K: Jeep Grand Cherokee 2.7 vs 3.1
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
K: Jeep Grand Cherokee 2.7 vs 3.1
Millised on olulisemad vahed nendel kahel masinal ?
Kumb on vastupidavam ?
Millised on tüüp vead ?
Kumba eelistada?
Kumb on vastupidavam ?
Millised on tüüp vead ?
Kumba eelistada?
Minu arust on need vanad ärajahvatatud teemad.Kasuta otsingut.Ühel mersu mootor koos mersu käigukastiga ,teisel Itaalia VM motori mootor kast 42 RE.Räägitakse et mesa on parem.Mesa tüüpvead pihustid.VM-il õrnad plokikaaned, mis lastakse mõrra.Eks ikka hooletuse tõttu.Eelistada ikka mesa mootoriga aga see jälle natuke kallim.Ühele meeldib ämm, teisele tütar.Valik on sinu.Aga õige maasturimees valib bensuka.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
- grand-cherokee
- Got ARB and Nitrous?
pump pihustid on sel ja remontida neid ei anna, mõni võib arvata küll, et annab aga see on vana kantossi lappimine ja paari kuu pärast on ta sul jälle pekkis ja uue pihusti tüki hind on kuskil umbes 4 tuhat ja pihusteid on 5. Kontrollida saad neid pihusteid nii, et tagasi voolu otsast ei tohi pihustil kütust plägastada kui klambriga selle volla ära võtad otsas.
-
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
olen omal kõik 5 pihustit lasknud remontida jassi autotoas ja kestavad juba osad 3a ja osad 2a. Nii et peab lihtsalt õigetel meestel teha laskma seda remonti!grand-cherokee kirjutas:pump pihustid on sel ja remontida neid ei anna, mõni võib arvata küll, et annab aga see on vana kantossi lappimine ja paari kuu pärast on ta sul jälle pekkis ja uue pihusti tüki hind on kuskil umbes 4 tuhat ja pihusteid on 5. Kontrollida saad neid pihusteid nii, et tagasi voolu otsast ei tohi pihustil kütust plägastada kui klambriga selle volla ära võtad otsas.
2a tagasi remonditi mu masinal 1 ja vahetati 1 välja kuna ei saanud remontida, hinnaks oli 2300.- (tehaseremonditud, mitte uus)grand-cherokee kirjutas:pump pihustid on sel ja remontida neid ei anna, mõni võib arvata küll, et annab aga see on vana kantossi lappimine ja paari kuu pärast on ta sul jälle pekkis ja uue pihusti tüki hind on kuskil umbes 4 tuhat ja pihusteid on 5. Kontrollida saad neid pihusteid nii, et tagasi voolu otsast ei tohi pihustil kütust plägastada kui klambriga selle volla ära võtad otsas.