Tervitus
Pole küll vist õige koht, aga kuna niisama tehnilise teemat pole, siis panen siia. Eks moded võivad ise asja liigutada. Mure siis pisikese peogeotiga, millel vasema või parema suuna sisse lülitamisel põlevad ikka mõlema poole suunad. Arvasin algul, et lülitil klemmid sees ära põlenud ja selles asi, aga lüliti oli seest täitsa ok. Ka relee toimib ideaalselt. Et kui keegi oskab nõu anda siis oleks tänulik.
Ilusat suve.
Jama Peugeoti suundadega
Moderaator: Moderators
Peale selle, et kas Kristjan on täna kuri oskaksin ma küsida:
*Haagise(aka käru)pistik?
*Kokku sulanud juhtmed?
*Oled kindel, et relee peale välispidise inspektsiooni ka seest OK on?
*JNE
*Kõikide lõppude alguseks ja alguste lõppudeks oled ehk guugeldanud vastavat elektriahelat seletava skeemi?
Ja kui midagi ei viitsi siis:
*mina oma olematu talupoja mõistusega prooviks lahti ühendatud akuklemmi ja eemaldatud releega erinevatesse suunatule pistikutesse toidet jagada ja vaataks mis ülejäänud teevad. Sealt hakkaks vastavalt tulemustele edasi mõtlema.
Virgo@elektriku hariduseta.
*Haagise(aka käru)pistik?
*Kokku sulanud juhtmed?
*Oled kindel, et relee peale välispidise inspektsiooni ka seest OK on?
*JNE
*Kõikide lõppude alguseks ja alguste lõppudeks oled ehk guugeldanud vastavat elektriahelat seletava skeemi?
Ja kui midagi ei viitsi siis:
*mina oma olematu talupoja mõistusega prooviks lahti ühendatud akuklemmi ja eemaldatud releega erinevatesse suunatule pistikutesse toidet jagada ja vaataks mis ülejäänud teevad. Sealt hakkaks vastavalt tulemustele edasi mõtlema.
Virgo@elektriku hariduseta.
Mudas alates 2003.
Re: Jama Peugeoti suundadega
granit kirjutas:Tervitus
Pole küll vist õige koht, aga kuna niisama tehnilise teemat pole, siis panen siia. Eks moded võivad ise asja liigutada. Mure siis pisikese peogeotiga, millel vasema või parema suuna sisse lülitamisel põlevad ikka mõlema poole suunad. Arvasin algul, et lülitil klemmid sees ära põlenud ja selles asi, aga lüliti oli seest täitsa ok. Ka relee toimib ideaalselt. Et kui keegi oskab nõu anda siis oleks tänulik.
Ilusat suve.
Mitte, et see vähimalgi määral 4x4 teemaga seotud oleks, aga teades PSA grupi toodangut, siis guugli otsingusse "com2000". Nii nimetab tehas suunatule lülitit(uuematel masinatel sisaldab parasjagu mõistust lisaks klemmidele) Vaata, ehk on abiks.
If it looks like chicken, tastes like chicken, and feels like chicken but Chuck Norris says its beef, then it's fucking beef.
Ei ole enda masin, ise liigun Jeebiga, aga kuna elan ja töötan Prantsusmaal, siis paraku on siinses liikluses selliseid masinaid kuratlikult palju. Üks neist siis töökaaslasel soetatud. On oht jah, et need putukad ei pruugi just välja paista ja kõrval seistes on oht neile väljudes peale astuda
.
Aga siis peale uut uurimist ja vea otsimist sai see lõpuks ka leitud. Ma olen küll igasugu imevigureid näinud, aga sellist pärlit polnud varem kohanud. Nimelt oli eelmine omanik vedanud ühest tagumise suuna kontaktist ühenduse teise tagumisse suunda. Mis selle mõte võis olla sellest ei suutnud küll aru saada. Sai see juhtmejupp maha võetud ja asi korras. Põlevad mõlema poole suunad ja ohutuled. Nii, et ajuhiiglaseid siin remondimeeste hulgas ikka jagub ja üllatada suudavad nad alati. Ja kasseerida oma lolluste eest ka korralikult
Aga tänud nõuandjatele ja võib teema ammendatuks lugeda.
Ilusat suve.

Aga siis peale uut uurimist ja vea otsimist sai see lõpuks ka leitud. Ma olen küll igasugu imevigureid näinud, aga sellist pärlit polnud varem kohanud. Nimelt oli eelmine omanik vedanud ühest tagumise suuna kontaktist ühenduse teise tagumisse suunda. Mis selle mõte võis olla sellest ei suutnud küll aru saada. Sai see juhtmejupp maha võetud ja asi korras. Põlevad mõlema poole suunad ja ohutuled. Nii, et ajuhiiglaseid siin remondimeeste hulgas ikka jagub ja üllatada suudavad nad alati. Ja kasseerida oma lolluste eest ka korralikult

Aga tänud nõuandjatele ja võib teema ammendatuks lugeda.
Ilusat suve.