Hüdroforiga veeautomaat Metabo HWW 3000/20 S

Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Suletud
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Hüdroforiga veeautomaat Metabo HWW 3000/20 S

Postitus Postitas boob »

Garaazi koristamise käigus tuli välja selline aparaat. Sügisel sai oma veevärki suurem aparaat pandud ja see jäi üle.

Hetkel paistab, et sügisel ei saanud kõike vett välja valatud ja osa on tünni sisse jäänud ning jäätudes selle rõhu sisse löömise ventiili juurest tünni ümaramaks pressinud.
Natuke vett sai sisse valatud, pump igatahes töötas. Selle rõhu koti seisukorda ei tea, kuna pole seda aparaati hetkel kuhugi ühendada.

Raha sooviks saada 1000 krooni.
Aparaat asub Tapal.
Marko
5013912

Pilt
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Kasutaja avatar
4x4JIM
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas 4x4JIM »

Nii, et asi töötab?
Tunnen huvi isegi! Palju sul kasutust oli, et nõrgaks jäi? Soov panna suvila WC, saun ja köök sinna taha sellega saaks asi hakkama?

Leitsin netist info:
"Roostevabast terasest pumbakorpus. Survepaak 24 l. Imu-surve-torustik: 1"". Maks. imemissügavus: 7 m. Maks. tõstekõrgus: 43 m. Maks. surve: 4,3 bar. Võimsus: 900 W. Pinge: 230 V / 50 Hz. Maks. tootlikkus: 3000 l/h. Töörattaid: 1. Kaal: 16,8 kg.

Ma ku suht võhik sellele alal siis mis tähendab imemissügavus 7m?
Loogiliselt mõtlen, et toru ots kaevus ei tohi vee tasapinnast sügavamal kui 7 m?
Tõste kõrgus siis on see palju sult toru on kaevust vertikaalselt kokku?

Aga ei saa aru kas horisontaalselt ka mingid piirangud?
Lihtsalt mul kaev majast 20m ja vesi on puurkaevus suht kõrgel täpselt ei oska öelda.

Et kui see keegi targem(pumba spets) ütleb et sobib mulle ostan ära!
Nii, et pumba spetsid tehke häält.
Kasutaja avatar
Kjen
Der Sponsor

Postitus Postitas Kjen »

Imemissügavus tähendab, pumba ja kaevu veetasapinna max lubatud vahet.
Tõstekõrgus aga seda vahet, kui kõrgele suudab pump vee tõsta kaevu vee tasapinnast.
Kaev võib olla 20m kaugusel küll, peaasi et toru ei oleks peenem kui 25mm. Seest mõõtes.
Pump tootlikusega 3000l/h on eramajale piisav.
1500ram
Mudder

Postitus Postitas 1500ram »

Imemis sügavus- maapinnast kaevu- kui sügavalt vett üles tõmbab, see enne automaati.
ja see 43m peale automaati, kui kaugele lükkab.
Sama isend mul tõmbab 45 m kauguselt ja 3 m sügavuselt. Muidugi, et see tööle saada läheb aega, algul ei jaksa ta õhku välja imeda.
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

Minul oli asi selles, et sai hakatud vett õuepeal olevast kaevuaugust võtma ja selle aparaadi imemissügavusest jäi väheks. Hetkel saan vee 13m sügavuselt...

Sellel garaazikoristuse päeval polnud aega, et teda kontrollida. Sai lihtsalt ühest toru otsast vett sisse valatud ja pump vooluvõrku lükatud, lõi selle sissevalatud vee välja küll, seega tundub, et pump on korras.
Kuna mul sinna väljuva otsa ette pole hetkel midagi keerata millega väljuvat veejuga piirata, siis survet ülese ei saa ja seega ei saa hetkel ka kontrollida koti korrasolekut. Nagu ma ütlesin, siis jäi kotti veidi vett sisse talveks, seega selle kummikoti korrasolekut hetkel garanteerida ei julge.
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

Broneerime siis 4x4JIM'le aparaadi.
Suletud

Mine “Bizniz”