Suunatuled ei tööta
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Suunatuled ei tööta
Selline kala nüüd, et mingi aeg kaovad ära, ei tee mitte midagi. Siis lambist on jälle tagasi. Mida vaadata, releed, pirne või...?
Autoks chero
Autoks chero
Nii Saani mudimas
- pets9555
- Got ARB and Nitrous?
Tere
Cherol peaks olema kaitsmeblokis 2 ümmargust releed, üks suunad ja teine ohutuled. Vaheta need omavahel ära. Kui nüüd hakkavad suunad tööle ja ohukad mitte siis on üks relee peetis. siis tee kindlaks kumb on kumb. Kui sealt ei leia viga siis saad edasi puurida.
Venna kunagisel Cherol oli selles viga ja minu Blazeril käis ka sama jutt läbi.
Pets
Cherol peaks olema kaitsmeblokis 2 ümmargust releed, üks suunad ja teine ohutuled. Vaheta need omavahel ära. Kui nüüd hakkavad suunad tööle ja ohukad mitte siis on üks relee peetis. siis tee kindlaks kumb on kumb. Kui sealt ei leia viga siis saad edasi puurida.
Venna kunagisel Cherol oli selles viga ja minu Blazeril käis ka sama jutt läbi.
Pets
Chevy Blazer S-10, 4.3 sport
- LR90
- I live off from the mud
Re: Suunatuled ei tööta
...ohutulede lülitit. Suunad jooksevad sealt läbi.karli kirjutas:Selline kala nüüd, et mingi aeg kaovad ära, ei tee mitte midagi. Siis lambist on jälle tagasi. Mida vaadata, releed, pirne või...?
Autoks chero
kui suureks saan, hakkan DEFENDERIKS
Kui auto sain, siis vaatasin, et kaitsmeplokist on mingi lisajuhe viidud kuhugi tahapoole. Tõmbasin selle välja, kõik toimis laitmatult kuni siiani. Eile toppisin huvi pärast selle juhtmeotsa tagasi ja suunad töötavad. Ju siis oli juba varasemal omanikul probleeme ning vedas lisajuhtme kuhugi
Kojameestega on selline kala, et kui euto seisab, siis töötab ilusti intervalliga, kuid kui sõidad siis nagu tuulega lükkab need üles. Ma olen juba loobunud sellest kalast, vehin siis kangiga kui vähe sajab

Kojameestega on selline kala, et kui euto seisab, siis töötab ilusti intervalliga, kuid kui sõidad siis nagu tuulega lükkab need üles. Ma olen juba loobunud sellest kalast, vehin siis kangiga kui vähe sajab

Nii Saani mudimas