Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.
Küsiks et tead Sa Hiiumaal peale Lehtma kandi veel mõnusaid metsaradu kus oleks hea safaritada. Mitte nüüd nii karme et ainult vintsi abil liikuda saab.
Seal on metsateid kül.
Kas siis saare keskel, või rohkem lääneosas ja Kõpu poolsaarel. Luidjalt keerab Palli peale ja pikki mere äärt vana metsatee kulgeb. Pole nüüd ise ammu käinud, aga äiaga sai viimati kümmekond aastat tagasi paiku uuritud, uazikuga, muidu läbi ei pääse.
Lisaks ohtralt lageraideid ja nende väljaveoteed. Aga sinna tuleb mitmekesi minna ja vintsiga, korralikud mülkad.
Lehtmast läheb ka paar rada, aga kõik paigad Natura2000 aladega piiratud, sinna ronida ei tohi ja lubatud teedel pääseb ka sõiduautoga läbi, koos mättapuruga.
Segan niisama vahele- käisin mina sel nädalal ühel ilusal päeval sellises müstilises kohas nagu Sirgala karjäär (paljud teist teavad seda kohta, kui A.Sults 05 toimumise ala) ja mida mina nägin? Ajades seal tööasju Volvo ( http://www.mil.ee/index.php?menu=varustus&sisu=tgb111a ) liikuriga, tulid mulle vastu tegelased kolme linnakaga (SUV)... Kuna seal on praegu lund rohkem, kui Põhjanabal, siis tekkis mul huvi, et kus need vennikesed käisid? Otsisin nende jäljed üles ja oi mul oli nalja nabani! Kes oli kus lumehunnikus kinni istunud, kes oli rööbastest välja lennanud jne... Minul oma Volvoga polnud mingit jama. Aga lund on seal heasti!!
PS- Lihtsalt lugu minu silmade läbi ühel ilusal talvepäeval...