija pealkiri ka. Mu vanema G lagi on ikka päris must. Käiks ka üle vahelduseks.

Tänud,
Kaur
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”