Grand Cherokee aknaliistud?
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Grand Cherokee aknaliistud?
Autoks 2000 aasta grand, küljeakende all ääres olevad liistud seest roostetevad (otsad) ja see plastkate koledasti kobrutab sellepärast. Palju need asjandused maksta võivad, või ainult Silberi rida...? 

55624799
taivok277@gmail.com
taivok277@gmail.com
pean tunnistama, et selle kõdu eest osatakse hinda küsida kõvasti.
Kui leiaks kusagilt mitteoriginaale, siis ehk saaks palju odavamalt, aga hetkel tundub, et eestis küsitav 400eek/tk on päris harilik hind.
Ebay näide ka üks: LINK
Kui leiaks kusagilt mitteoriginaale, siis ehk saaks palju odavamalt, aga hetkel tundub, et eestis küsitav 400eek/tk on päris harilik hind.
Ebay näide ka üks: LINK
teex yhe zuicu
Tundub, et see päris levinud probleem...400 tükist veits krõbe jah, eks tuleb veel uurida, aga kui parema hinnaga ei leia siis varem või hiljem tuleb see raha vist välja käia... 

55624799
taivok277@gmail.com
taivok277@gmail.com
Kas liist on üleni metall või on mingi osa plastik/kumm, mis pole eemaldatav? Pole ise hetkel oma auto juures, et vaadata. Sügisel panin tähele, et tagumised hakkavad ka mul vist otsast kergelt ussitama ja kevadel vaja ette võtta. Olen teistel autodel metallist kojamehe varsi, liiste jne pulbervärvi saatnud. Enne korralikult pritsiga puhtaks. Eeldus, et on sobiv metall ja mitte liiga õhuke.
Liistuteema on jah praegu sinnapaika jäänud, tähtsamaidki asju vaja hetkel remontida... 

55624799
taivok277@gmail.com
taivok277@gmail.com
Kui keegi leiab ja küsimus on kraami koguses, siis olen üks huviline neid liiste soetama.
kama_kaks_6@hotmail.com
kama_kaks_6@hotmail.com