Võtsid sõnad suust...alr kirjutas:Segan ennast siia vanade olijate vahele aga leian, et sellistele pühapäeva maastikuvallutajatele nagu mina ja paljud teised, võiks mõni üritus rohkem olla. St radu/võistlusi, kus ka vintsita hakkama saaks aga samas ka mingitgi pinget pakuks.
Hetkel nö turisti klass aetud ikka selliseks, kus ERITI ilma vintsita osalema ei läheks.
Kõik on pahasti Eesti maastikusõidus
Moderaator: Moderators
- LR90
- I live off from the mud
Seal saab ilma vintsita hakkama...alr kirjutas:Segan ennast siia vanade olijate vahele aga leian, et sellistele pühapäeva maastikuvallutajatele nagu mina ja paljud teised, võiks mõni üritus rohkem olla. St radu/võistlusi, kus ka vintsita hakkama saaks aga samas ka mingitgi pinget pakuks.
Hetkel nö turisti klass aetud ikka selliseks, kus ERITI ilma vintsita osalema ei läheks.
http://www.rajaajaja.ee/autoorienteerumine/info
kui suureks saan, hakkan DEFENDERIKS
-
aadu
- Fitting 44"
- Kontakt:
Mis pinge see on kui oled 100% kindel, et vintsi vaja ei lähe?alr kirjutas: St radu/võistlusi, kus ka vintsita hakkama saaks aga samas ka mingitgi pinget pakuks.
Turist EI PEA autoga igale poole trügima, võib ka jala minna. Mõnel juhul lausa PEAB jala minema.
Ja üldse, turistid on sõbralik rahvas, sõidavad teinekord mitmekesi kampas, istuta end neile sappa ja ega keegi sind vintsi puudumise pärast mudaauku maha ei jäta. Samas, omal võiks ikka vähemalt labidas ja high-lift autos varuks olla.
Nii saadki piisavalt pinget ja offroadi ning ei pea autoorienteerujatega liituma
Ise kiidaks küll turistide rajameistreid- väga head tööd olete teinud, rajad on mõnusalt-nostalgiliselt omaaegsete originaaliradade moodi.
Ei takista vallid, ei takista kraav...
Kaarel Puk; Turist; võistkond Lendorav;
; Sõitis Uunoga Ümber Eesti 1999
Kaarel Puk; Turist; võistkond Lendorav;
-
e.p.
- Suhtuge Austusega - Vana Kala
- Kontakt:
no see nüüd küll niisama hala teil, et võiks rohkem üritusi olla 
kõigil eesti võistlustel turism, lehtse üritustel linnaka klass, igasugu safarid jne lisaks alati võimalik sõita lätti-leetu-soome või kasvõi venemaale ...
Usun, et ei jääks aega töö tegemiseks ka, kui kõigist lähiümbruskonna üritustest osa võtta
kõigil eesti võistlustel turism, lehtse üritustel linnaka klass, igasugu safarid jne lisaks alati võimalik sõita lätti-leetu-soome või kasvõi venemaale ...
Usun, et ei jääks aega töö tegemiseks ka, kui kõigist lähiümbruskonna üritustest osa võtta
alr kirjutas:Segan ennast siia vanade olijate vahele aga leian, et sellistele pühapäeva maastikuvallutajatele nagu mina ja paljud teised, võiks mõni üritus rohkem olla. St radu/võistlusi, kus ka vintsita hakkama saaks aga samas ka mingitgi pinget pakuks.
Isiklik kogemus Saarekoll 2010 autoks ilma vintsita LC95rehviks Nokia 265/70R16 naast, piloodiks minu kallis proua ka pimesõidu ja karjääri turnimis katsetel. Superrada ja autoga mindi esmaspäeval tööle.
Alvar Tähe kommentaar Mudakoon 2010 rajale, sõitsid Toyota LC80-ga: Superrada, palju nuputamist, üks vintsimine ja see ka oma lollusest, oleks saanud kõrvalt. Üks lõik paistis jube vintsimine, tegelikult tuli minna ringiga.
Kas on minu arusaamine vigane või on hoopis kuulujutud need millede põhjal osa meist üritab mingit nägemust endale luua?
Tänavu on olnud üks konkreetne kala planeerimises. Samadele kuupäevadele sattusid Mudakoon ja Lehtse üritus. Siinkohal minu vabandus Lehtse härrade ees: Keegi ei tahtnud Teist jõuga üle sõita. Valikuid lihtsalt polnud.(Nädal varem FIA4X4Cup Leedus ja nädal hiljem EMV rallikrossis Laitses)
Mine siis sõida üks sõit ja saad teada. Ma pole kordagi TURISTIS vintsinud ja väga palju jala ka pole pidanud kõmpima. Järgmise kord plaanin minna AT rehviga ja ilma vintsita.alr kirjutas:Tegelikult selleks ma suurelt rõhutasin sõna ERITI, nähtavasti saaks ka hakkama aga seni, kuni ma vaid kõrvalseisja olen olnud, ei saagi teada seda. Lehtse oli isegi plaan, kuid isiklikel põhjustel sinna lihtsalt ei jõudnud. Ei nurisenud kindlasti ürituste arvu üle.