Toyota LC hj60/61 vs Patrol 3,3d

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Vasta
leander
Rookie

Toyota LC hj60/61 vs Patrol 3,3d

Postitus Postitas leander »

Oleks vaja sellist töö masinat, millest eriti kahju poleks ja igapäeva sõidu juures veidi vastu enam peab ja ehk ka pisut sõidumõnu pakub meie teedel. Tihti vaja koormaid vedada (käru, tõstuk) ja tavaline kaubik kipub ära koolema selle ülesande juures. Hetkel olen vaadanud pika kerega masinaid (Toyota LC hj60/61 vs Patrol 3,3d) meil ja põhjanaabrite juurest ning ei oska kindlat valikut teha. LC on tuntud enda igavese kvaliteedi poolest ja meh. vints koos lukkudega on samuti hea variant. Samas jälle trollil hea raam ja mootor. Ootan asjalikke mõtteid ja nõuandeid mida eelistada ja milliseid asju masina ostmisel vaadata. Samuti ei teeks paha, kui asjaosalised oskavad öelda paljuon lubatud max haagis konksu otsa antud isenditel.
Tänan heade nõuannete eest. 8)
Ega me mõisa peale ei mängi...
Kasutaja avatar
uputaja
I live off from the mud

Postitus Postitas uputaja »

3,3 D Patrolist ära küll imet looda, 70kw pika kere jaoks on lahja, eriti veel kui käru tahad rebida. Patroli 3,3TD on hoopis teine teema. See mootor liigutab pika trolli päris nobedasti edasi ja jõupuudust kah pole. Raami kohapealt võib öelda, et ajahammas on mõnda masinat ikka ropult purenud. See siis mõlemil: Lc-del ja Patrolitel.

Kui huvi, siis mul hetkel müügis HJ 61, 100kw TD ja 3,3TD pikka kerega troll.

http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?t=23825 HJ

http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?t=23981 Troll
Asjas sees 2005. Sügissõidust.
leander
Rookie

terv

Postitus Postitas leander »

Tänud vastuse eest, olen mõlema kuulutusega kursis. Mõte oli helistada ja asju kaema tulla aga nagu ikka - aega napib. Homme pean taas põtra minema ja siis uuel nädalal tagasi. Võtan ühendust kui vähegi päevavalges mahti on.
Ega me mõisa peale ei mängi...
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”