Viljandimaal võiks väikse sõidu teha! Ehk 11.07 kell 11.00
Moderaator: Moderators
Plaan paigas ja rada maas
Kogunemine siis 11juuli, ehk pühapäev ja kell 11 soe olererxi tankla juures. (hilinemine max 15min lubatud) Asub ca 2km peale mustlat.
Rada siis kahes varjandis. Nii hardcore kui softcore, oleneb autodest mis kohale veerevad. (võistlusautodele ka raskem osa vist suht leebe)
Mõned hullemad näited ka:

Kuid kui vihma ei tule siis raja leebem osa täiesti läbitav ilma vinsita. Võsa leidub, saab ka pisut puude vahel ukerdada.
Kohapeal rahva arvamusest siis lähtume kui pika ja raske ringi teeme. Minu autol 31" sahara ja elusalt kodus(lukke sildades pole)

Niiet, sellised hobimaasturid kes, oksakriime ei karda on oodatud. Kaasa siis vorstikesed ja õlle
Pikad riided ka( satikad ja hein päris hullud)
Pärast siis väike grill ja saun kes soovivad.

Kogunemine siis 11juuli, ehk pühapäev ja kell 11 soe olererxi tankla juures. (hilinemine max 15min lubatud) Asub ca 2km peale mustlat.
Rada siis kahes varjandis. Nii hardcore kui softcore, oleneb autodest mis kohale veerevad. (võistlusautodele ka raskem osa vist suht leebe)
Mõned hullemad näited ka:

Kuid kui vihma ei tule siis raja leebem osa täiesti läbitav ilma vinsita. Võsa leidub, saab ka pisut puude vahel ukerdada.

Kohapeal rahva arvamusest siis lähtume kui pika ja raske ringi teeme. Minu autol 31" sahara ja elusalt kodus(lukke sildades pole)

Niiet, sellised hobimaasturid kes, oksakriime ei karda on oodatud. Kaasa siis vorstikesed ja õlle

Pärast siis väike grill ja saun kes soovivad.
Asukoht viljandimaa Suslepa. Tel 53365288 - Toomas
- bittikeeraja
- Got ARB and Nitrous?
Pildid on nii isuäratavad et olen kindel tuleja Cherokeega. Ootan põnevusega lõbusat päeva! 

Viimati muutis bittikeeraja, N Juul 08, 2010 11:27 am, muudetud 1 kord kokku.
Per
Kes peab hüvasti ütlema vana hea Pajerole
Kes peab hüvasti ütlema vana hea Pajerole
Ehk ootame homsest seiklusrohket päeva
Olen tanklas vastas, ning kogunemine kestaks 11.15-ni, selleks ajaks peaks kõik unimütsid üleval olema ja kohal. Edasi suundume siis maastiku ringile, kui läbiminek kiire võime ka 2 ringi teha. Kuid usun et ühest maa ja ilm. Tuli ka vahepeal väike vihm, mis muutis raja lõbusamaks.
Kaasa siis väike grill ja kui hiljem sõita vaja pole siis õlle ka. Saun ka vaba, kui huvi kütame ära.
Mina siis kohal vana pajeroga

Kaasa siis väike grill ja kui hiljem sõita vaja pole siis õlle ka. Saun ka vaba, kui huvi kütame ära.

Mina siis kohal vana pajeroga

Ainuke mees kes lõpuks sauna jõudis, ja ka autole pesu tegifagott kirjutas:Rada oli hea ja pererahvas lahke. Jõudsin just koju, kõht täis, auto survepesuriga puhtaks pestud ja ise kah korralikult saunas käinud. mis sa hing veel oskad tahta.

Muidu oli ka meie poolt väga hea üritus. Vast sügisepoole proovime rada uuesti. Ajan ka paar uut sihti sisse, et huvitavam oleks