pajero sport jahutuses surve

Moderaatorid: Maasturid, Moderators

al
True Off Roader!

Postitus Postitas al »

igiliikur kirjutas:
Maasturid kirjutas:Surve probleemile saab selgust kui kaan maha võtta ja lasta survestada.
Oskad äkki öelda, mis hinda survestamise eest küsitakse? Kuulsin mingit hullu juttu, et Tartus tahetakse 3000 :shock:
Jutt õige, aga...
See raha pesu, lammutamise, survestamise, lihvimise ja komplekteerimise eest. Vajadusel ka keevitus. Survestamisega pole eesti enam palju asutisi alles, kes toime tulevad.

Kui tegu pole VAG 1,9td kaanega, mis igas autopoes kommiraha eest letikaup, siis minu arust täitsa ok.
taavik
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Postitus Postitas taavik »

igiliikur kirjutas:Selge pilt :D Mul on üldiselt teemaalgatajaga sama mure. Survestama ei hakka, aga lasen lihvida+kapid teha=500eeku 8)
Ma kah mõtlesin samamoodi teha, kuid õnneks lasin ka survestada - oligi eelpõlemiskambri taga pragu sees kaanel. Kui surve juba jahutuses, siis võiks ikka lasta kontrollida. See 300 krooni ei ole ju nii suur raha.

Selle mootori kaaned ei ole just eriti vastupidavad kuumale, seega tasub asja korralikult teha.

Üks Tartu tegijate hinnakirja link kah: http://www.astromoto.ee/hinnakiri.pdf
woodman
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas woodman »

Oskab keegi nimetada kohta kus tartus norm hinnaga ära survestatakse ning vajadusel ka muud tegevused
Vasta

Mine “Mitsubishi”