K: Jeep Cherokee 4,0, kas tasub osta

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
4x4raas
Rookie

K: Jeep Cherokee 4,0, kas tasub osta

Postitus Postitas 4x4raas »

Tere,

Ütlen kohe ära, et olen maasturite ja 4x4 vallas päris roheline, nii, et kui esitan mõne lolli küsimuse palun ärge kohe näkku lööge.

Nimelt tekkis vajadus soetada endale 4x4 sõiduk, otsides internetiavarustes sobivat-meelepärast liikurit jäid sõelale Jeep Cherokee 90-date mudelid. Ühest küljest meeldib antud masin välimuse pärast (kandiline nagu maastur olema peab), teisalt on vist tegemist suhteliselt töökindla masinaga, nagu ma aru olen saanud.

Uurides-puurides Auto24-ja jäid silma kaks nii enam-vähem Jeepi, mis aga asuvad Tartus (ise olen Tallinnas). Paneksingi siis need linkidena siia, et kui keegi oskab midagi arvata nende kohta, siis oleksin väga tänulik.

Jeep Cherokee 1. http://www.auto24.ee/used/718634

Jeep Cherokee 2. http://www.auto24.ee/used/707558

Kuna ostan oma esimest maasturit, siis on ka väga teretulnud näpunäited mida jälgida ja kontrollida enne ostu.

Tänades,
Kasutaja avatar
kn88
Rookie

Postitus Postitas kn88 »

Niisama kulgemiseks sul snorklit suure tõenäosusega vaja ei lähe, esimese auto puhul. Kindlasti tuleks koha peal masinad üle vaadata spetsialistiga.
observe and learn

GC Limited 4.0
Ford Expedition 5.4 98
Kasutaja avatar
Bill
Rock Crawler

Postitus Postitas Bill »

Pead mõne spetsialistiga üle vaatama jah(kas siis TORK-ist või tassid mõne Tallinna mehe sinna).Isiklikult vaataks ikka snorkli ja tõste versiooniga autot-kui mingil põhjusel tahad tee pealt mutta ka keerata, siis on suur töö juba ees ära tehtud.P.S.Olen isegi seda autot tegelt silmanurgas hoidnud.
Kasutaja avatar
4x4raas
Rookie

Nüüdseks olen tutvunud paljude hetkel turul pakutavate Jeep Cherokee-dega. Enamus asuvad aga Tartus. Siit siis ka küsimus, kas keegi tartlane oleks nõus mulle nõu ja jõuga appi tulema, et Cherokee üle vaadata Juulikuu jooksul, kindlat päeva ei oska praegu öelda.
pilgrems
Rock Crawler

Re: K: Jeep Cherokee 4,0, kas tasub osta

Postitus Postitas pilgrems »

4x4raas kirjutas:Nimelt tekkis vajadus soetada endale 4x4 sõiduk, otsides internetiavarustes sobivat-meelepärast liikurit

Miks tekkis vajadus 4x4 järele, kas ostsid maale maja ja kardad et talvel ei lükata teid lahti. Hakkasid jahimeheks, kalameheks.
Päris mitu vedavat ratast.
5249634
laurz
Rock Crawler

Postitus Postitas laurz »

Käisin kunagi seda Chero 2 vaatamas Raadil. Kuidagi nagu veits paigast hinna ja kvaliteedi suhe. :D Sumpa otsas omadega ja põhja alt suht roostes.
Kasutaja avatar
zyon
Fitting 38"

Postitus Postitas zyon »

põhimõtteliselt võin tulla aidata vaadata kuna ise oman ka cherot pea 2 aastat juba ja tean kust mida uurida...

tel. 56202022
Erko
Jeep Grand Cherokee Overland 2014
ex Hyundai Santa Fe '06 & Hyundai IX55 '09
ex Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD '02, 2" tõste & all 245x75R16 ehk 31"
ex Jeep Cherokee Country Club 4.0 '90 4" tõste + 31" Nexen Roadian MT
Kasutaja avatar
4x4raas
Rookie

Re: K: Jeep Cherokee 4,0, kas tasub osta

pilgrems kirjutas:
4x4raas kirjutas:Nimelt tekkis vajadus soetada endale 4x4 sõiduk, otsides internetiavarustes sobivat-meelepärast liikurit

Miks tekkis vajadus 4x4 järele, kas ostsid maale maja ja kardad et talvel ei lükata teid lahti. Hakkasid jahimeheks, kalameheks.
Kodus kasvamas ja juba päris suur Deemon :wink:

Pilt

Ja aitäh kõigile abipakkujatele, kui Tartusse minek tuleb, siis võtan ühendust.
Kasutaja avatar
roostevaba
Rookie

Postitus Postitas roostevaba »

ostetud? :P
Avastan offroadi võlusid...
GSM: 5086468
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”