Plaanis osta Pajero 2.8

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Vasta
olivernii
Rookie

Plaanis osta Pajero 2.8

Postitus Postitas olivernii »

Tekkinud vajadus natuke suurema masina vastu. Praegu on silma jäänud just Mitsubishi Pajero. Täpsemalt meeldib just see isend http://www.auto24.ee/used/698952
Kas keegi äkki teab selle auto kohta midagi rääkida?
Või soovitate midagi muud osta? Offroad masinat ei otsi, hea kui oleks 7 kohta. Hinnaklass võiks jääda sinna 100k kanti, pigem natuke alla. Tüdinenud juba oma madala jaapanlasega igasse väiksemasse porilompi kinnijäämisest :D

Tänud ette :D
igiliikur
Rock Crawler

Postitus Postitas igiliikur »

Konkreetse masina kohta ei oska midagi öelda, peale selle, et jälgi mootorit ja esisilda. Kui oleks sinuga samas seisus, siis.... päris viisakas auto. Meeldib välimus, endal üleni sinine, peab ka alumise ääre hõbedaseks tegema, annab päris palju juurde...minu arvamus. Vintsiga sama teema seisab kodus kastis üks 16000-ne tutikas , eks tuleb ette leiutada, sama teema 32" ratastega..... 8) Pajerol see hea, et ilma midagi ümber tegemata mahuvad ka suuremad rattad alla :twisted:
Exid:Frontera´95, Blazer´97,Ranger´03,Pajero´93,Galloper´98,Ranger´08, XC90´03
Hetkel Isuzu Trooper ja RX400h
olivernii
Rookie

Postitus Postitas olivernii »

Võru teede puhul ei saagi millegi muuga liigelda kui maasturiga:D
Loodan et see masin sama korralik kui piltidel tundub:D
Allar
Rock Crawler

Postitus Postitas Allar »

igiliikur kirjutas:Konkreetse masina kohta ei oska midagi öelda, peale selle, et jälgi mootorit ja esisilda. Kui oleks sinuga samas seisus, siis.... päris viisakas auto. Meeldib välimus, endal üleni sinine, peab ka alumise ääre hõbedaseks tegema, annab päris palju juurde...minu arvamus. Vintsiga sama teema seisab kodus kastis üks 16000-ne tutikas , eks tuleb ette leiutada, sama teema 32" ratastega..... 8) Pajerol see hea, et ilma midagi ümber tegemata mahuvad ka suuremad rattad alla :twisted:
Aga mitte niisuured pui patrolile, mina panin 33" ilma liftimata, enam suuremaid alla ei mahuta, ja ilmselt pole mõtetki.
PatrolY61 3.0D 35"

viis 3363923
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Postitus Postitas yanekk »

olivernii kirjutas:Võru teede puhul ei saagi millegi muuga liigelda kui maasturiga:D
Loodan et see masin sama korralik kui piltidel tundub:D
Kui see Tartu oma kaubaks ei lähe,siis julgen seda soovitada.
Minu kaasosalusel sai see ostetud ja masin on korralik.

http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?t=24174
centaurio
Rookie

Postitus Postitas centaurio »

Kas käisid seda isendit vaatamas? Ehk vahendad muljeid? Või on keegi teine seda autot kaemas käinud ja oskab kommenteerida?
linnavurle
Rookie

Postitus Postitas linnavurle »

Kui need eelmised ei kõlba on ka siin üks pakkuda.

http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... rhash=3440
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”