Huvitav pajero
Moderaatorid: Maasturid, Moderators
Huvitav pajero
Oskab keegi kommenteerida,
http://www.auto24.ee/used/735705
Pole sellist nagu ennem kohanud, kas made in ise tehtud või mingile aasia turule toodetud?
http://www.auto24.ee/used/735705
Pole sellist nagu ennem kohanud, kas made in ise tehtud või mingile aasia turule toodetud?
PatrolY61 3.0D 35"
viis 3363923
viis 3363923
Kirjelduse järgi käib paghassi osa katus ka maha, seega pick-up'iks konverteeritav.TiitR kirjutas:Tagaluuk teistmoodi...ei tagavara ratast luugil, kojamehe asukoht teine, klaasiosa käib eraldi lahti. Muud erinevust pildilt ei tuvastanudenx kirjutas:Pole mingi pajero spetsialist, siis sellest ka küsimus. Mis seal siis nii imelikku on, või teistmoodi?
- TiitR
- I live off from the mud
Tundub nii. See osa jäi mul lisainfost välja lugemata.kpihus kirjutas:Kirjelduse järgi käib paghassi osa katus ka maha, seega pick-up'iks konverteeritav.TiitR kirjutas:Tagaluuk teistmoodi...ei tagavara ratast luugil, kojamehe asukoht teine, klaasiosa käib eraldi lahti. Muud erinevust pildilt ei tuvastanudenx kirjutas:Pole mingi pajero spetsialist, siis sellest ka küsimus. Mis seal siis nii imelikku on, või teistmoodi?
-
insener007
- Fitting 44"
Nii on.alr kirjutas:Tegu nähtavasti Taanist toodud autoga, kus on odavam tagaistmed välja visata ja auto kaubikuna arvele võtta. Olen seal näinud ka muuseas tagaistmeteta X5-si ja Touarege, kõik vaid selle pärast, et hoida kokku riigile makstavate maksude näol.
Sama teema oli (on?) ka Soomes, kus olid 80-ndatel vahvad Camaro ja Corvette ''veoautod''.
Chero
Sama teema ka Norras. Üsna palju liigub Gl mersusi kaubikutena ringi, ehk siis töö autod.insener007 kirjutas:Nii on.alr kirjutas:Tegu nähtavasti Taanist toodud autoga, kus on odavam tagaistmed välja visata ja auto kaubikuna arvele võtta. Olen seal näinud ka muuseas tagaistmeteta X5-si ja Touarege, kõik vaid selle pärast, et hoida kokku riigile makstavate maksude näol.
Sama teema oli (on?) ka Soomes, kus olid 80-ndatel vahvad Camaro ja Corvette ''veoautod''.