Universaalne vahekast.
Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators
räägi asjast mitte ära keeruta "universaalse jutuga" universaalset asja pole olemas iga asi on oma eesmärgiga !
seega räägi mida sa tahad kuhu panna või mida sa saavutada tahad ?
seniks aga ei saagi sulle midagi asjalikku vastata kui "universaalset" mölinat ajada.
seega räägi mida sa tahad kuhu panna või mida sa saavutada tahad ?
seniks aga ei saagi sulle midagi asjalikku vastata kui "universaalset" mölinat ajada.
79,K30 Blazer,379td,400,208,-4",38"
No nii universaalne ei saa ikka ollasoremax kirjutas:Kusjuures ongi kõik need asjad nn. universaalsed!
Lihtsalt huvitab kas on keegi midagi sellist paigaldanud. Ühe masina oma teisele jne.

Iga masin on omamoodi ja mingite osade vahetamiseks teise masinaga peab peaaegu alati midagi ümber tegema.
Mul on sõbral UAZil Scorpio mootor... Kas see tähendab, et Scorpio mootor on universaalne

Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Mehed, te ei käinud kummi-jukusid vaatamas. Vot seal oli "universaalsed lahendused"
Tänastele kogemustele tuginedes soovitan universaal keskdiferentsiaaliks tuntud saksa heinapressi ülekande osa.
Muudes uudistes saab ka hüdromootoriga peedist pesumasinale trumli teha. Eriti oluline on sealjuures ära süüa pirukasse pandud muna.
Tänastele kogemustele tuginedes soovitan universaal keskdiferentsiaaliks tuntud saksa heinapressi ülekande osa.
Muudes uudistes saab ka hüdromootoriga peedist pesumasinale trumli teha. Eriti oluline on sealjuures ära süüa pirukasse pandud muna.
Katsu inimene olla siis olen ka mina.