Ma loodaan,et su vastuses on pisut huumorit...... ?inseneer kirjutas:Hiina loomulikult, kust siis veel?AsTroSS kirjutas:Kus riigis need tehtud on?
Pakendamise,karbi trükkimise ja peakorteri asukoht ei huvita.
Hiina vintsid VS muu maailm
Moderaator: Moderators
No pole muret, kiika Jr Motorsisse ning ta müüb sulle HEA AMEERIKA WARNI vintsi, mille mootor on tehtud Brasiilias, silumiid kaevatud venemaalt ning tross toodetud hiinas.AsTroSS kirjutas:Sinu 'avatari' pilti ja 'signaturet' vaadates tundub mulle ,et sulle meeldib väga pilukate kätetöö ,mulle aga mitte .....marauder kirjutas:Mis seal siis nii imelikku on, et asjad Hiinas tehtud on?
Katsu inimene olla siis olen ka mina.
Ja kust kohast siis sinu meelest kõigi poolt palavalt armastatud Come-Up'i vintsid tulevad? Või see arvuti mille taga sa istud?AsTroSS kirjutas:Sinu 'avatari' pilti ja 'signaturet' vaadates tundub mulle ,et sulle meeldib väga pilukate kätetöö ,mulle aga mitte .....marauder kirjutas:Mis seal siis nii imelikku on, et asjad Hiinas tehtud on?
Kangesti tuleb meelde üks Pekingi olümpiamängude boikoteerimise karikatuur:

Urmas
Toyota Land Cruiser LJ70 TR2
www.myrgel.com
www.myrgel.com
- erik
- Aktiivne Pikendus
90 % rauast asjadest tehakse Hiinas ja ilma naljata. Isegi sellised nimed, nagu Bosch, makita on paljude komponentide tootmise Hiinasse üle viinud.AsTroSS kirjutas:Sinu 'avatari' pilti ja 'signaturet' vaadates tundub mulle ,et sulle meeldib väga pilukate kätetöö ,mulle aga mitte .....marauder kirjutas:Mis seal siis nii imelikku on, et asjad Hiinas tehtud on?
Kus sa elanud oled? Isegi Warn vintsid valmistatakse suuremas osas Hiinas.
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!
Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
Suured muutused saavad alguse väikestest asjadest.
Toon teile lihtsa näite:
Näiteks on kaks tehas mis toodavad xx toodet ,üks Saksas hea kvaiteediga aga suhteliselt kallid, teine Hiina tehas olematu kvaliteediga aga super odav.
Kui kõik ostjad ostaks tänasest päevast alates ainult Hiina tehase odavat toodet,siis mingi aja pärast peab Saksa tehas uksed sulgema ja tehases töödanud valged inimesed jäävad tööta,riigil raha saamata jne.
Pilukad aga jätkavad tootmist,saastammist ja töötajate orjastamist (nad kasutavad ka laps-tööjõudu) ,et toota võimalikult odavalt ,muu neid ei huvita ...
Lisaks sellele pilukad paljunevad nagu prussakad,siis varsti ei ole neil seal enam õhu-vett .....
Toon teile lihtsa näite:
Näiteks on kaks tehas mis toodavad xx toodet ,üks Saksas hea kvaiteediga aga suhteliselt kallid, teine Hiina tehas olematu kvaliteediga aga super odav.
Kui kõik ostjad ostaks tänasest päevast alates ainult Hiina tehase odavat toodet,siis mingi aja pärast peab Saksa tehas uksed sulgema ja tehases töödanud valged inimesed jäävad tööta,riigil raha saamata jne.
Pilukad aga jätkavad tootmist,saastammist ja töötajate orjastamist (nad kasutavad ka laps-tööjõudu) ,et toota võimalikult odavalt ,muu neid ei huvita ...
Lisaks sellele pilukad paljunevad nagu prussakad,siis varsti ei ole neil seal enam õhu-vett .....
Dodge Ram T25
Dodge Ram T35
Kui suureks saan ,siis ostan KRAZ 255B ......
Dodge Ram T35
Õnneks on olemas Kress, mis toodab Sveitsis ja Saksas, maksab küll kordades rohkem aga see on mõeldud ka töö tegemisesks.erik kirjutas:90 % rauast asjadest tehakse Hiinas ja ilma naljata. Isegi sellised nimed, nagu Bosch, makita on paljude komponentide tootmise Hiinasse üle viinud.AsTroSS kirjutas:Sinu 'avatari' pilti ja 'signaturet' vaadates tundub mulle ,et sulle meeldib väga pilukate kätetöö ,mulle aga mitte .....marauder kirjutas:Mis seal siis nii imelikku on, et asjad Hiinas tehtud on?
Kus sa elanud oled? Isegi Warn vintsid valmistatakse suuremas osas Hiinas.
Dodge Ram T25
Dodge Ram T35
Dodge Ram T35
Ära ole vaenulik pilusilmade suhtes. Niipalju kui minul on kokkupuudet nendega olnud, on nad sõbralikud. Eks kaabakaid ja muid sulelisi-karvaseid ole muialgi kui Hiinas. Mis siis saaks, kui Hiina maamuna pealt ära kaoks. Siis jääks kindlasti su elamisse võibolla ainult venku poolt toodetud seinakell ja voodi, ning sedagi ilma madratsita.AsTroSS kirjutas:Suured muutused saavad alguse väikestest asjadest.![]()
Toon teile lihtsa näite:
- totu
- I live off from the mud
Väga õige, boikoteerime hiina (ka teiste lapstööjõudu kasutavate riikide-) tooteid, seega surevad ekspluateeritavad lapsed nälga ja neid ei saa enam ära kasutada. Lisaväärtusena jäävad nende laste järglased sündimata ja maailm tervikuna saab parem. Kas kõlab uhkelt?AsTroSS kirjutas:Suured muutused saavad alguse väikestest asjadest.![]()
Toon teile lihtsa näite:
Oleks vaid hea lahendus.
PS. selle mula võiks müügiteema alt ära kolida.
Tehtud, mõeldud.