4x4 liikur

Moderaatorid: jr, Moderators

Vasta
Külaline

4x4 liikur

Postitus Postitas Külaline »

Veel üks 4x4 sai perre soetatud Patrol siis seekord .Asi suht rem vajav,raamil 90 auku või oli89 ühesõnaga tagumine osa raamist tuleb uus meisterdada.vedru kammitsad on räigelt kinni keevitatud ühesõnaga see raua tükk mis kätte jäi on külge keevitatud räme.Oleks mõned pärimised.1sai kohe ka selle halva lumega proovima mindud väga raske oli läbipressida siduri kärsakas oli üleval ja üks hetk enam ei läinud paigast käigud lähevad sisse aga ei liigu kas siduri ketas?Mis nupuga on tegemist seal käigukangide kõrval?Esisillal üks ots määrdene mingi tihendvõi? Tuleb ka tõsiselt kere eemaldamise peale raamilt mõalda :twisted: .Ülevaatuselt läks tehnika poolest läbi ainult siis raami probla ja ISTMED :evil: neid oli vähem kas ma sis ei või neid eest ära võtta kui näit mul on vaja mingeid pikke asju vedada? Aitab praegu eks neid küsse on veel,oleks väga tänulik igasuguse tarkuse eest.Mõnel äkki üle patroli istmed 83.a .
Kasutaja avatar
K.Kotkas
Tema Ise

Postitus Postitas K.Kotkas »

Tära.

Pmst on sinu kirjast väga raske aru saada. Tore oleks, kui sa järgmine kord kasutaksid selgemat kirjaviisi ja formuleeriksid ka küsimused.
Katsu inimene olla siis olen ka mina.
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

Ega see siduri libistamine head ei tee ühelegi masinale, arvata võib, et said siduri katetest lahti.
Nupp käigukangi kõrval on mehaanilise vintsi jaoks mõeldud väljavõtte käitamiseks.
Kus see esisild õline on? Kui munaku juurest, siis arvatavasti käändmikulaagris loks sees ja või tihendid läbi.

Patroli istemid saad inseneeri või isakese käest...
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Külaline

Kas on võimalik siduri katteid ise vahetada on ju neid vene osade poodides igasuguseid .Autoringis maksis 990.eek ketas . Mul küll kange plaan ise aretada.
Kasutaja avatar
Stupiduser
Vintsmännide AÜ

Postitus Postitas Stupiduser »

Pidurimeister on kah olemas...
kala
DJ ja AÜ

Postitus Postitas kala »

ja kasuta aeglustit metsas!
56157755
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

oggye kirjutas:Kas on võimalik siduri katteid ise vahetada on ju neid vene osade poodides igasuguseid .Autoringis maksis 990.eek ketas . Mul küll kange plaan ise aretada.
Võid ka eelnimetatud härradelt küsida, ma olen kindel, et nad leiavad midagi 8)
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Ennem veendu, et sidurikettal katted kulunud. Ka seda juhtub, et murrab ketta südamiku küljest lahti.
+372 5028488
Külaline

Aga jube vaikus on siduri kandis peaks ju mingitki krõbinat kuulda olema.
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

oggye kirjutas:Aga jube vaikus on siduri kandis peaks ju mingitki krõbinat kuulda olema.
Kui minu autol südamiku küljest ketas ära murdus oli ka vaikus.
+372 5028488
Kasutaja avatar
isakene
I know how to fix stuff

Postitus Postitas isakene »

Isakesel peaaegu uus ketas 400 eeguga saadaval :thumb:
Veidi kasutatum maksab 300

56 486769
Külaline

Pole veel aega saanud sidurit maha võtta aga veel mõtlemis ainet,lülitasin 4vedu kangi neutraal asendisse(teisel masinal)ja see käitus sama moodi vaikus äkki hoopis vahekastis mingi koll näit lülitus hoovastik.
Vasta

Mine “Nissan / Renault”