4x4 liikur
Moderaatorid: jr, Moderators
-
Külaline
4x4 liikur
Veel üks 4x4 sai perre soetatud Patrol siis seekord .Asi suht rem vajav,raamil 90 auku või oli89 ühesõnaga tagumine osa raamist tuleb uus meisterdada.vedru kammitsad on räigelt kinni keevitatud ühesõnaga see raua tükk mis kätte jäi on külge keevitatud räme.Oleks mõned pärimised.1sai kohe ka selle halva lumega proovima mindud väga raske oli läbipressida siduri kärsakas oli üleval ja üks hetk enam ei läinud paigast käigud lähevad sisse aga ei liigu kas siduri ketas?Mis nupuga on tegemist seal käigukangide kõrval?Esisillal üks ots määrdene mingi tihendvõi? Tuleb ka tõsiselt kere eemaldamise peale raamilt mõalda
.Ülevaatuselt läks tehnika poolest läbi ainult siis raami probla ja ISTMED
neid oli vähem kas ma sis ei või neid eest ära võtta kui näit mul on vaja mingeid pikke asju vedada? Aitab praegu eks neid küsse on veel,oleks väga tänulik igasuguse tarkuse eest.Mõnel äkki üle patroli istmed 83.a .
Ega see siduri libistamine head ei tee ühelegi masinale, arvata võib, et said siduri katetest lahti.
Nupp käigukangi kõrval on mehaanilise vintsi jaoks mõeldud väljavõtte käitamiseks.
Kus see esisild õline on? Kui munaku juurest, siis arvatavasti käändmikulaagris loks sees ja või tihendid läbi.
Patroli istemid saad inseneeri või isakese käest...
Nupp käigukangi kõrval on mehaanilise vintsi jaoks mõeldud väljavõtte käitamiseks.
Kus see esisild õline on? Kui munaku juurest, siis arvatavasti käändmikulaagris loks sees ja või tihendid läbi.
Patroli istemid saad inseneeri või isakese käest...
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
-
Külaline
- Stupiduser
- Vintsmännide AÜ
Võid ka eelnimetatud härradelt küsida, ma olen kindel, et nad leiavad midagioggye kirjutas:Kas on võimalik siduri katteid ise vahetada on ju neid vene osade poodides igasuguseid .Autoringis maksis 990.eek ketas . Mul küll kange plaan ise aretada.
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-
Külaline