Oü Car Painter

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
taxopets
True Off Roader!

Oü Car Painter

Postitus Postitas taxopets »

Tere.Kas keegi omab kogemust antud firmast :?: Kindlustus saadab sinna autot remontima aga tahaks enne teada mis kohaga tegu.
http://www.carpainter.ee/
Tahad taksot endale ja oma 7 sõbrale? Palun väga hel. 5643111.
Metsa tõstetud UAZ 3303 31x10,5x15 rehv ja drägon on ka.
Kia Sportge punn ka. Draakoniga.
seff
Rock Crawler

Postitus Postitas seff »

3 autot seal käinud, pretensioone ei olnud, 1 tuttav onu ka seal
Kasutaja avatar
Cruizsub
Fitting 44"

Postitus Postitas Cruizsub »

Mina küll ei soovita!!!

Mind saatis ka Inges sinna ja kui läksin autot näitama olid sealsed tüübid nina täis tõmmanud ja kusjuures enne lõunat.
Ajasid nii lolli juttu et jube. Laksasin kõne kohe kindlustusse ja keeldusin seal oma autot parandama. Valisin ise koha ja kindlustusele sobis ning 1,5 nädalaga oli massin korras.
Lahe oli see, et need tüübid sealt maa-alt või mäealt või taguselt elkasid mingi kuu hiljem ja ütlesid, et nad saatsid nüüd kindlustusele omapoolse kalkullli ära ja varsti võid auto nende juurde tuua :)
Vastasin, et auto ammu korras juba :)
Kaks saia, üks piim
Subaru OB 2,0D (2012); Duster 1,5d (2010); Toyota LC 4,0D (1983); Jeep Cherokee 4,0i (1991); Toyota LC 4,0D (1986)
Subaru OB 2,5 NorthernLights 2019/05; BMW 745D V8; VW Arteon ShootingBrake 2,0tdi 2023/08
visu
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas visu »

Cruizsub kirjutas:Mina küll ei soovita!!!

Mind saatis ka Inges sinna ja kui läksin autot näitama olid sealsed tüübid nina täis tõmmanud ja kusjuures enne lõunat.
Ajasid nii lolli juttu et jube. Laksasin kõne kohe kindlustusse ja keeldusin seal oma autot parandama. Valisin ise koha ja kindlustusele sobis ning 1,5 nädalaga oli massin korras.
Lahe oli see, et need tüübid sealt maa-alt või mäealt või taguselt elkasid mingi kuu hiljem ja ütlesid, et nad saatsid nüüd kindlustusele omapoolse kalkullli ära ja varsti võid auto nende juurde tuua :)

kahtlen väga et seal keegi ennast täis oli joonud vb ajasid mõne sealse naabriga segamini.
käin seal üle päeva kohal ja pole mina veel seal kedagi täis peaga näinud muidu töö kohapealt .
töötavad seal väga proffid maalrid ja head materjalid/värvid olen ka oma autot lasknud kindlustusel sinna suunata ja väga rahul!
maalrid on saanud häid koolitusi ja saavad edaspidigi (hetkel ka pidi üks maaler olema kuskil euroopas vesivärvi toonimis koolitusel)
mina soovitan küll oma autot sinna viia töö saab tehtud kvaliteetselt ja kõik mis kirjas on on ka vahetatud seal töökojas kliente ei huiata :wink:
58158137
Kasutaja avatar
Cruizsub
Fitting 44"

Postitus Postitas Cruizsub »

visu kirjutas:
Cruizsub kirjutas:Mina küll ei soovita!!!

kahtlen väga et seal keegi ennast täis oli joonud vb ajasid mõne sealse naabriga segamini.
käin seal üle päeva kohal ja pole mina veel seal kedagi täis peaga näinud muidu töö kohapealt .
töötavad seal väga proffid maalrid ja head materjalid/värvid olen ka oma autot lasknud kindlustusel sinna suunata ja väga rahul!
maalrid on saanud häid koolitusi ja saavad edaspidigi (hetkel ka pidi üks maaler olema kuskil euroopas vesivärvi toonimis koolitusel)
mina soovitan küll oma autot sinna viia töö saab tehtud kvaliteetselt ja kõik mis kirjas on on ka vahetatud seal töökojas kliente ei huiata :wink:
sa võid kahelda või misiganes, aga minul oli selline situatsioon ja pole seda välja mõelnud. võibolla on seal tõesti paari aastaga asjad muutunud...kes riskida tahab see riskigu :D
Kaks saia, üks piim
Subaru OB 2,0D (2012); Duster 1,5d (2010); Toyota LC 4,0D (1983); Jeep Cherokee 4,0i (1991); Toyota LC 4,0D (1986)
Subaru OB 2,5 NorthernLights 2019/05; BMW 745D V8; VW Arteon ShootingBrake 2,0tdi 2023/08
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”