M:trafoõli 1tonn võib kasutada hüdraõlina

Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Suletud
ints20
Fitting 38"

M:trafoõli 1tonn võib kasutada hüdraõlina

Postitus Postitas ints20 »

ehk müüa siis eelpool mainitud toodet!tegemist siis puhta õliga ei ole mingi rämps,kes tahab küpsetab katlas läbi kes tahab kasutab hydra masinates. transport kokkuleppel,asub sauel!kontakt 56464799 ja hind 9kr liiter ehk siis 9000kr võrdub tonn õli pakun,et mahutis pisut rohkem kui tonn tegemist plast kuubikuga!kuubik jääb mulle
koppees
Fitting 38"

Postitus Postitas koppees »

Sorry,aga hüdraulikasse see küll ei kõlba.Pole piisavaid määrimis omadusi.
Kui mul on aega,olen normaalne.Aega aga kahjuks pole.tel 56889722
koppees
Fitting 38"

Postitus Postitas koppees »

Vanemad diiselmootorid põletavad selle aga edukalt läbi.
Kui mul on aega,olen normaalne.Aega aga kahjuks pole.tel 56889722
Kasutaja avatar
sambla-aadu
Rock Crawler

Postitus Postitas sambla-aadu »

väga edukalt saab ära põletada sisepõlemismootoris, mis algupäraselt on loodud diiselkütust põletama. :wink: :!:
51963080
ardi
Rock Crawler

Postitus Postitas ardi »

koppees kirjutas:Vanemad diiselmootorid põletavad selle aga edukalt läbi.
Pole piisavalt määrimisomadusi,pump võib anda otsad.Kasutan ise pooleks biodiisliga.Tõsi,ise ostan trafoõli 6kr/l ja kui teema-algataja on selle hinnaga päri,võiksin kaupa teha,või vahetada 500 liitri biodiisli vastu.
Osutan palgisaagimisteenust mobiilse lintsaekaatriga.
Rendin välja halumasinat Japa 700
5280616
Kasutaja avatar
ibra
I live off from the mud

Postitus Postitas ibra »

ardi kirjutas:
Pole piisavalt määrimisomadusi,pump võib anda otsad.Kasutan ise pooleks biodiisliga.Tõsi,ise ostan trafoõli 6kr/l ja kui teema-algataja on selle hinnaga päri,võiksin kaupa teha,või vahetada 500 liitri biodiisli vastu.
Mootori õlituseks pole jah piisavalt määrimisomadusi aga läbipõletamiseks on väga hea .Normaalsel õlil on hangumistemperatuur -45 kraadi C.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
AsTroSS
Fitting 44"

Postitus Postitas AsTroSS »

ibra kirjutas:
ardi kirjutas:
Mootori õlituseks pole jah piisavalt määrimisomadusi aga läbipõletamiseks on väga hea .Normaalsel õlil on hangumistemperatuur -45 kraadi C.
Nii rivi- kui ka rootorpumba (ka commonrail pumba) detaile peab ja saab ainult kütus määrida
Dodge Ram T25
Dodge Ram T35

Kui suureks saan ,siis ostan KRAZ 255B ......
ardi
Rock Crawler

Postitus Postitas ardi »

AsTroSS kirjutas:
ibra kirjutas:
ardi kirjutas: Pole piisavalt määrimisomadusi,pump võib anda otsad.Kasutan ise pooleks biodiisliga.Tõsi,ise ostan trafoõli 6kr/l ja kui teema-algataja on selle hinnaga päri,võiksin kaupa teha,või vahetada 500 liitri biodiisli vastu.
Nii rivi- kui ka rootorpumba (ka commonrail pumba) detaile peab ja saab ainult kütus määrida
Ainult,et rootorpumba plunzripaar käib 4 korda kiiremini(4 sil. mootoril),seega viletsama määrimise korral toimub kollaps(suuremast hõõrdumisest tingitud soojuspaisumine ja sellest omakorda tingitud suurem hõõrdumine) oluliselt kiiremini.
Osutan palgisaagimisteenust mobiilse lintsaekaatriga.
Rendin välja halumasinat Japa 700
5280616
ints20
Fitting 38"

Postitus Postitas ints20 »

teema lukk kaup müüdud :!:
Suletud

Mine “Bizniz”