ostaks maasturi aga millise?
Moderaator: Moderators
ostaks maasturi aga millise?
hetkel ford explorer 1993 a. ja nagu neil kombeks, nii ka mul käikar tuks. muidu kui ta tehniliselt nii nõrk poleks siis ta mulle isegi meeldiks, sest metsa puude vahele pole plaanis minna. seega otsin mingit n-ö. pargi maasturit. vähemalt 5 kohalist, mugavat ja töökindlat. ehk oskate öelda kuhu peaksin pilgu pöörama ja milliseid autosi uurima?
rohkem rauda!
tel. 55684846
tel. 55684846
http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?t=17522. neid teemasi arutatud nõrkemiseni.kasuta otsingut ja loe paar tundi,siis saad ka oma küsimusele vastuse.
Sitt auto on kui üldistavalt öelda.cdrom kirjutas:uut maasturit otsides on huvi hakanud pakkuma Chevrolet Blazer 4.3 V6 kuni 1995 a. sest neil oli selline mõnus mootor millel on max vääne juba 2000 pöörde juures![]()
aga kuidas see auto nii muidu ka on?
Cherokee'd soovitaks vaadata. Mõistlik hind, tugev mootor, talasillad noh on küll ehk tsipa nõrgad aga selle eest odav, normaalselt vastu pidav kast ja vahekast. Ilmselt teeb selle auto kõige ahvatlevamaks tema hind ja võimekus, mis on päris muljetavaldav. Cherokeel on hea kaal ja mõnusa pikkusega teljevahe.
+372 5028488
Mina soovitaks jah Mopari toodangust Jeepi. Võrdle nt. nii: Pane kõrvuti nt blazer ja ükskõik mis Jeep ja jälgi koostekvaliteeti ja sõiduomadusi jne. See krdi Blazer on ju krdi GM toodang:)
EX. Grand Cherokee 4,0 96
EX.Grand Cherokee Limited 2,7 CRD 2003
EX.Grand Cherokee Limited 4,7 2000
EX. Grand Cherokee Overland 3,0 CRD 2007
Grand Cherokee Summit 3,0 CRD 2017
aa GM siis nagu pisut halb tootja? ma vaatasin just mootoreid ja mulle avaldas muljet just see suur vääne madalatel pööretel. muust asjust ei tea ma miskit. aga tänud! enam siis neid blaasereid ei vahi:)Lundve kirjutas:Pane kõrvuti nt blazer ja ükskõik mis Jeep ja jälgi koostekvaliteeti ja sõiduomadusi jne. See krdi Blazer on ju krdi GM toodang:)
rohkem rauda!
tel. 55684846
tel. 55684846
- TiitR
- I live off from the mud
Suhteliselt suurt väänet pakuvad ja turbodiislid ju?cdrom kirjutas:aa GM siis nagu pisut halb tootja? ma vaatasin just mootoreid ja mulle avaldas muljet just see suur vääne madalatel pööretel. muust asjust ei tea ma miskit. aga tänud! enam siis neid blaasereid ei vahi:)Lundve kirjutas:Pane kõrvuti nt blazer ja ükskõik mis Jeep ja jälgi koostekvaliteeti ja sõiduomadusi jne. See krdi Blazer on ju krdi GM toodang:)
Nagu ma ütlesin, siis olin üldistav. See vortec mootor on GM'l hea, kohe väga hea. Kahjuks on muu selle auto juures pigem parketimaasturlik kui maasturlik. Sillakäik võiks suurem olla, raam võiks jäigem olla ja sillaehitus võiks tugevam olla. Auto tervikuna on lihtsalt kohmakam kui ta näiteks Cheroga kõrvuti panna.
+372 5028488
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt:
no jah, eks kõigil ole mingi häda, samas ega hind ja varuosade kättesaadavus ja ka nende hind on ka oluline.
ja turbodiislitega on see paha lugu, et nad on ikka sigakallid. muidu oleksid nad head küll.
muidu see ford explorer mis mul oli see meeldis mulle küll, kui see käikar aint tal nii nõrk poleks siis oleks ta väga hea.
aga no vaatab äkki ostan sero aga äkki ei osta ka. vaatab-seedib seda asja
ja turbodiislitega on see paha lugu, et nad on ikka sigakallid. muidu oleksid nad head küll.
muidu see ford explorer mis mul oli see meeldis mulle küll, kui see käikar aint tal nii nõrk poleks siis oleks ta väga hea.
aga no vaatab äkki ostan sero aga äkki ei osta ka. vaatab-seedib seda asja
rohkem rauda!
tel. 55684846
tel. 55684846
Ma ka algul arvasin, et jeep aint kuvaldaga kokku pandud aga kui olin igast tahoesid ja blazereid lähemalt näind, tundusid need veelgi lohakamalt kokku löödud:)MahviaDeTyrk kirjutas:Ja mia arvasin siiani, et Jeep'ist sitemini ei olegi võimalik asju koostadaLundve kirjutas:Mina soovitaks jah Mopari toodangust Jeepi. Võrdle nt. nii: Pane kõrvuti nt blazer ja ükskõik mis Jeep ja jälgi koostekvaliteeti- inimene õpib ...
ameerika värk, ega uaz ka palju robustsem polegi, kui eelnevatega võrrelda.
EX. Grand Cherokee 4,0 96
Patrol küll ei maksa nii ,et peapaistes. TUleb silmad lihtsalt lahti hoida. Samas Toyota on ka hea ised.cdrom kirjutas:ai-jah nüüd on usakatele küll isuga vett peale tõmmatud![]()
aga mis see hea siis on? partol ve? vast ehk ongi aga maksab ka nii, et pärast pea paistes
Ühesõnaga sa ju ise tegelt otsustad, mida soovid soetada. Nii ,et tuld oma südamehääle järgi
T
Metsas näeme rsk!!!
viis kaks null neli kaks viis kaks
viis kaks null neli kaks viis kaks