Jeep Cherokee 2.5TD manuaal -> automaat

Oled huviline ja alles avastad enda jaoks 4x4 maailma või oled juba tõsine remondimees ning soovid jagada oma teadmisi siis siin saab küsida abi ja ka vastata tehnilist laadi küsimustele.

Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators

Vasta
fartz
Rookie

Jeep Cherokee 2.5TD manuaal -> automaat

Postitus Postitas fartz »

Tere,

olin kunagi 4,0 Chero omanik aga mingil hetkel lõi piss pähe ja masin sai maha müüdud aga ei ole sellest ikka siiamaani üle saanud. Iga päev saab käidud neid auto24.ee ja välismaiste lehtede peal piilumas.
Nüüd on plaan soetada 2,5L masuudipress aga mida ei ole, on nende isendite puhul automaatkast aga no ei viitsi mina selle kangiga seal koguaeg mässata. Siit ka küsimus, kas on sellele isendile võimalik peale tõsta automaat käigukast mõne bensiini neelava isendi pealt või hoopiski lihtsam teha bensukast diisel.
Ise asja kohe kindlasti tegema ei hakka, kuna puuduvad nii töövahendid, kui ka know how. Nii et jagage informatsiooni ja näpunäiteid ja kui mõni tegija oleks nõus asja ette võtma võiks antud teemal suhelda.

Danel
BMW 730d 1999a.
Jeep Cherokee Country 4.0 1995a.
Kasutaja avatar
Alari
Fitting 38"

Postitus Postitas Alari »

Äkki on lihtsam see "ümberehitamise raha" bensu jaoks arvestada ?
Ostuhind on ka diislil kindlasti kallim, eeliseid aga 4,0 bensuka ees peale kütusekulu ju ei ole ?
Kasutaja avatar
pets9555
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas pets9555 »

ostad selle diisli ära ja siis hakkad kahetsema, et bensukat ei ostnud. See diisel on ju igati mõttetu ja nõrk mootor, edasi ei lähe ja remonti vajab rohkem.

Osta ikka 4.0 chero ja oled rahul!

Teemasse ka, 100% kindel ei ole, aga minu arust ei saa ristata 4.0 AT kasti ja 2.5 diislit. St saab ikka, aga ehitamist ja leiutamist on palju. Bolt on ta kindlasti ei istu. Ümber tegemine läheb kallimaks kui auto ise.

Parimat. Pets
Chevy Blazer S-10, 4.3 sport
Vasta

Mine “Hooldus ja Remont”