Lisa tuled katusel.
Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators
Lisa tuled katusel.
Kasutasin otsingut,aga ei leidnud vastust oma küsimusele,et kas siis võib või ei või lisatulesid katusele panna.Jutt kaugtuledest ja plaan panna vitarale katuse raami külge.Tänud ette.
- nymmik
- Rock Crawler
- Kontakt:
Katusel võivad olla ainult töötuled. Ja kui päris täpne olla siis peab salongis olema töötulede märgutuli.
Grandpa's Garage https://www.facebook.com/GrandpasGarage
VW Amarok
Mazda RX8 2003
ZAZ965
Olnud traktorid Jeep WK 2007 3.0CRD / ZJ-5,2V8 / WJ-2,8CRD / NissanKingCab-3.0V6
VW Amarok
Mazda RX8 2003
ZAZ965
Olnud traktorid Jeep WK 2007 3.0CRD / ZJ-5,2V8 / WJ-2,8CRD / NissanKingCab-3.0V6
Oleks kena seda seaduse kujul siis näha siin! Ülevaatuspunktis ei teata sest midagi.(täpsemini-mõnes punktis!)kpihus kirjutas:Kindel et kaugtuled ei tohi katusel olla ? AFAIK mingi muudatusega paar aastat tagasi hakati lubama kaugtulesid esi sillast tagapool ?
Ka väikeses töökojas saab suuri töid teha!
-
Kondimurdja
- Rock Crawler
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt:
eee kas se katete asi on seadusega paika pandud? Töötuledel on enda märgistus klaasi peal muidu.
Kood 208. Töötule laternad
Nõuded: 1) töötule laternate paigutus peab võimaldama piisavalt valgustada töökohta, kuid ei tohi pimestamisega tekitada liiklusohtlikku olukorda;
2) töötule laternad võivad olla teisaldatavad;
3) töötule laterna klaas, v.a alarmsõidukil kasutatavad, peab olema valgust hajutava mustriga. Temal ei tohi olla auto valgustusseadmetena kasutatavate laternate tähistust. Töötule värvus peab olema valge või valikkollane;
4) töötule lülitamine peab toimuma eraldi lülitiga ja sõiduki armatuurlaual peab olema nende märgulamp.
Kontrollimine: 1) TÜ vaatlusega;
2) TK ja TJV katsetused ei ole kohustuslikud.
Team saarlased
Seaduse järgi on töötuli siiski oma markeeringuga.MahviaDeTyrk kirjutas:No põhimõtselt need millel sul on liikluses osaledes katted pealKondimurdja kirjutas:Millised on töötuled?nymmik kirjutas:Katusel võivad olla ainult töötuled. Ja kui päris täpne olla siis peab salongis olema töötulede märgutuli.
Leidsin veel ühe teema.
http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?t=18055&view=previous
Käisin mina mingi aeg tagasi logistikaalasel lisakoolitusel ja seal oli ka juttu muu asja sees lisatuledest katusel. Tõsi küll, eespool esisilda. Dubleerida võib täistulesi, kokku referentsarvuga 75. Ülejäänud võivad olla töötuled, kuid peavad olema passi kantud. Kuidas see arkis välja peaks nägema, ei osatud öelda. Teistpidi pole arki otsustada, et kas mul on vaja teatud suunda valgustada kas 10m või 1km.
Keegi võiks küll avaldusega arki pöörduda ja lasta töötuled passi kanda. Tahaks kohe väga teada, et mida ark keeldumiseks välja mõtleb. Ilma ei tohi kindlasti neid sinna toppida.
Keegi võiks küll avaldusega arki pöörduda ja lasta töötuled passi kanda. Tahaks kohe väga teada, et mida ark keeldumiseks välja mõtleb. Ilma ei tohi kindlasti neid sinna toppida.
Kõik need nõuded(ref,arv,kontrolllülitid jne) on vana ja tuttav teema,kuid mind huvitaks(arvatavasti ka paljusid teisi) just see asukoht !Kas on keegi näinud viidet,mis lubab lisatulesid panna ka esiratastest tahapoole ?
RT-s küll viidatakse mingile määrusele,mida mina vähemalt ei oska kuskilt vaadata
RT-s küll viidatakse mingile määrusele,mida mina vähemalt ei oska kuskilt vaadata
Viimati muutis seenior2, T Mär 23, 2010 4:47 pm, muudetud 1 kord kokku.
Ka väikeses töökojas saab suuri töid teha!
Olen ise seda kuskilt lugenud, et lisatuled tuleb paigutada esisillast ettepoole. Oli selline kaval lause veel, et võib paigutada ka esisillast tahapoole kui ei pimesta juhti. Vot ei mäleta enam sedagi, et millal ma seda lugesin, veelvähem kuskohast....seenior2 kirjutas:Kõik need nõuded(ref,arv,kontrolllülitid jne) on vana ja tuttav teema,kuid mind huvitaks(arvatavasti ka paljusid teisi) just see asukoht !Kas on keegi näinud viidet,mis lubab lisatulesid panna ka esiratastest tahapoole ?
RT-s küll viidatakse mingile määrusele,mida mina vähemalt ei oska kuskilt vaadata[/u]
Eespool esisilda oli see vana nõue, see kadus juba aastaid tagasi. Ülevaatuspunktide teadlikkus on oma teema, mul viriseti isegi siis kui lisatuled olid Tarnsporteril kapotil, st. eespool esisilda, nendearust aga liiga kõrgel. Saatsin nad siis (2003 umbes) kuupeale ja mind jäeti rahule, said ise ka aru, et nad ei tea seadustest ja määrustest midagi.seenior2 kirjutas:Ei tohi asetseda tagapool esisilda on nö.kivisse raiutud , must valgel![]()
Aga see,et on ära muudetud......![]()
Grand Vitara