Oled huviline ja alles avastad enda jaoks 4x4 maailma või oled juba tõsine remondimees ning soovid jagada oma teadmisi siis siin saab küsida abi ja ka vastata tehnilist laadi küsimustele.
Kaimas kirjutas:sooviks panna alla uaz-ile(469) spiraalid,aga ei tea mille vedrud jakuidas korraldada silla kinnitus.Ootaks häid nõuandeid.
Ei tahtnud uut teemat teha.
Ma pean et autod on küll VÄGA erinevad aga kuidas oleks sama lugu Patrol 160 spiraalidele ümber ehitada ? Keerukas/mõttetu/kulukas ? Ja kuidas ARK sellesse suhtub ?
Kaimas kirjutas:sooviks panna alla uaz-ile(469) spiraalid,aga ei tea mille vedrud jakuidas korraldada silla kinnitus.Ootaks häid nõuandeid.
Ma pean et autod on küll VÄGA erinevad aga kuidas oleks sama lugu Patrol 160 spiraalidele ümber ehitada ? Keerukas/mõttetu/kulukas ? Ja kuidas ARK sellesse suhtub ?
Pane Y60 raam koos sildadega.
Putkat lihtsam vahetada
Pane Y60 raam koos sildadega.
Putkat lihtsam vahetada
Ma arvan et lihtsam on siis juba osta patrol millel on keerdvedrud kui hakata uuesti ratast leiutama.