Landy kirjutas:Vihakan uut 100 km/h piirkiirust Tln-Trt maanteel ja neid valgeid külmakappe tee ääres!
Kogu ega sõida närv püsti, käed ja silmad karampis ning pabeistad ega sa mõnd 100km piirangu lõppu pole maha maganud. F*CK, mul savi mida teised liikelejad minust avarvad, kuid plaanin kogu suve 90 km/h liigelda sellel trassil. (v.a. 70 km/h lõigud) Vähemalt ei pea pabistama iga külmiku juures.
Seega arvestage sellega kui mind sel trassil kohtate!
Huvitavad prioriteedid sul... Ma saaks aru, et metsloomade või jalurite-ratturite pärast põed, et magad mõne sellise oma trajektooril maha ja avastad kohakuti olles või hullemas olukorras...
Kui su tervislik seisund on selline, et sul on märkide jälgimisega raskusi, keelab LE ja liiklusseadus sul pulti asuda minu mäletamist mööda?
Mis need külmikud sind häirivad just sellest aspektist, põõsad ja putkad ja kõrvalteede ristid ja potentsiaalsed föönitajad ei häiri?
BTW, Lätis oled sõitnud kunagi? Tutvunud sealse süsteemiga, mismoodi kiirust piiratakse ja millal piirang lõpeb jne?
Seda öeldes - jah, inimesed on lambad. Kui mingi jõustruktuuri auto tee peal liikumas on siis ei julge mitte üks tont sellest ei mööda sõita ega isegi lihtsalt mööduda. Täiesti arusaamatu minu jaoks, kas kõik on juua täis või ilma ülevaatuseta või mida, et miks peljatakse endale tähelepanu tõmbamist ja numbri e-pollarist läbi laskmist ja võimalikku peatamist... Kirsiks tordil on komme neljarealisel sõites ja paremast reast endast eespool võmmi avastades hoog maha pidurdada ja kramplikult rida hoidma jääda, mingist reastumisest ja vaba vee tekitamisest pole juttugi (tüüpiline näide, vabakas tallinnas).
Nagu keegi ütles - enne juhtimisõiguse omandamist te korralikult ropendama ei õpi.
Naine kinnitab mul seda, ütles, et enne lubade tegemist ta ei saanud aru, miks roolikeeramise juurde selline suupruukimine peab käima. Nüüd saab.. Ma mõtlesin isegi põhjuse välja. Muudes eluvaldkondades saad sa idiootidega suhtlemist ja vastastikust (mitte)arvestamist minimeerida, valid ise, kellega ja millal ja mis asjaoludel. Väljudes oma väikesest ringist ja isiklikust ruumist saad kogu paketi. Lisaks sellele, poes lükkad mingi tolvani jäetud käru sind huvitava riiuli eest oma käruga minema, liikluses ei ole see võimalik. Peaks poes pool tundi oma vorstijupi järel passima, vannuks seal samamoodi ja sõimlemist ja näpunäitamist ning isegi käsikähmlusi oleks hulgim.
Tanel, tüüpiliselt trassil nii oma kuudi kui japsi pereautoga reaalkiirus +5 kruisiga ja keegi ei kiusa ega häiri. V.a. jalgu tolknema jäävad noori koviseid täis pakitud saksa autotööstuse üllitised kes just asulates mihklid lappi andma on...?
P.S: ma pole nüüd kaameratega ajal trt trassi nühkinud, kuulu järgi oleks pärast seda kogemust ilmselt palju krõbedamaid väljendeid varuks kaasliiklejate kohta...
P.P.S: ja no ma ei saa aru, vääratad ja saad omale mingi 200 eeku hoiatustrahvi, mis isegi karistusregistrisse ei lähe (loe: ei riku sinu elu kuidagi) - joped ja matid, su tartu otsa kütusele läheb ka rohkem eeku...