Homme laupäev 14.05 väike metsaproov.

Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.

Moderaator: Moderators

henry672
Got ARB and Nitrous?

Homme laupäev 14.05 väike metsaproov.

Postitus Postitas henry672 »

Tekkis mõte siis minna kuskile metsa homme...meeles mõlkusid paldiski või gaasikas.Üldiselt koht pole kindel ja oleme avatud ettepanekutele ! Tallinnast väga kaugele ei viitsiks ronida(ca 50km max)
Kuna oma seltskonnas ei ole rohkem komplektseid autosi või kontaktivõimelisi juhte siis otsiks ehk seltsi kedagi kui huvi peaks olema kellegil ...Start eeldatavasti ca 12.00 kuskilt keila või nõmme kandist ,
autoks on siis LC 70 33" rehvi ja vintsiga , taga on ka LSD.

Kellel siis ka oli mõte homme metsapoole minna aga seltskonda pole või lihtsalt seltsis segasem siis võta julgelt telefon ja helista 56 480 200

Imeliku ülessehitusega tekst, ajud on reede õhtuks täielikult komposteeeritud ilmselt :D
Chero..
Kasutaja avatar
Külahull
Rock Crawler

Postitus Postitas Külahull »

Kui Paldiskisse lähete, siis ei soovita võtta põhjakalda mereäärset teed. Käisin seal just eile Gaz 66´ga ja tee oli mitmest kohast ära uhtud. Kogu seiklus võttis aega mitu tundi ja meenutas ellujäämiskatset. Samas pangapeal oli kuivem ja täiesti sõidetav.
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Klinid alusel teel ei tohigi tegelikult sõita...
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
tisko3
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas tisko3 »

kurja, isutad siin. sain tänajust Discoverer STT-d alla ja kius on sees neid proovima minna....
ma usun, et mul on auto
alr
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas alr »

Kas saite käidud? Või jäi käimata? Kui käimata siis võiks väikse sõidu nt Paldiski kanti teha nädala sees?
henry672
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas henry672 »

Jäi käimata kahjuks, eelmine õhtu venis pikale kõigil :oops: aga nädala sees võiks ju korra uudistama minna küll aga mitte täna ... ideid?
Chero..
Kasutaja avatar
vigur4x4
Mudder

Postitus Postitas vigur4x4 »

Kui minek oleks 18,00 paiku nädala sees siis seal nii mõningad mahlased kohad kuhu minna.... :thumb: ja oleks ka tulija.
alr
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas alr »

Mahlased kohad elik sellised kohad, kus mind kui vintsitut välja sikutada?
:lol:
Need mahlased kohad muidu Paldiskis? Kui 18 liikuma hakata Tallinnast siis kipub kole öö peale see üritus jääma. Ise saaks linnas liikuma hakata al. 16.00-ist.
tisko3
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas tisko3 »

aga lähemal pole mõnda rajanatukest. astangukant? kuhu mõni aeg tagasi safari korraldati? kuhu ise jällegi ei jõudnud:(
ma usun, et mul on auto
alr
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas alr »

Käisin Astangul eelmise nädala lõpus ja peab mainima, et see on igav nüüd, mülkad on ära kuivanud, vett pole, niiet igav heinamaal sõit.
Kasutaja avatar
vigur4x4
Mudder

alr kirjutas:Mahlased kohad elik sellised kohad, kus mind kui vintsitut välja sikutada?
:lol:
Need mahlased kohad muidu Paldiskis? Kui 18 liikuma hakata Tallinnast siis kipub kole öö peale see üritus jääma. Ise saaks linnas liikuma hakata al. 16.00-ist.
Mul sind raske sikutada eriti veel lagedal põllul kuna meie kaalud suht palju erinevad. Mina saaks ennast vintsida sinu abil aga kui sina kinni jääd siis öö veedad looduses :lol: Ja ma saaksin kõige varemalt liikuma hakata 17,15 Kuna õhtud pikalt valged siis on ehk veel liitujaid ja 5 paiku liikuma hakata oleks kõigile sobilik.
alr
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas alr »

Ehk leidub sul siis tagataskus mõni natuke kergema profiiliga rada, kus vints poleks nii must-have?
Kasutaja avatar
vigur4x4
Mudder

Eks seal lähedal leidub ka lihtsamaid teid mida mõni õhtu võiks vaatama minna ja ega alati pea auku sukelduma.
Kasutaja avatar
roostevaba
Rookie

Postitus Postitas roostevaba »

tuleks ka siis isegi proovima, kui sobib :)
Avastan offroadi võlusid...
GSM: 5086468
alr
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas alr »

Aga ehk siis lepib mõne õhtu kokku? Homme-ülehomme? Mul vahet pole.
Vasta

Mine “4x4 üritused / 4x4 events”