LC 90 Kadaka teel

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Vasta
zulzu
Rookie

LC 90 Kadaka teel

Postitus Postitas zulzu »

Tere,
Peas ringleb mõte oma linnamaastur(2002 cr-v) millegi võimekama vastu vahetada, samas väga palju juurde ka ei taha maksta. auto24 lehitsedes jäi pilk ühele suht hea varustusega 2002a LC90le. Aga kui mu mälu nüüd mind ei peta, siis on see masin seal platsil müügis juba päris pikka aega. Enne kui lähen ise asja lähemalt katsuma, küsin, kas keegi siinsetest on antud masinaga lähemat tutvust teinud või teab midagi rohkemat kui kuulutuses kirjas ja näha on ning on nõus infot jagama?
Millele tuleb sellise masina ostu puhul üldse põhitähelepanu pöörata?

Tänud ette igasuguse info eest!

Kuulutus siin: http://www.auto24.ee/used/686323
Raiki
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas Raiki »

Vot on asi millest mina aru ei saa .... miks kurat peab automüügi pilte arvutiga töötlema???
Jeep Crand Cherokee Overland
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Postitus Postitas yanekk »

Raiki kirjutas:Vot on asi millest mina aru ei saa .... miks kurat peab automüügi pilte arvutiga töötlema???
Kuigi ei saa aru mida silmas pidasid.
Aga kui sinu müügiplats asuks seal piirkonnas ja iga poolaasta järel pead oma firmale uue nime võtma,kuna firma maine ja maksuamet pole sinu sõbrad,siis teeksid ise vist sama,peaasi et masin müüdud saab :twisted: .
PSV
ilus päev elamiseks

Postitus Postitas PSV »

Mine uuri lähemalt, kuid hoia oma arvamus seal endale, kui tappa ei taha saada. Kilometraas korruta vähemalt kahega ja otsi uppumise või avarii märke. Otsi taustinfot firma kohta, rahval palju halbu kogemusi.
Raiki
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas Raiki »

Silmas pidasin seda, et selle masina kuulutuse pilte on photoshopiga töödeldud...
Jeep Crand Cherokee Overland
carlking
Mudder

Postitus Postitas carlking »

Lingil olev auto juba müüdud, aga kas tegu oli sellega: http://209.85.229.132/search?q=cache:RH ... clnk&gl=ee ?
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Postitus Postitas yanekk »

carlking kirjutas:Lingil olev auto juba müüdud, aga kas tegu oli sellega: http://209.85.229.132/search?q=cache:RH ... clnk&gl=ee ?
See sama masin oli.
Kasutaja avatar
hans
Rock Crawler

Postitus Postitas hans »

Raiki kirjutas:Silmas pidasin seda, et selle masina kuulutuse pilte on photoshopiga töödeldud...
lihtsalt huvipärast,miks sa arvad,et pilte on töödeldud?mina küll aru ei saa.fotodel paistavad enamus autod paremad välja kui tegelikuses.aga et keegi viitsib kuulutuse pilte töödelda,see on küll ulme.
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”