Ilus talveilm

Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.

Moderaator: Moderators

Pihelgas
Rookie
Kontakt:

Postitus Postitas Pihelgas »

kui homme amordid vahetatud saan, siis olen kohal. Indrek kõik lootused on vist sinu vintsil :twisted: Või siis kergemal rajal :D
pohlad
Ain
Fitting 38"

Postitus Postitas Ain »

Nojah,
Hiiumaal tuleb autot käivitama hakata, ehk toob linna ära.
Aga metsa sumpama lähen koos naisperega, loodan oma hütini ratastel jõuda.
Viimati muutis Ain, R Mär 03, 2006 11:48 am, muudetud 1 kord kokku.
Maamees
Rookie

Postitus Postitas Maamees »

Ain

Küsiks et tead Sa Hiiumaal peale Lehtma kandi veel mõnusaid metsaradu kus oleks hea safaritada. Mitte nüüd nii karme et ainult vintsi abil liikuda saab.
Ain
Fitting 38"

Postitus Postitas Ain »

Seal on metsateid kül.
Kas siis saare keskel, või rohkem lääneosas ja Kõpu poolsaarel. Luidjalt keerab Palli peale ja pikki mere äärt vana metsatee kulgeb. Pole nüüd ise ammu käinud, aga äiaga sai viimati kümmekond aastat tagasi paiku uuritud, uazikuga, muidu läbi ei pääse.
Lisaks ohtralt lageraideid ja nende väljaveoteed. Aga sinna tuleb mitmekesi minna ja vintsiga, korralikud mülkad.
Lehtmast läheb ka paar rada, aga kõik paigad Natura2000 aladega piiratud, sinna ronida ei tohi ja lubatud teedel pääseb ka sõiduautoga läbi, koos mättapuruga.
Maamees
Rookie

Postitus Postitas Maamees »

Jah Kõpu kanti on mul plaanis küll millalgi sõita. Aga saare keskel ei tea küll midagi täpsemat.
Ain
Fitting 38"

Postitus Postitas Ain »

PARTSI KARJÄÄR
kruusa lademes-hunnikus

ja siis veel karjäär, kus betoonisegusõlm paikneb. Männiku karjääri minikoopia.
Pihelgas
Rookie
Kontakt:

Postitus Postitas Pihelgas »

ei saanud amorte korda :evil:
pohlad
410
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas 410 »

Palju siis Männikul sõitjaid on homme?
Kasutaja avatar
Kuzmitz
Fitting 38"

Postitus Postitas Kuzmitz »

Segan niisama vahele- käisin mina sel nädalal ühel ilusal päeval sellises müstilises kohas nagu Sirgala karjäär (paljud teist teavad seda kohta, kui A.Sults 05 toimumise ala) ja mida mina nägin? Ajades seal tööasju Volvo ( http://www.mil.ee/index.php?menu=varustus&sisu=tgb111a ) liikuriga, tulid mulle vastu tegelased kolme linnakaga (SUV)... Kuna seal on praegu lund rohkem, kui Põhjanabal, siis tekkis mul huvi, et kus need vennikesed käisid? Otsisin nende jäljed üles ja oi mul oli nalja nabani! Kes oli kus lumehunnikus kinni istunud, kes oli rööbastest välja lennanud jne... Minul oma Volvoga polnud mingit jama. Aga lund on seal heasti!!

PS- Lihtsalt lugu minu silmade läbi ühel ilusal talvepäeval...
Ka kõige kehvem saabas jätab lumele jälje...
Vasta

Mine “4x4 üritused / 4x4 events”