otsin plekitöömehi, "custom" postkast aiale

Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Vasta
tanel
Rock Crawler

otsin plekitöömehi, "custom" postkast aiale

Postitus Postitas tanel »

Siin on igast meistrimehi koos - kas selliseid peenema plekitöö tegijaid leidub, kes viitsivad "custom" postkasti teha?

- peab olema veekindel (2-3 minutit aiavoolikust piserdamist ei tohi sisse jõuda)
- peab olema vargakindel (näppe pilust sisse ajades kraami kätte ei saa)
- ideaalis ulatuks läbi aia (pilu väljas, paun sees), kui ei, peab olema lukustatav
- viimistlus võiks olla katuseplekipruun, võib ka roostevaba või aluplekist minu poolest
- mahukas, 2-3 pakki A4 paberit võiks sisse mahtuda (mitte posti sisenemise luugist pakikaupa, aga et sisemine mahutavus siis)
- kaubandusliku välimusega (a la padrunilindi kastile oskan ma ise ka rellakaga auku sisse lõigata ja taba aasasid külge neetida)

Poes müüdav valik ajab nutma. On 400 krooni maksev saast ja 3000 krooni maksev saast, mitte midagi sellist mida käsi tõuseks ostma...

Puseriti topitud lehtedest ja märgunud postist on kõrini lihtsalt.

P.S: kui keegi teab eriti hea valikuga poodi, võib vihjata...
tegime pulli, aitab
Kasutaja avatar
ibra
I live off from the mud

Postitus Postitas ibra »

On olemas selline firma ,mis teeb postkaste.Pole mõtet jalgratast leiutada. http://www.postkastid.ee/?productID=8
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
tanel
Rock Crawler

Jep. Seda sodi on kõik poed täis. Paraku ei rahulda.

Mul ei ole kahju postkasti eest kahte või kasvõi kolme tuhandet välja käia, aga et siis oleks ka ASI... Neil postkastidel pole isegi kummitihendit ukse servas. Millest me räägime... Esmaabikapp kontori seinal ja paberit sisaldav konteiner välitingimustes VÕIKSID mõneti oma konstruktsioonilt erineda, hakatuseks.
tegime pulli, aitab
AsTroSS
Fitting 44"

Postitus Postitas AsTroSS »

Mul on endal selline http://www.postkastid.ee/?productID=8|32|98 juba üle 10 aasta kasutusel ja ei nurise.

Muidugi paar aastattagasi vahetus postiljon ja see ei osanud alguses seda käsitleda ..... :lol:
Dodge Ram T25
Dodge Ram T35

Kui suureks saan ,siis ostan KRAZ 255B ......
Kasutaja avatar
ibra
I live off from the mud

Postitus Postitas ibra »

Mis sellest veekindlast tihenditega postkastist kasu ,kui postiljoni kott on auke täis ja post on juba enne sinu postkasti jõudes vettind ja ära kortsutatud. :)
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
tanel
Rock Crawler

Spetsialist. Mine tassi posti edasi ja ära solgi teemasid.
tegime pulli, aitab
Vasta

Mine “Bizniz”