terrano 1 mootori mure

Moderaatorid: jr, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
M.A.R.E.K
Rock Crawler

terrano 1 mootori mure

Postitus Postitas M.A.R.E.K »

mure siis selline,Et vaja oleks terranole uut mootorit.Soov diisel aga milline ja kui palju jama sellega on.Auto aastast 1989 ja peal 2.4 bens.Järsku on keegi tegelenud sellega ja jagab kogemusi.Ise arvan ,et oleks kõige lihtsam mõne 4x4 pick upi pealt diisel moto soetada.aga töö maht suht suur ja järsku annab sinna midagi paremat istutada.
kõik mõtte välgatused oodatud.laida,kiida tee maha vmi(ise kujutan ette patroli tehnikat koos tala sillaga,aga auto peaks olema arks ok) :roll:
Kasutaja avatar
isakene
I know how to fix stuff

Postitus Postitas isakene »

Kui ehitada ei viitsi, siis on pakkuda vähe sõitnud bensumootor samasuguse liikuri pealt. Alla 100 000 sõitnud ja pikalt seisnud.

Hinnas saame ka küllap ka kokkuleppele. :wink:

56486769
Patrol, Pajero, Trooper kasutatud jupid.
56 486769, isakene@gmail.com
Kasutaja avatar
M.A.R.E.K
Rock Crawler

tead need suht jänused ju ja mõtlen diislit esialgu(aga jätan kõrvataha)
Kasutaja avatar
raulex
Fitting 44"

Postitus Postitas raulex »

M.A.R.E.K kirjutas:tead need suht jänused ju ja mõtlen diislit esialgu(aga jätan kõrvataha)
Mis Terrano oma 2,7 td mootoril viga on,et sinna midagi muud aretama hakata?Töökindel,suht võimas(74 kw),neid liigub hea hinnaga,ARK-is ei tohiks probleeme tulla.
Liigutab suht edukalt isegi sellist kolmetonnist kolli.
Pilt
Kasutaja avatar
M.A.R.E.K
Rock Crawler

:lol: :lol: :lol: ega tal pole midagi viga pole ei head ega halba kuulnud.mõte oli korra talasillale ja patruli tehnikale.aga vaatan mis ark vasab.ja kui lähebki liiga jamaks siis oli see ka minu algne mõte
Kasutaja avatar
isakene
I know how to fix stuff

Patroli ridakuut sinna kapoti alla nüüd küll kuidagi ära ei mahuta :shock: ainuke võimalus on ikkagi mingi R4. 2.7 TD oleks muidugi parim, vanema põlvkonna mootorid on parajalt uimased. Kui selle mootori kusagilt odava hinnaga kätte saad, oleks asjal isegi mõtet. Muidu on asja majanduslik külg kahtlane, 2,7TD ostuhinna eest saad tükk aega bensiini paaki kallata. :) Iseasi, kui diisel muidu käes on.

Kui ainult raha on küsimuseks ning ise diivanist naftat ega diiselkütet ei puuri, siis IMHO praeguse variandi kõige ökom lahendus oleks bensumootor + gaasiseade.
Viimati muutis isakene, R Apr 16, 2010 1:16 pm, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas MahviaDeTyrk »

Kui tahad Patroli tehnikale - siis mul on sidurikoda mis ühendab SD25 mootori 160 Patroli käigukastiga
tartuoffroad.ee
5581340
Kasutaja avatar
M.A.R.E.K
Rock Crawler

võtab mõtlema :roll:
Kasutaja avatar
M.A.R.E.K
Rock Crawler

TD27 otsa see ei istu???Ja SD25 mootorid veel odavamad aga kuidas on võimsusega kui panna patruli kast -sillad ja lukud ja 33 rehvid. :roll:
Kasutaja avatar
isakene
I know how to fix stuff

Kui SD25, siis ainult turboga. Ma olen küllalt kuulanud vanade väikeste vabalthingavate mootoritega piirivalvepatrolide omanike kurtmist, et jõud on olematu ja kiirendust võib kalendriga mõõta. Isegi 2,8D ridakuus on ilma turbota lootusetult jõuetu.
Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas MahviaDeTyrk »

Ma siis natu tuustisin netis ja sain sellise tulemuse, et peaks sobima sellistele mootoritele nagut z24, ka24 vg30, vg33, sd25, td27, td27t.
tartuoffroad.ee
5581340
Kasutaja avatar
M.A.R.E.K
Rock Crawler

siis pole ju midagi peale selle,et ütled mulle mis sa tahad ta eest.Ja esialgne plaan siis kõigebealt diisel moto-patroli kast -sillad.
Vasta

Mine “Nissan / Renault”