Reeglina ei loeta väga heaks noodiks vana teema tõstatamist, seega saan aru kui administraatorid ühel või teisel põhjusel mu postituse eemaldavad ent tegin selle postituse heas usus telgihuviliste aitamiseks.
Matkaspordi esindajana on mul hea meel teada anda, et kõik autohome katusetelgid on meil veebis nähtaval, koos piltide/hindade/saba ja sarvedega. Siin:http://www.matkasport.ee/msweb.nsf/page ... Autotelgid
Kohapeal näidata on Columbus variant autotelk mis on mu isiklik lemmik just kiire kasutusvalmiduse tõttu. Et näha ja katsuda peaks telefonitsi aja kokku leppima, reeglina vurab telk rindi tööaegadel Tallinna piires. Nädalavahetustel aga seal kus jumal juhatab

Ilmselge on fakt et hinnas ei ole me konkurentsivõimelised kasutatud telkide müüjatega ent lisaks ilmselgetele eelistele on uue toote puhul võimalik ka telgi täpne konfiguratsioon ise kokku panna kuna kõik tooted valmistatakse vastavalt tellimusele.
Kuna hetkel on Eestis kohapeal ainult üks näidis siis rentimisega me ei tegele. Ma muidugi ei välista seda võimalust tulevikus või mingite projektide korral.
Parimat,
Rando Mere
rando.mere@matkasport.ee