Kastikas,mis kannataks välja pidevat koormust 400 kg

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
err
Fitting 38"
Kontakt:

Kastikas,mis kannataks välja pidevat koormust 400 kg

Postitus Postitas err »

Lugu siis selline,et vaja leida korralik diiselmootoriga 4x4 kastikas,mis kannataks välja ja võimalikult kaua,et kogu aja istub kastis seadeldis,kaaluga 400 kg.Lisaks on vaja saavutada võimalikult hea läbivus koos selle lastiga seljas.Olen arvestanud tõstega,uute vedrude ja amortidega,korralike rehvidega ja kindlasti ka vintsiga.Rahaga,nagu ikka,väga priisata ei ole maksimum hetkel 70-80 tuhat eeku ja seda siis juba koos tõtse ja vintsi ja rehvidega.Kuna ise kastikate elust palju ei tea siis ei hakanud ka oletama,mida valida ja ootan mõistlike abistavaid,suunavaid vastuseid,

ette tänades,
Tõnu
Chero ja ainult.
5097175 Tõnu
Kasutaja avatar
totu
I live off from the mud

Postitus Postitas totu »

Tundub et sõidumugavus ei ole soovitud lisa, seega Defender.
Tehtud, mõeldud.
Kasutaja avatar
heints
True Off Roader!

Postitus Postitas heints »

Mul istus 2000 a rangeril iga päev kastis 400 liitrit naftat ja aru küll ei saanud on tünnid tühjad või täis. Sai isegi safaril käidud tünnidega. Rehvid olid 31 11,5 mt.
Ifa l60 9,6d
Heints 55 36 944
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

OME sarjast leiab 400kg kandmiseks ka õiged vedrud kui vaja igale kastikale, mis EU turu jaoks tehtud. Seega võib öelda, et pole nagu vahet selle kandejõu osas. Pigem pööra tähelepanu mootori dünamikale ja ülalpidamiskuludele auto juures.

Erinevate masinate tõstesarjade hindasid vaja, siis anna teada mulle palun.
+372 5028488
C2mmiQ
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas C2mmiQ »

jr kirjutas:OME sarjast leiab 400kg kandmiseks ka õiged vedrud kui vaja igale kastikale, mis EU turu jaoks tehtud. Seega võib öelda, et pole nagu vahet selle kandejõu osas. Pigem pööra tähelepanu mootori dünamikale ja ülalpidamiskuludele auto juures.
Jah, aga inimene võibolla mõtleb, et milline auto seda koormust vastu peab mootori ja vahekastide ja muu pooles, et iga mingi aja tagant neid ei peaks remontima. Ka see on ju tegelt ülalpidamiskulu.
Kasutaja avatar
err
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas err »

totu kirjutas:Tundub et sõidumugavus ei ole soovitud lisa, seega Defender.
jutt õige,mugavust taga ei aja.Kahjuks pole hetkel müügis märganud kastiga defekaid.Üks roheline võistlusmassin on aga see pole päris see,mida otsin.Ühesõnaga,peaks ka välimus olema säilinud enam-vähem ja ARB lukke sildades ka ei vajaks esialgu.
Chero ja ainult.
5097175 Tõnu
Kasutaja avatar
err
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas err »

C2mmiQ kirjutas:
jr kirjutas:OME sarjast leiab 400kg kandmiseks ka õiged vedrud kui vaja igale kastikale, mis EU turu jaoks tehtud. Seega võib öelda, et pole nagu vahet selle kandejõu osas. Pigem pööra tähelepanu mootori dünamikale ja ülalpidamiskuludele auto juures.
Jah, aga inimene võibolla mõtleb, et milline auto seda koormust vastu peab mootori ja vahekastide ja muu pooles, et iga mingi aja tagant neid ei peaks remontima. Ka see on ju tegelt ülalpidamiskulu.
täpselt seda pidasingi silmas,et mootor ja kastid ka võimalikult kaua peaks.
Chero ja ainult.
5097175 Tõnu
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

C2mmiQ kirjutas:
Ma omast arust sedasi ennast ju väljendasingi 8)

Defenderi kastikas - kallis, minuarust vähemalt. Kui eelarve on 80000eek.
Ma vaataks kas Toyota või Nissani poole. Kumma mootor võimsam on, seda eelistaks esimesena. Kui kka pidev 400kg kastis, siis võiks natuke rammu olla mootoril, et maastikul hakkama saada kergema vaevaga. Säästad lõppkokkuvõttes sidurit ja oma närve.
+372 5028488
Kasutaja avatar
err
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas err »

jr kirjutas:
C2mmiQ kirjutas:
Ma omast arust sedasi ennast ju väljendasingi 8)

Defenderi kastikas - kallis, minuarust vähemalt. Kui eelarve on 80000eek.
Ma vaataks kas Toyota või Nissani poole. Kumma mootor võimsam on, seda eelistaks esimesena. Kui kka pidev 400kg kastis, siis võiks natuke rammu olla mootoril, et maastikul hakkama saada kergema vaevaga. Säästad lõppkokkuvõttes sidurit ja oma närve.
samad mõted uitasidki ka minu peas,sirvisin just ka auto24-ja ja praegu jäi silma selline isend Nissan Pickup võimsust rohkem kui Toyota Hilux-il aga kasti mõõdud pean üle vaatama,et seade ära mahuks sinna.
Chero ja ainult.
5097175 Tõnu
C2mmiQ
Off Roader Wannabe

err kirjutas:kasti mõõdud pean üle vaatama,et seade ära mahuks sinna.
Mis seadendisega siis tegu?
Kasutaja avatar
err
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas err »

C2mmiQ kirjutas:
err kirjutas:kasti mõõdud pean üle vaatama,et seade ära mahuks sinna.
Mis seadendisega siis tegu?

Seadmeks on diiselgeneraator,
vaja nimelt Eesti metsad elektrifitseerida :D
Viimati muutis err, N Apr 15, 2010 8:55 pm, muudetud 1 kord kokku.
Chero ja ainult.
5097175 Tõnu
Kasutaja avatar
rmann
Rock Crawler

Postitus Postitas rmann »

heints kirjutas:Mul istus 2000 a rangeril iga päev kastis 400 liitrit naftat ja aru küll ei saanud on tünnid tühjad või täis. Sai isegi safaril käidud tünnidega. Rehvid olid 31 11,5 mt.
Nii mitmelgi safaril sai nähtud seda.
LC70 2,4td
Chevy K5 6,2d V8
UAZ 31512
LC80 4,2td

Ja kui keegi tunneb vajadust siis : 50 97 26üheksa

Pilt
C2mmiQ
Off Roader Wannabe

Tore idee... :thumb:
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Land Rover Defenderit tasub vaadata ikka piiri tagant!
Helista mulle, räägin head ja vead kenasti ära.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
totu
I live off from the mud

Postitus Postitas totu »

Defeka eeliseks ennekõike talasild. Odavamad (ja mugavamad)alternatiivid Discovery ja Patrol, kui auto ainult generaatori veoks, kannatab vahesein ehitada ja nt. tagaluuk- küljeaknad võrguga asendada ja väljalase, kasvõi läbi katuse, õue juhtida. Tööd veidi rohkem aga sama raha eest saab ülbema asja. Ja on ka krattide eest paremini kaitstud.
Tehtud, mõeldud.
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”