M: vintsi liugur
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
M: vintsi liugur
Tervitused,
Pakkuda vintsi liugurit maasturitele. Materjaliks alumiinium ja lõigatud viisakalt CNCga.
Huvilistel ühendust võtta või aidata toodet arendada.
Hind 690.- (lugesin kuskilt, et foorumi liikmetele olevat mehine 25% allahindlust esmahinnast)
PS: annaks liuguri hea meelega ühele huvilisele tasuta katsetamiseks/testimiseks. Kes oleks aktiivne?
Lisainfot leiab veel
http://www.ironbaltic.ee/moto/toode/product_id/837
5173489
www.ironbaltic.ee
Taavi Strepaitis
Pakkuda vintsi liugurit maasturitele. Materjaliks alumiinium ja lõigatud viisakalt CNCga.
Huvilistel ühendust võtta või aidata toodet arendada.
Hind 690.- (lugesin kuskilt, et foorumi liikmetele olevat mehine 25% allahindlust esmahinnast)
PS: annaks liuguri hea meelega ühele huvilisele tasuta katsetamiseks/testimiseks. Kes oleks aktiivne?
Lisainfot leiab veel
http://www.ironbaltic.ee/moto/toode/product_id/837
5173489
www.ironbaltic.ee
Taavi Strepaitis
Väga meeldiv.pickup kirjutas:Olen nõus seda liugurit katsetama Klapperil, kuna enda omale sai Suvesõidul trossiga haiget tehtud.
Kontaktandmed saata e-maili peale.
taavi.strepaitis@ironbaltic.ee
Kui on mõtteid või ideid, kuidas saaks metallitööde või detailidega kuidagi veel kasulik olla, siis anda teada.
Tross ja liugur? See peaks ju liuguri surm olema, isegi köis on võimeline liugurit kulutama.Trossi jaoks ikka pigem rullikud.See on minu nägemus asjast.pickup kirjutas:Olen nõus seda liugurit katsetama Klapperil, kuna enda omale sai Suvesõidul trossiga haiget tehtud.
Team Mudarakett TR-3 ** 51 91 41 41 Rene
Sitaks offroadi aastast 2008
Sitaks offroadi aastast 2008
Aga kui nöör saab otsa ja võistlusolukorrad on ainult tross käepärast, kas siis lähed poodi rullikuid tooma? Vaevalt küllsrock kirjutas:Tross ja liugur? See peaks ju liuguri surm olema, isegi köis on võimeline liugurit kulutama.Trossi jaoks ikka pigem rullikud.See on minu nägemus asjast.pickup kirjutas:Olen nõus seda liugurit katsetama Klapperil, kuna enda omale sai Suvesõidul trossiga haiget tehtud.
Kaspar
Mudane aastast 2005.
Mercedes G; Samurai; Defender 90, Defender 110, CJ-8
"IF IT CARN'T BE FIXED WITH A HAMMER, IT MUST BE AN ELECTRICAL FAULT"
Suurte nurkade all, kus tross otseselt puutub kokku liuguriga, siis hakkab kindlasti sööma, kuid selle testimise eesmärgiga oleme ka nõus ohverdama. Kusjuures tekkis ka idee rullikuid toota, oleme täheldanud, et ainult rulliku osasi ei müüda vaid on komplektina koos kinnitustega. Juhul kui keegi muidugi koos raamiga pole viga teinud, siis milleks maksta selle eest, mida vaja pole?srock kirjutas:Tross ja liugur? See peaks ju liuguri surm olema, isegi köis on võimeline liugurit kulutama.Trossi jaoks ikka pigem rullikud.See on minu nägemus asjast.pickup kirjutas:Olen nõus seda liugurit katsetama Klapperil, kuna enda omale sai Suvesõidul trossiga haiget tehtud.
Nöör lihtsalt katkes rabas, ja mitte ühe korra, siis polnud muud valikut , kuna kaasas oli lisa tross. Tagavintsil kasutan rauast liugurit trossiga ja kestab juba aastaid muideks.srock kirjutas:Tross ja liugur? See peaks ju liuguri surm olema, isegi köis on võimeline liugurit kulutama.Trossi jaoks ikka pigem rullikud.See on minu nägemus asjast.pickup kirjutas:Olen nõus seda liugurit katsetama Klapperil, kuna enda omale sai Suvesõidul trossiga haiget tehtud.
Matis Trei, TR-2, Serengeti, 2007 Eesti 4x4 KV 1.
Kas plastpukside või laagrite peale?IB kirjutas:Suurte nurkade all, kus tross otseselt puutub kokku liuguriga, siis hakkab kindlasti sööma, kuid selle testimise eesmärgiga oleme ka nõus ohverdama. Kusjuures tekkis ka idee rullikuid toota, oleme täheldanud, et ainult rulliku osasi ei müüda vaid on komplektina koos kinnitustega. Juhul kui keegi muidugi koos raamiga pole viga teinud, siis milleks maksta selle eest, mida vaja pole?
Kaspar.
Mudane aastast 2005.
Kui hinda vaadata, siis plastpukside peal, kui aga laagrite peal õigustab end rohkem ära, siis võib ka mitu varianti kaaluda.Jünger kirjutas:Kas plastpukside või laagrite peale?IB kirjutas:Suurte nurkade all, kus tross otseselt puutub kokku liuguriga, siis hakkab kindlasti sööma, kuid selle testimise eesmärgiga oleme ka nõus ohverdama. Kusjuures tekkis ka idee rullikuid toota, oleme täheldanud, et ainult rulliku osasi ei müüda vaid on komplektina koos kinnitustega. Juhul kui keegi muidugi koos raamiga pole viga teinud, siis milleks maksta selle eest, mida vaja pole?
Kaspar.
Kuulaks siin rohkem asjatundjate nõuandeid: kas enne kuluvad puksid või rullikud?
Kuluvad mõlemad korraga - nii puksid kui rullikud ehk siis kõigepealt jääb kinni rullik ja siis juba sööb tross rullikuid. Kõige lihtsam on kasutada olemasolevat raami ja teha uued rullikud kohe laagrite peale. Lihtne, odav ja lollikindel. Proovitud ja paar aastat kestis kenasti.IB kirjutas:Kui hinda vaadata, siis plastpukside peal, kui aga laagrite peal õigustab end rohkem ära, siis võib ka mitu varianti kaaluda.
Kuulaks siin rohkem asjatundjate nõuandeid: kas enne kuluvad puksid või rullikud?
TR3 BHC
Madis 5115033
Madis 5115033
Siinkohal tekibki nii mõnigi idee. Võibolla olekski mõistlik võtta standardmõõdud vintsi rullikutele ja tehagi mitu erinevat versiooni.
Natuke neti avarustes uurides tuli ilmsiks veel hoopis huvitav lahendus. Sünteetilisele nööri liugurid, mis on polüretaanist, ehk siis plastikust.
http://jeep.off-road.com/trucks-4x4/new ... 35846.html See veel eriti odav variant nöörile siis.
Ainult reaalsuses kui hästi see plastik seal poldi peal keerleb? natuke mustust vahele ja kiilub kohe kinni?
Oleks tänulik kui keegi saaks saata joonise või mõõdud standard vintsi rullikule.
Natuke neti avarustes uurides tuli ilmsiks veel hoopis huvitav lahendus. Sünteetilisele nööri liugurid, mis on polüretaanist, ehk siis plastikust.
http://jeep.off-road.com/trucks-4x4/new ... 35846.html See veel eriti odav variant nöörile siis.
Ainult reaalsuses kui hästi see plastik seal poldi peal keerleb? natuke mustust vahele ja kiilub kohe kinni?
Oleks tänulik kui keegi saaks saata joonise või mõõdud standard vintsi rullikule.
Mudapidamisega,
Taavi
Taavi